http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?fil ... 145016.jpg
Két ilyen kulcs van hozzá, az egyik Ukrajnában pihen, de hétközben felkerül, hogy ki tudjuk próbálni nyitni azzal is, kézileg nem fog menni, mert mindkét kulcs utángyártott már, sofőr oldali ajtóban és a csomagtartóban van csak kézileg nyitható zár, de nem hozzávaló a kulcs ugye, ha egyszer megoldódik a probléma, mindkettő ki lesz cserélve mechanikusan nyithatóra majd, tudom-tudom...
Elemet kicseréltem már, az sem oldotta meg, ugyanolyan erősen világít a kis LED, mint a régi elemmel, már 6 éve van meg, soha nem volt cserélve eddig, gondoltam, hogy már csak annyi erő van benne, hogy a kis piros fénnyel megbír, a központi zárral nem, tévedtem.
Szerdán vagy csütörtökön volt utoljára beindítva, pöccre indult, semmi fény, semmi nem maradt rajta tutira, ami lebírta volna szívni az akkumulátort, májusban lesz 1 éves, 100Ah-s, ennyire nem birna semmiképp lemerülni, hogy ne bírja kinyitni az ajtót, a korábbi 5 éves amikor 3 teljesen nulláról való feltöltés után teljesen kifingott, akkor is megbírt a kinyitással/bezárással, szóval ezt az opciót kilőttem.
Ha esetleg felkerül a pótkulcs, és azzal sem nyílik, akkor mi a teendő ebben az esetben? Mit ajánlotok, ami a legolcsóbb megoldás lenne?

Köszi előre is.