Igen letezik, es keletebbre meg ennel is rosszabb. Nagyon sajnalom es kitartast nektek, remelem minden jol fog alakulni. Vegul megmutottek?miro. írta: Csodas egeszsegugy..
Nagynenem hasnyalmirigyevel sajnos eleg regota problemak vannak,volt mindenfele vizsgalaton budapesten egy erre specializalodott korhazban.
Arra jutottak az utolso szovettani vizsgalaton,hogy barmikor daganatos lehet,le kell vagni a hasnyalmirigyebol.
4 oras mutet,3-4 nap intenziv,eleg komoly sajnos.
Felment tegnap Pecsrol Budapestre,befekudt,ma reggel 8 orakor mutik.
9 orakor odament hozza az orvos,hogy nincs hely az intenziven,igy delben visszajon hozza,es megmondja,hogy megmuti-e vagy nem,ha nem,akkor pakoljon ossze,menjen haza es ket heten belul kap uj idopontot.
Ilyen komolyan letezik?

Politika
Re: Politika
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
De legalább a maradék okos tömeg megfelelő forrásból tájékozódik. Nem kérdés, hogy sunyi dögök, de amikor egy 444 szemléz egy Népszavát, azt be kell nyelni úgy ahogy van? Mikor a saját szomogatásuk is 5 évre szól, nem az a főcím, hogy 5 év alatt mennyi az egyenleg, hanem az utóbbi két évben. Mert úgy közelebb van ahhoz, amit kommunikálni akarnak (monnyonle). Ilyenkor nem kérdezik meg maguktól az igazán okosok, hogy talán nem csak a címben csúsztatnak, hanem a számokkal való zsonglőrködésben? Amennyire értem (nem...) a szerződés titkos. Minden más csak következtetés. Ami segít közelebb jutni az igazsághoz, de messze van attól, hogy készpénznek vegyük.gutihaz14 írta: ezt is csak a 3 millio okos nyelte be szokas szerint, ok meg valszeg a rezsicsokkentest is bociszemekkel olvassak a sarga csekken
Ha már ez a téma, egy ilyen anyag sokkal valósabbnak érződik. Aztán ki tudja... F@sz kivan a médiával, mint olyan.
https://g7.hu/adat/20230913/olcsobb-let ... kenteshez/
https://444.hu/2024/03/02/szuper-uzlet- ... gyarorszag
legalabb kormanyozni tudnak
ezt is csak a 3 millio okos nyelte be szokas szerint, ok meg valszeg a rezsicsokkentest is bociszemekkel olvassak a sarga csekken
legalabb kormanyozni tudnak
ezt is csak a 3 millio okos nyelte be szokas szerint, ok meg valszeg a rezsicsokkentest is bociszemekkel olvassak a sarga csekken
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Csodas egeszsegugy..
Nagynenem hasnyalmirigyevel sajnos eleg regota problemak vannak,volt mindenfele vizsgalaton budapesten egy erre specializalodott korhazban.
Arra jutottak az utolso szovettani vizsgalaton,hogy barmikor daganatos lehet,le kell vagni a hasnyalmirigyebol.
9 orakor odament hozza az orvos,hogy nincs hely az intenziven,igy delben visszajon hozza,es megmondja,hogy megmuti-e vagy nem,ha nem,akkor pakoljon ossze,menjen haza es ket heten belul kap uj idopontot.
Ilyen komolyan letezik?
Ilyen komolyan letezik?
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Hozta a szokásost, szerethető figura, kis aranyos. Kedvencem:
GM:
- Nehéz elhinni, hogy egykori Jobbik elnökként és a közéletet ennyire értő és ismerő emberként te tényleg csak annyit tudnál Simicska Lajos egykori befolyásáról a Jobbikban, minr amennyit megosztasz most velünk.
JP:
- Eskü. Tényleg.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, engem meggyőztek az érvei.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Pottyondy megint eros videoval
Gondolom megy majd a sotetitett volga erte is
Gondolom megy majd a sotetitett volga erte is
thereisonly1ronaldo
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
igen, de ha egy fejes tergeti ki a szennyest, az mindig nagyobbat durrankiserik írta: Visszatérve MP-hez, gyakorlatilag viszont semmit nem mondott az emberünk, amit egy normálisan informált, gondolkodni képes magyar ember ne ""tudott""/gondolt volna már régen.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- 'shutterisland
mondjuk azert mas ezt sejteni vagy magunktol is kimatekozni, mint mikor egy ilyen szinten bennfentes ezt hivatalosan is megerositi.
Most mit tehet róla az a szegény ember (Vlagyimir Vlagyimirovics), hogy minden őt kritizáló elvtárs egy kétbalkezes szerencsétlenség? Kiesnek ablakokon, gyilkosgalócából főzik a pirogot, lezuhannak a repülővel, beleesnek a késbe... háttal... hatszor...Kercsó írta:képzelj egy ilyet Oroszországbankiserik írta: Arra én is kíváncsi vagyok, hogy hová fog kifutni ez az ügy.
![]()

Visszatérve MP-hez, gyakorlatilag viszont semmit nem mondott az emberünk, amit egy normálisan informált, gondolkodni képes magyar ember ne ""tudott""/gondolt volna már régen.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
képzelj egy ilyet Oroszországbankiserik írta: Arra én is kíváncsi vagyok, hogy hová fog kifutni ez az ügy.

#whatisyourexcuse
Szerintem a kolléga (kolléga a fenét, Barcás kutyachosenone46 írta:ebből a brigádból egyedül csak mzp a meglepetés. de ő is magyarázható valamennyire, végülis valamikor tag volt, nem hiszem, hogy minden hidat felégetett.'shutterisland írta: gyurcsany-dobrev, toroczkai, jakab, mzp, vona, ungar, karacsony, donath pl szerintem elegge nagy nev, de eleg lenne egy kep valakirol az alattuk levo polcrol is, hogy tonival meg gulyasgerivel pezsgoznek.![]()

-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Toroczkai kivételevel az összes egy mocsok hazaáruló ebben a listában.
- chosenone46
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
ebből a brigádból egyedül csak mzp a meglepetés. de ő is magyarázható valamennyire, végülis valamikor tag volt, nem hiszem, hogy minden hidat felégetett.'shutterisland írta: gyurcsany-dobrev, toroczkai, jakab, mzp, vona, ungar, karacsony, donath pl szerintem elegge nagy nev, de eleg lenne egy kep valakirol az alattuk levo polcrol is, hogy tonival meg gulyasgerivel pezsgoznek.![]()
"...csak a kedvesség, az öröm,
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
a pardon, meg a köszönöm,
a gyöngédség, a figyelem,
csak az az igaz idelenn..."
- 'shutterisland
gyurcsany-dobrev, toroczkai, jakab, mzp, vona, ungar, karacsony, donath pl szerintem elegge nagy nev, de eleg lenne egy kep valakirol az alattuk levo polcrol is, hogy tonival meg gulyasgerivel pezsgoznek.

-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Vannak nagy nevek?'shutterisland írta: nem csak te latod igy, lattam hasonlo teoriakat kommentekben.
maskulonben en borzaszto kivancsi lennek azokra az ellenzeki arcokra nevesitve, akik a fidesz elittel bratyiznak ezeken a bulikon, hogy kik vannak koztuk a nagy nevek kozul.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Puzserek az apuban jol elmondtak, az influenszeres meg a magyarpetyas megmozdulasnak sem szabad politikai partta alakulnia, csak ugy lesz itt barmi is, ha ezek a tomegek megmaradnak es egyre csak nonek a politika felett, azon kivul, mint pl anno a lengyeleknel a Solidarność, hogy a tarsadalom késeként folyamatosan ott lebeg a politikusok feje felett, es ha vmit csunyan elbasznak, akkor belepnek es odabasznak.
Aztan igy kényszeríteni az amugy valasztott közszolgkat, hogy a dolgukat csinaljak. Igy talan par evtized alatt kitermelodik vmi ellenzek es valodi politizalas, ezek a mostaniak meg elhullanak a gecibe.
Aztan igy kényszeríteni az amugy valasztott közszolgkat, hogy a dolgukat csinaljak. Igy talan par evtized alatt kitermelodik vmi ellenzek es valodi politizalas, ezek a mostaniak meg elhullanak a gecibe.
thereisonly1ronaldo
Arra én is kíváncsi vagyok, hogy hová fog kifutni ez az ügy.
Amúgy szörnyű, hogy tényleg ennyire paranoid lett sok ember lassan mindennel kapcsolatban. Köszönjük az elmaradt rendszerváltásnak.
Amúgy szörnyű, hogy tényleg ennyire paranoid lett sok ember lassan mindennel kapcsolatban. Köszönjük az elmaradt rendszerváltásnak.
- 'shutterisland
nem csak te latod igy, lattam hasonlo teoriakat kommentekben.
maskulonben en borzaszto kivancsi lennek azokra az ellenzeki arcokra nevesitve, akik a fidesz elittel bratyiznak ezeken a bulikon, hogy kik vannak koztuk a nagy nevek kozul.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én lehet paranoid vagyok, vagy konteós, de egyre inkább azt érzem, hogy ez a Magyar Péter ha pártot alapít, az a fidesz megrendelésére lesz.
Teóriám lényege, hogy az a párezer, esetleg pártízezer eddig fideszes, akiknek már a töke kivan, és ez a botrány rá tett egy lapáttal, ha el is pártolnak a fidesztől, nehogy véletlen a mihazánkhoz, vagy az ellenzéki oldalhoz csapódjon 2026-ra, hanem majd a Magyar Péter pártja felszipkázza őket.
De lehet hülye a teória, és már csak rémképeket látok, de van egy ilyen bennem.
Nálam ha pártot alapít, akkor elveszett, nem szabadna.
Teóriám lényege, hogy az a párezer, esetleg pártízezer eddig fideszes, akiknek már a töke kivan, és ez a botrány rá tett egy lapáttal, ha el is pártolnak a fidesztől, nehogy véletlen a mihazánkhoz, vagy az ellenzéki oldalhoz csapódjon 2026-ra, hanem majd a Magyar Péter pártja felszipkázza őket.
De lehet hülye a teória, és már csak rémképeket látok, de van egy ilyen bennem.
Nálam ha pártot alapít, akkor elveszett, nem szabadna.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."