https://x.com/JoseitoCuevas/status/1766 ... 23498?s=20

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 9., szombat 10:27
HozzászólásSzerző: zsírosdeszka » 2024. március 9., szombat 10:06
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. március 9., szombat 9:41
HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 9., szombat 9:29
Tegnap a mások félidőt neztem csak,de szerintem jó lesz a srác.Jol mozog meg elég gyors robbanékony.Kicsit Ronaldo a stílusa mozgása(persze ég és föld)de rá emlékeztet.Viszont a másik kölyök az valami igen ultranak néz ki 16 évesen.Nem tudom hogy ős masias e vagy milyen szerződése van,de szerintem Perez helyében meg kellene próbálni hátha.Ugy is pénz kéne nekik,aztán hátha a kölyök is inkább menekülne a penztelensegbol.lordgabi írta:Ennyire nem járhatnak előtte tudásban, vagy erőnléti felkészülésben azért, bár nem nézem a meccseiket, fogalmam sincs, hogy néz ki ez a Guiui.realmadrid95 írta: Hamarabb kezd Guiu, mint Roque. Xavi szerintem direkt csinalja mar ezt.![]()
Szerintem bele van foglalva a szerződésébe, hogyha ebben a felszezonban X meccsen pályára lép kezdőként, akkor megy az utolsó Brazíliába, de nem bírják már kiszámlázni ezt, és emiatt mennek a hasonló húzások.![]()
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2024. március 9., szombat 9:15
Ennyire nem járhatnak előtte tudásban, vagy erőnléti felkészülésben azért, bár nem nézem a meccseiket, fogalmam sincs, hogy néz ki ez a Guiui.realmadrid95 írta: Hamarabb kezd Guiu, mint Roque. Xavi szerintem direkt csinalja mar ezt.![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. március 9., szombat 8:05
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 8., péntek 22:57
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 8., péntek 22:38
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 8., péntek 22:19
Xima lab biztos szeret egyutt zuhanyozni a kis 16-17 eves tinikkelrealmadrid95 írta: Hamarabb kezd Guiu, mint Roque. Xavi szerintem direkt csinalja mar ezt.![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 8., péntek 22:09
10 éve kbBlancoMark írta: Az a Fermin-Cheristensen-Gundogan kozeppalya Europa Liga szinten nem allna meg a helyet. Nehez dolguk lesz a Napoli ellen.
Valami ott is felrecsuszott a fizikai felkeszitesben.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 8., péntek 21:58
HozzászólásSzerző: chronic » 2024. március 8., péntek 21:52
Mondjuk ez speciel szerintem jó hír a culéknak, a faszi leeds szintű támadó, mint Rodrygo.Remy írta:Rapinha is megsérült.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 8., péntek 21:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 8., péntek 21:40
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 8., péntek 20:09
Nem hiszem el, hogy Alves után ezt bevállaljákKercsó írta: Greenwood - Barca házasságról pletykálnak.
remélem megvalósul a deal. igazán illeni fog a katalánok profiljába
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 8., péntek 20:07
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. március 7., csütörtök 11:48
Kettő lesz közötte a hazaiak javára, attól szép versike voltrealbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. március 7., csütörtök 5:42
HozzászólásSzerző: kapor_89 » 2024. március 6., szerda 22:00
Fél év után be kellett lépjek, hogy likeoljam a hsz-t akkorát nevettem.realbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. március 6., szerda 20:30
realbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
Jelenlévő fórumozók: 87 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem