Akit érdekel a lényeg
Zseniális volt ez, maga a Barbie film is egy nagyon bátor húzás volt, nem egy sablon valami volt végre, jó látni, hogy Gosling mennyire elemében van
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 11., hétfő 8:00
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. március 11., hétfő 7:25
A második és harmadik rész még tok jo, a negyedik és ötödik rész már nehezebb olvasmány (legalábbis számomra), az utolso könyv pedig ismét jo, bár abban is van üresjárat.Faust írta: En a Messiast iden elolvasom, a tobbi elvileg mar nagyon agyfasz.
HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. március 11., hétfő 6:47
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 9., szombat 18:46
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 9., szombat 18:44
Szerintem Zendaya is top volt, hibatlan a színészi casting, kb a legjobb fiatal színészek most megfordultak ebben a filmben. Austin Butlert nem láttam még más filmben, de itt beteg volt. Anya Taylor Joynak is volt egy rövid cameoja. Latvanyvilag, sztori, hangulat, színészek nalam 10/10, a könyveknek lehet neki kellene állni, mert nagyon messze van az a harmadik rész...hehetheoriginal írta: Most jottem ki dune2rol, eletem kb legjobb mozis elmenye volt. Eredetiben nezve, 6an voltunk a teremben, evek ota nem kotott le film ennyire, valszeg ki voltam ehezve mar.
Egyedul a gyengecske zendaya.... Na mindegy, ez van.
Megy top filmek koze, szeretem, mikor hagyjak egy rendezonek, hogy megvalositsa a viziot.
Konyveket nem olvastam, anno babakent meg remlik valami rts, ami epikus volt. Ranezek a konyvekre sztem angolul eloszor.
Jo volt bazzeg
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 9., szombat 11:29
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 7., csütörtök 11:55
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 7., csütörtök 11:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 7., csütörtök 10:39
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 6., szerda 15:16
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most lehet rosszul írom, de úgy emlékszem, hogy Paul azért ment le végül délre, mert még nagyobb erőkkel jelentek meg a Harkonnenek a bolygón, és ott tud embereket toborozni. Nyilván ez azzal járt, hogy így el kellett fogadnia a sorsát, különben nem álltak volna be mögé a vallásifanatikus Fremenek.hehetheoriginal írta: Gondolkodtam ma reggelre kicsit a filmrol, es nem egeszen allt ossze vagy ertettem meg, hogy Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!miert allt be paulnal a valtozas, mi volt a kivalto ok, hogy egyik pillanatban még nem akart delre menni az almaitol valo felelem miatt, aztan utana mar a vizbol vedel meg miutan felnyilt a szeme, hogy ki a nagyfater mar mindenkin atgazolo torteto vergecive valt, meglovagolva anya meg a fanatikusok vagyait. Plusz tobbszor elhangzik, hogy a vallasi fundamentalistaktol fel delen, ezert nem akar odamenni, de hat delen lofasz sincs, semmi nem volt, akkor mi ez az egesz? Kell a konyv, hogy megertsem, itt ugy erzem csomo reszlet ki lett hagyva, at lett ugorva, el nagy nagyolva
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. március 6., szerda 14:06
Awww, Dune 2, az nagyon megszerettette az emberrel a vilagot, amellett meg egy kurvajo jatek is volt. Bar a Harkonnen haz a jatekban menobbnek tunthehetheoriginal írta:
Konyveket nem olvastam, anno babakent meg remlik valami rts, ami epikus volt. Ranezek a konyvekre sztem angolul eloszor.
Jo volt bazzeg
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. március 6., szerda 8:59
https://www.reddit.com/r/coolguides/com ... bout_dune/Faust írta:hehetheoriginal írta: Most jottem ki dune2rol, eletem kb legjobb mozis elmenye volt. Eredetiben nezve, 6an voltunk a teremben, evek ota nem kotott le film ennyire, valszeg ki voltam ehezve mar.
Megy top filmek koze, szeretem, mikor hagyjak egy rendezonek, hogy megvalositsa a viziot.
Jo volt bazzeg![]()
Elvileg az uj forditas nagyon jo lett. El nem tudom kepzelni, mennyire nehez olvasmany lehet angolul.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 6., szerda 6:34
easyEl nem tudom kepzelni, mennyire nehez olvasmany lehet angolul.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 6., szerda 0:48
hehetheoriginal írta: Most jottem ki dune2rol, eletem kb legjobb mozis elmenye volt. Eredetiben nezve, 6an voltunk a teremben, evek ota nem kotott le film ennyire, valszeg ki voltam ehezve mar.
Jo volt bazzeg
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. március 5., kedd 22:38
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 5., kedd 19:40
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. március 3., vasárnap 23:10
Egyébként volt még a popcornos vödörből?Nika91127 írta: Mi is ma 11kor Etele.
Hát, a film gyönyörű. Nekem az átirat nem tetszett, de szükséges volt. Kicsit a látomásokból többet mutattam volna, vagy a sziecs életéből.
És igen... a vallási fanatizmus... valós probléma.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 3., vasárnap 21:53
Hat, a konyv masodik fele konkretan dogunalom, kivancsi vagyok mit kezdtek vele.Nika91127 írta: Mi is ma 11kor Etele.
Hát, a film gyönyörű. Nekem az átirat nem tetszett, de szükséges volt. Kicsit a látomásokból többet mutattam volna, vagy a sziecs életéből.
És igen... a vallási fanatizmus... valós probléma.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. március 3., vasárnap 21:50
Mi Boribon cicáján voltunk Soroksáron szombatonHalfkey írta: Én is voltam ma Etelében, a film jó volt, csak valami paraszt végig fordított a párjának.![]()
Lófaszt amúgy, Boribon nyaral bábjátékra vittem el a 4 éves kislányom. Az sokkal jobb volt!!!
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. március 3., vasárnap 21:42
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem