Ne viccelj, essenek csak ki szepen hazai palyan a Napoli ellenGalacticos írta: Nemtudom melyik lenne a jobb nekunk ha kiesnenek a napoli ellen vagy ha a kovi forduloba jonne egy nagyobb pofon egy erosebb ellen.

HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. március 6., szerda 20:29
Ne viccelj, essenek csak ki szepen hazai palyan a Napoli ellenGalacticos írta: Nemtudom melyik lenne a jobb nekunk ha kiesnenek a napoli ellen vagy ha a kovi forduloba jonne egy nagyobb pofon egy erosebb ellen.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. március 6., szerda 20:28
En adtam neki a pluszegyet azert, megerdemli. Dzsit képzelem el így pár ital után.M1Ö írta:Fuuu baszki, téged mi kapott el?realbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor![]()
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. március 6., szerda 20:25
Fuuu baszki, téged mi kapott el?realbeckham írta: Essenek ki a gyászba. Szart se erdemelnek. Se következő kört, se bevételt, se fellángolást, se önbizalmat. Szégyen és gyalázat szálljon a klub fejére 100 évig negreira miatt. Égjen a gülü szemű majomdémon még jobban. Majd a végső csapások idejen legyen rajtuk a fenevad bélyege és emessze fel bűnös lelküket az ötödik bugyor
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. március 6., szerda 20:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 6., szerda 18:14
Minél hamarabb.Galacticos írta: Nemtudom melyik lenne a jobb nekunk ha kiesnenek a napoli ellen vagy ha a kovi forduloba jonne egy nagyobb pofon egy erosebb ellen.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. március 6., szerda 18:11
HozzászólásSzerző: Sierra » 2024. március 6., szerda 17:18
Most h edzocsere volt Napolyban, meg akar tovabb is juthatnak. Korabban fixen kiesore mondtam volna oket annyira gyengek iden. De az uj edzovel kezdenek talpraallni.Realista24 írta: Azt irjak, hogy Xavit kirugja a Barca, ha kiesnek a Napoli ellen.
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 6., szerda 16:12
Valami beugró ifi edző mint nálunk Solari is jobb lenne mint egy mindent elvesztett nyáron távozó edző de őkt tudják. Azért remélem a clasico-ra készülünk telistadionos gracias csávi molinoval.BlancoMark írta:Ennek csak akkor lenne ertelme szerintem ha az az edzo ulne le a padra, aki a kovetkezo szezontol is vezetne a Barcat. Minden mas megoldas csak felesleges penzkidobas ujra.dzsi91 írta:
Hát ez szerintem fix. Utána már minek maradna? Minden kupa elúszott és még csak nem is tervezheti a jövőt mivel nyáron lépDe szerintem valahogy továbbvergődnek és a müntyen már várja őket a 8 között.
![]()
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 6., szerda 16:10
Ennek csak akkor lenne ertelme szerintem ha az az edzo ulne le a padra, aki a kovetkezo szezontol is vezetne a Barcat. Minden mas megoldas csak felesleges penzkidobas ujra.dzsi91 írta:Hát ez szerintem fix. Utána már minek maradna? Minden kupa elúszott és még csak nem is tervezheti a jövőt mivel nyáron lépRealista24 írta: Azt irjak, hogy Xavit kirugja a Barca, ha kiesnek a Napoli ellen.
![]()
De szerintem valahogy továbbvergődnek és a müntyen már várja őket a 8 között.
![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 6., szerda 16:01
Hát ez szerintem fix. Utána már minek maradna? Minden kupa elúszott és még csak nem is tervezheti a jövőt mivel nyáron lépRealista24 írta: Azt irjak, hogy Xavit kirugja a Barca, ha kiesnek a Napoli ellen.
![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 6., szerda 15:34
HozzászólásSzerző: Donát » 2024. március 6., szerda 9:21
Most akkor mégsem könyörögnek neki, hogy maradjon?Realista24 írta: Azt irjak, hogy Xavit kirugja a Barca, ha kiesnek a Napoli ellen.
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 6., szerda 7:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 5., kedd 21:02
Nem, a Studiost adtak el, aki birtokolta a TV-t is.h3x0r írta:Nem ennek a Barca TV-nek a 25%-at adtak el 2 eve 100 millioert?Realista24 írta: A Barca TV evi 14 millios koltsegvetessel uzemelt es mindossze 2 milliot hozott a konyhara.
Be is zartak. Na de kerem, indul a Barca ONE, ami a Barca Netflix csatornaja lesz, es ezert mar nehany korabbi dolgozot vissza is vettek.![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. március 5., kedd 20:59
Nem ennek a Barca TV-nek a 25%-at adtak el 2 eve 100 millioert?Realista24 írta: A Barca TV evi 14 millios koltsegvetessel uzemelt es mindossze 2 milliot hozott a konyhara.
Be is zartak. Na de kerem, indul a Barca ONE, ami a Barca Netflix csatornaja lesz, es ezert mar nehany korabbi dolgozot vissza is vettek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 5., kedd 20:58
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 4., hétfő 20:18
Yamalal kapcsolatban nem ertek egyet. Minden megmozdulasaban ott a veszely, nem veletlen hogy folyamatosan ketten vedekeznek rajta. Nagyon kiemelkedik a Barcabol (ha nincs szarra hajtva eppen), azert ez ennyi idosen nem kis szo.dzsi91 írta: Attól függetlenül, hogy széthajtották őket egyáltalán nem akkora veszteség egy pedri vagy gavi mint ahogy be vannak állítva. Nyilván ennek a fos barszának számítanak ők is de néhány helyen úgy írnak róluk mint ha a next iniestát vágták volna haza. gyamal is eddig a legemlékezetesebb skillje, hogy 16 éves azon kívül van vagy 3 gólja. Ha egy 23 éves lenne ezekkel a statokkal a kutyát nem érdekelné.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. március 4., hétfő 19:38
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 4., hétfő 17:42
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 4., hétfő 15:53
Realista24 írta:1-1 honapot irnak mind a kettonel.M1Ö írta: Jó nagy bajban lesznek most hetekig de Jong meg Pedri kiesésével. Nem maradt k.pályájuk. Remélhetőleg eredményekben is vissza fog ütni, hátha nyugodtabban mehetnénk a BL 1/4 döntőre.
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem