Andriy Lunin - 13
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Re: Andriy Lunin - 13
Az a nyomás nem lesz nagyobb, mint eddig. Sokkal inkább lehet nyugodt, hisz már fix a helye a szezon hátralevő részében. Mindenképp mehetne egy hosszabbítás, mert kitudja TBO milyen szintre tér majd vissza, de ketten is megoldják majd Tibo utolsó évei alatt, ha van türelme. Ha majd távozik én azt is megértem, de jelenleg nagyon kényelmes szituációban vagyunk.
-
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hát életed lehetősége jött el kölyök. A képességei láthatóan megvannak a feladathoz, reméljük mentálisan is felkészült az elkövetkezendő időszak nyomására.
Én szurkolok, és jót érzek vele kapcsolatban
Én szurkolok, és jót érzek vele kapcsolatban

ferni írta:szép volt....Kerlon írta:
Lefordítom: 3 het mulva Lunint tobbe nem latjuk![]()
![]()

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- BlancoMark
Mindent elmond Lunin teljesitmenyerol, hogy egyaltalan nem aggodok Courtois kiesese miatt. (Amellett hogy vegtelenul sajnalom.)
- RealMadridFanatic
Kapuskent nincs is lecsuszva semmirol. Ha ne adj' isten ugy alakul, hogy Courtois mar nem tud felkapaszkodni a korabbi szintre, Lunin meg mindig nem a csucsteljesitmenyet hozza szerintem (bar ez nyilvan egyenfuggo is), 28-30 eves korara lehet kelloen rutinos, de meg fizikalisan is top.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Igazából mindenhol ahol köliben volt, jó véleménnyel voltak róla, az alapok rendben vannak. De igazából folyamatos terhelést most kap, 24-25 évesen. Sztem ez látszik, rutint szerzett éles meccseken, és nem 1-2 kupameccs+bajnoki jut csak.RealMadridFanatic írta: A korulmenyek sajnalatosak, de iszonyat nagy huzas volt anno megvenni. Tenyleg bizalmi poszt a kapus, eg es fold a korabbi onmagahoz kepest.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
szép volt....Kerlon írta:Lefordítom: 3 het mulva Lunint tobbe nem latjukELSiete írta: Ancelotti: "Lunin? We have found out we have a wonderful goalkeeper. With Courtois back? We will see, he returns after a serious injury. We feel safe with Lunin. No hurry with Thibaut."![]()

- RealMadridFanatic
A korulmenyek sajnalatosak, de iszonyat nagy huzas volt anno megvenni. Tenyleg bizalmi poszt a kapus, eg es fold a korabbi onmagahoz kepest.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Pad'em
City ellen reméljük továbbra is helyén lesznek a tökei. Eddig is intéztem volna neki a hosszabbítás asap, így meg aztán expressz sebességgel.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Körte eset miatt a srác akkora esélyt kapott az élettől, mint az állat. Ahogy hónapok óta véd megérdemli. Szezon végéig nyugodt vagyok, hogy ő van a kapuban. Stabil, jó flowban van a srác. Magabiztossa vált, határozott aura. Beérett.
Hogy a belgaval mi lesz? Karrierende? Mi lesz a jövőben ezt senki nem tudja.
Hogy a belgaval mi lesz? Karrierende? Mi lesz a jövőben ezt senki nem tudja.

Lefordítom: 3 het mulva Lunint tobbe nem latjukELSiete írta: Ancelotti: "Lunin? We have found out we have a wonderful goalkeeper. With Courtois back? We will see, he returns after a serious injury. We feel safe with Lunin. No hurry with Thibaut."

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Ancelotti: "Lunin? We have found out we have a wonderful goalkeeper. With Courtois back? We will see, he returns after a serious injury. We feel safe with Lunin. No hurry with Thibaut."
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Aztán viszik a frontrakodo írta: Behivot kapott a valogatottba.

Behivot kapott a valogatottba.
- ateeemadrid
Trollkodott most egyet

Elnézve Lunint, Courtoist raerunk meccshez szoktatni.Faust írta: Varjuk ki a veget, en kicsit szkeptikus vagyok Korte visszateresevel kapcsolatban, kivancsi vagyok, mennyire tett be neki a serules es a hosszu kihagyas - bar o mar egyszer megmutatta, hogyan kell irgalmatlan melyrol feljonni. Csak egyszer kell lecserelni felidoben, onnantol top1.![]()
K
K
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Tarts még ki 1 órát
Varjuk ki a veget, en kicsit szkeptikus vagyok Korte visszateresevel kapcsolatban, kivancsi vagyok, mennyire tett be neki a serules es a hosszu kihagyas - bar o mar egyszer megmutatta, hogyan kell irgalmatlan melyrol feljonni. Csak egyszer kell lecserelni felidoben, onnantol top1.

- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
sajnálom Lunint, mert ha Körte visszatér, mehet megint a padra, hiába lépett egyszerre 2 szintet is, és nőtt bele a Real mezbeAndriy Lunin ezidáig a spanyol bajnokságban 37 kapuralövésből 30-at hárított, ami 81%-os hatékonyságot jelent. Nincs is nála jelenleg hatékonyabban védő kapus.
az évi 4 kupameccs + tét nélküli sörmeccsekért iszonyat nagy pazarlás
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
mondjuk, ha van önbizalma és tudja, hogy számol vele az edző, akkor teljesen más mentális állapotban megy ki a gyepre.ToniKroos írta: Mondjuk ehhez a védéshez pont nem kell egyik sem, telibe találták a lábát, mire megmozdult volna már gól.
mikor letarolta valamelyik Sevilla támadó az első félidőben LV haza bólintása után, akkor felszisszentem.
erre emberünk fapofával leporolta magát, és ment tovább minden.

#whatisyourexcuse