Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.

Milyen eredményre számítasz jelenleg a 26-os választásokkal kapcsolatban?

A szavazás 2025. április 25., péntek 21:43-kor befejeződött.

Fidesz 2/3-ad
8
7%
Fidesz 2/3-ad nélkül
33
31%
Tisza 2/3-ad
8
7%
Tisza 2/3-ad nélkül
59
55%

Szavazatok száma: 108

gutihaz14

Re: Politika

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 11., hétfő 23:25

zsuninnyo írta:
csababarca írta: Hányan hallgatnak meg egy APU-t hehe?
50-100ezer között.
Senkit nem érdekelnek ezek, ez a társadalom elveszett.

Ez a Kónya ügy is felbasz max nagyon max félmillió embert, a többi meg legyint, és letudja egy “méért, mikor gyúcsány volt, jobb volt????” frázissal.

Menthetetlenek vagyunk, olyan a politikai vezetèsünk, amilyet a társadalmunk érdemel.

Tanulatlan, parasztsuttyó Szijjártókat például.
De ugye ő is milyen aranyos, és jól öltözött.
Azert nem all langokban a kossuth ter, es "veszett el a tarsadalom", mert ebben az orszagban a bantalmazas nem egy elitelendo dolog. Ahhoz, hogy ez megvaltozzon, tudatositani kene, hogy a bantalmazas kurvara elfogadhatatlan.
https://nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/20 ... cisztikaja
Es hanyszor hallotam, vagy olvastam: "Biztos megerdemelte", "Minek ment oda", "miert oltozott ugy", "mit csinaljon az edzo/szulo", "ennek ez az ara/ez igy mukodik stb. Ezen kene valtoztatni, es megerteni a miertet, es nem frazisokat puffogtatni vagy esetleg panaszkodni.
sosem felejtem el mikor a sport1en csapo dodi egy pohar viz segitsegevel mutatta meg milyen pofon egyszeru elkerulni a megeroszakolast. mindezt egy noi musorvezetovel.
valamelyik univerzumban: :box:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---

edzo: xabi apo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 11., hétfő 23:08

50-100ezer között.

Ez a Kónya ügy is felbasz max nagyon max félmillió embert, a többi meg legyint, és letudja egy “méért, mikor gyúcsány volt, jobb volt????” frázissal.

Menthetetlenek vagyunk, olyan a politikai vezetèsünk, amilyet a társadalmunk érdemel.

Azert nem all langokban a kossuth ter, es "veszett el a tarsadalom", mert ebben az orszagban a bantalmazas nem egy elitelendo dolog. Ahhoz, hogy ez megvaltozzon, tudatositani kene, hogy a bantalmazas kurvara elfogadhatatlan.
https://nemzetisport.hu/egyeb-egyeni/20 ... cisztikaja
Es hanyszor hallotam, vagy olvastam: "Biztos megerdemelte", "Minek ment oda", "miert oltozott ugy", "mit csinaljon az edzo/szulo", "ennek ez az ara/ez igy mukodik stb. Ezen kene valtoztatni, es megerteni a miertet, es nem frazisokat puffogtatni vagy esetleg panaszkodni.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. március 11., hétfő 22:57

hehetheoriginal írta:
apuban beszéltek a dologról, hogy tiszta tények vannak, hogy miért kapott kegyelmet és ki mindenki tudott róla, ki mindenki adott kitüntetést neki és a pedofil igazgatónak is.
nem is értem, miért nem áll még lángokban legalább a kossuth tér.
gyenge birka nép, roncstársadalom.
Te pontosan ugyanannyit teszel a változásért mint a gyenge birka nép zöme, a roncstársadalmad. Kerek 0-át.

Akkor hogy nem érted miért nem áll lángokban fél Budapest? :)

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 11., hétfő 22:44

illgner írta: M

MI az az APU, valami Puzsér-projekt? Azért ő nem egy olyan hatalmas koponya, hogy hozzá kéne igazodnia a magyarságnak, Pesten is kb. 4 %-ot kapott, pedig az baloldali fellegvár.

A pedofil-ügy nagyon is felzaklatta az egész társadalmat, de ettől miért lenne népszerűbb a baloldal, akik látványosan támadtak mindenféle gyermekvédelmi jogalkotást? Kizárólag a Mi Hazánk népszerűségét dobhatná meg, hiszen ők azok, akik a pedok kasztrálását támogatják, és a pride betiltásáért kampányolnak, nem Gyurcsányék meg a szivárványos momentumosok.
De megint miért engem idézel?
Pont azt írtam mint Te, ez kevés emberhez jut el.
Én csak reagáltam hehe-re, és engem kérsz számon:)

Dehogy zaklatta fel, egyáltalán nem. Majd júniusban látjuk mennyire is zaklatta fel, semennyire.

Jah persze, hogy tàmadták, mert úgy volt megalkotva, salátatörvénybe becsomagolva.
De igazad van, ha én lennék a baloldal beleálltam volna, és megszavaztattam volna:)

Csak azt nem értem, hogy mikor roncstársadalmazunk, akkor azt a Vitya hívők mint Te, miért veszitek szemèlyes sértésnek?
Én a gyurcsànyra csápoló vérnyuggereket is ideértem, nem csak a fidesz szavazókat.

Jah es visszakérdezek: ettől miért nem lett nèpszerűtlenebb a fidesz? Megint baloldalozunk ( mit is jelent a politikai baloldal?) full feleslegesen.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2024. március 11., hétfő 22:14

50-100ezer között.

MI az az APU, valami Puzsér-projekt? Azért ő nem egy olyan hatalmas koponya, hogy hozzá kéne igazodnia a magyarságnak, Pesten is kb. 4 %-ot kapott, pedig az baloldali fellegvár.

A pedofil-ügy nagyon is felzaklatta az egész társadalmat, de ettől miért lenne népszerűbb a baloldal, akik látványosan támadtak mindenféle gyermekvédelmi jogalkotást? Kizárólag a Mi Hazánk népszerűségét dobhatná meg, hiszen ők azok, akik a pedok kasztrálását támogatják, és a pride betiltásáért kampányolnak, nem Gyurcsányék meg a szivárványos momentumosok.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 11., hétfő 22:02

Hányan hallgatnak meg egy APU-t hehe?
50-100ezer között.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 11., hétfő 21:16

apuban beszéltek a dologról, hogy tiszta tények vannak, hogy miért kapott kegyelmet és ki mindenki tudott róla, ki mindenki adott kitüntetést neki és a pedofil igazgatónak is.
nem is értem, miért nem áll még lángokban legalább a kossuth tér.
gyenge birka nép, roncstársadalom.
thereisonly1ronaldo

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 11., hétfő 20:37

https://telex.hu/belfold/2024/03/11/k-e ... -rendorseg

https://m.hvg.hu/itthon/20240311_kegyel ... alat-video

pedomosdato dobrogi ujra kihozza a csalad baratjat?

gutihaz14

HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. március 11., hétfő 16:50

https://atlatszo.hu/kozpenz/2024/03/11/ ... repulovel/

jobb helyre nem is mehetett volna

legalabb kormanyozni tudnak

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 9., szombat 12:51

Sajnos sokkal fejlettebb országokban is rendszeres probléma ez
par idei pelda, uk :

asszonynak 1 honapra elore kell kb 10 perces konzultaciora slotot foglalni csak hogy a fogamzasgatlot megujitsak.
ugy kell a telefonnal a kezedben maszkalni egesz nap, mert ahogy adnak hozza uj elerheto idopontokat, 20 percen belul kiszurkul az egesz.

melohelyen a vele szuletett szivproblemakkal kuszkodo srac szarul lett munkaban, 12 orat vart a korhazban mire elkezdtek vele foglalkozni es majusra kapott videotelefonos konzultacios idopontot, az egyik fazonnak kb oszibarack mereture van dagadva a konyoke, nyaron esnek majd neki.

egyik volt kollegamat hazakuldtek a walk-in centerbol tudogyullasassal es mellhartyagyullasassal, hogy pihenjen es szedjen kb paracetamol szintu gyogyszeteket.
ket nap mulva lazasan betegen inkabb hazarepult sepsiszentgyorgyre, ott egy hetre befektettek es infuzion kapta az antibiotikumot es meg aztan is 1 hetet pihent otthon, azt mondtak neki, hogy isteni szerencse, hogy el lett rendesen latva.

a legjobb baratom egy vallmutetre van feliratkozva tavaly tavasz/nyar ota, azt mondtak neki, telen mar sorra kerul, most marcius van de meg a lehetseges jovobeli datum sincs meg, nemhogy a mutet.
1 millaert megcsinaljak maganklinikan pesten, repul haza nemsokara.

az nhs is romokban.

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 9., szombat 12:28

h3x0r írta:
Nika91127 írta:

Srácok... van műtét, amit nem lehet ITO háttér nélkül operálni.
Most bocsi, de ha az lenne, hogy "megoperáljuk, aztán vagy lesz hely vagy nem", és utána amiatt menne a per, mert ITO háttér nélkül operálva meghalt a beteg?...
Én értem, h külsősként nektek ez "katasztrófa", de ha egy ekkora műtétnél szövödmény van (már pedig itt lehet), akkor ITO háttér nélkül halál.
Szerintem senki se az orvost hibaztatja, hogy miert nem akar megmuteni, hanem a korhazat meg az allamot, hogy miert nincs eleg gep vagy szemelyzet, aki ezeket mukodteti.
Személyzet... Hát ja. Ha nincs képzés. Vagy szakmai kilátás.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. március 9., szombat 12:07

Nika91127 írta:
miro. írta:

Nagyon szepen koszonjuk!
Meg, 11:45 utan irt,hogy bejottek es viszik.. fel 6ig tartott vegul a mutet,de minden a legnagyobb rendben.
Most 3-4 napig meg ott tartjak az intenziven,mert barmilyen szovodmenye lehet. Remelhetoleg a nehezen tul van..
Most bocsi, de ha az lenne, hogy "megoperáljuk, aztán vagy lesz hely vagy nem", és utána amiatt menne a per, mert ITO háttér nélkül operálva meghalt a beteg?...
Én értem, h külsősként nektek ez "katasztrófa", de ha egy ekkora műtétnél szövödmény van (már pedig itt lehet), akkor ITO háttér nélkül halál.
Szerintem senki se az orvost hibaztatja, hogy miert nem akar megmuteni, hanem a korhazat meg az allamot, hogy miert nincs eleg gep vagy szemelyzet, aki ezeket mukodteti.

tomi_b
Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
Kedvenc csapatod: 15!

HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. március 9., szombat 9:54

hehetheoriginal írta: Felmentettek a figurat, aki tavaly januarban megkeselt es megolt egy rendort.
Kenyszergyogykezeles lesz bem böri
Örömteli hír, a büntethetőséget kizáró ok fennállása megnyugtató ebben az ügyben, kedves bíróság ismét brillírozik.

Már csak egy módon védhetik meg magukat a rendőrök: legközelebb életveszélyben nem lábra kell célozzanak, hanem kicsit feljebb..

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2024. március 9., szombat 9:51

Szep ember :lol:
ZIDANE

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. március 9., szombat 9:45

kozben varga juci is tovabb lepett. :D

Nika91127
Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde

HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 8., péntek 15:43

miro. írta:
zsuninnyo írta:

Igen letezik, es keletebbre meg ennel is rosszabb. Nagyon sajnalom es kitartast nektek, remelem minden jol fog alakulni. Vegul megmutottek?
Nagyon szepen koszonjuk!
Meg, 11:45 utan irt,hogy bejottek es viszik.. fel 6ig tartott vegul a mutet,de minden a legnagyobb rendben.
Most 3-4 napig meg ott tartjak az intenziven,mert barmilyen szovodmenye lehet. Remelhetoleg a nehezen tul van..

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 8., péntek 15:29

Felmentettek a figurat, aki tavaly januarban megkeselt es megolt egy rendort.
Kenyszergyogykezeles lesz bem böri
thereisonly1ronaldo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. március 8., péntek 14:03

miro. írta: Csodas egeszsegugy..
Nagynenem hasnyalmirigyevel sajnos eleg regota problemak vannak,volt mindenfele vizsgalaton budapesten egy erre specializalodott korhazban.
Arra jutottak az utolso szovettani vizsgalaton,hogy barmikor daganatos lehet,le kell vagni a hasnyalmirigyebol.
4 oras mutet,3-4 nap intenziv,eleg komoly sajnos.
Felment tegnap Pecsrol Budapestre,befekudt,ma reggel 8 orakor mutik.
9 orakor odament hozza az orvos,hogy nincs hely az intenziven,igy delben visszajon hozza,es megmondja,hogy megmuti-e vagy nem,ha nem,akkor pakoljon ossze,menjen haza es ket heten belul kap uj idopontot.
Ilyen komolyan letezik?

Igen, sajnos igen.
Az asszony tavaly májusban kapott időpontot, hogy november elején megműtik. Komoly beavatkozás, ugyanis 2 db 6 centis miómával kellett műteni. Szóval november elején reggel 6-ra be lett rendelve a klinikára, ami egyébként az ország egyik legjobbja Münchenben. Szépen bementünk, jött az altató doki mindent még egyszer elmondott, jött az op-t levezényelő doki, hogy 9-kor start.
8-kor ismét jöttek, hogy sorry de csúszik a dolog pár órát, mert jött egy durván sürgős eset és ő prioritást élvez. Így délig vártunk , aztán jöttek megint, hogy sajnos nem lesz ma már semmi, jöjjünk vissza két hét múlva... Kicsit eldurrant az agyam, mert a doki saját maga szorgalmazta, hogy a feleségem SOS műtétet kell, hogy csináljon, mert a mióma gyorsan nőtt... Erre benyögi, hogy sorry de nem megy .... Ha azt mondják, hogy holnap, az még oké, de nem 2 hét.... Szépen fogtuk magunkat és még aznap elmentünk egy magán klinikára München mellé, szorítottak neki egy helyet és 10 nap múlva meg lett operálva. Mindezt úgy, hogy arany kezek között volt.
Sajnos sokkal fejlettebb országokban is rendszeres probléma ez, sőt itt a németeknél én pl 1,5 év után kaptam házi orvost...
Nagyon durván túl van értékelve az itteni egészségügy, főleg annak fényében, hogy mennyit vonnak le a fizumból.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. március 8., péntek 10:56

zsuninnyo írta:
Nagynenem hasnyalmirigyevel sajnos eleg regota problemak vannak,volt mindenfele vizsgalaton budapesten egy erre specializalodott korhazban.
Arra jutottak az utolso szovettani vizsgalaton,hogy barmikor daganatos lehet,le kell vagni a hasnyalmirigyebol.
9 orakor odament hozza az orvos,hogy nincs hely az intenziven,igy delben visszajon hozza,es megmondja,hogy megmuti-e vagy nem,ha nem,akkor pakoljon ossze,menjen haza es ket heten belul kap uj idopontot.
Ilyen komolyan letezik?
Igen letezik, es keletebbre meg ennel is rosszabb. Nagyon sajnalom es kitartast nektek, remelem minden jol fog alakulni. Vegul megmutottek?
Nagyon szepen koszonjuk!
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 8., péntek 9:46

Ilyen komolyan letezik?
Az eü katasztrofalis helyzetetol fuggetlenul, ha egyszer az van, hogy mutet utan intenzivre kellene tenni a rokonodoat, de ott mas, mondjuk adott esetben az ejszaka/reggel/akarmi folyaman beesett extra ügyek miatt betelt az intenziv, akkor mit csinaljanak?

Irok angol peldat neked, hogy ne csak a magyar eürol legyen ilyen remek keped.
Baratom elajult, arccal kapta el a foldet, bevittek, surgossegi, megvizsgaltak, jo, eletben marad. Menjen haza, majd jojjon be holnap reggel, ahol ujabb vizsgalatok, fogak csekkolasa, orr, stb. Mert brutal, amit kapott szegeny feje.

Bement reggel 8-ra, delutan negyig vart, semmit nem csinaltak vele, majd mondtak, jojjon vissza jovoheten. Azota nyilvan volt bent, rontgenek, viszgalatok, fogaszat, varras, maszatolas...de szerinted kivizsgaltak, hogy mitol ajult el? Tulhajtotta magat, pihenjen tobbet, viszlat.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Vissza: