https://x.com/totalcristiano/status/176 ... sxT-_X3liw
Tiltsák el ot is

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 3., vasárnap 7:23
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. március 3., vasárnap 7:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 3., vasárnap 7:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 3., vasárnap 7:16
https://streamable.com/8bzkwuRealista24 írta:Hat ezt írtam, konkretan a harmadik sípszó amikor a haloba kerül a labda. Kezet is akkor emeli ez az okos.BlancoMark írta: Azt irjak tobben is hogy a harmadik sipszo kozben szuletett a gol, tehat a gol pillanataban meg nem ert veget a meccs.
![]()
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. március 3., vasárnap 7:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 3., vasárnap 7:07
Hat ezt írtam, konkretan a harmadik sípszó amikor a haloba kerül a labda. Kezet is akkor emeli ez az okos.BlancoMark írta: Azt irjak tobben is hogy a harmadik sipszo kozben szuletett a gol, tehat a gol pillanataban meg nem ert veget a meccs.
![]()
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2024. március 3., vasárnap 6:04
HozzászólásSzerző: mila » 2024. március 3., vasárnap 1:49
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 3., vasárnap 0:57
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. március 3., vasárnap 0:40
Sajnos a 3. Sípszó után került a labda a hálóba és ez a mérvadóBlancoMark írta: Azt irjak tobben is hogy a harmadik sipszo kozben szuletett a gol, tehat a gol pillanataban meg nem ert veget a meccs.
![]()
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. március 3., vasárnap 0:19
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 3., vasárnap 0:15
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. március 3., vasárnap 0:14
Na, igen, koszonom hogy osszefoglaltad. Kvazi a birok csak hab a tortan. Vajon miert eladhatobb a PL, mint ez az ocska korrupt szar liga?dzsi91 írta:De ott nincs egy külön klub arra szakosodva, hogy folyamat a bíráskodásról beszéljen amikor épp eljárás folyik ellenük 20 évnyi bírófizetésre. Itt nem csak a bíráskodás katasztrófa. Az egész körítés a hangulat minden undorító. Térdig érő edzők beszélnek a kamerába meccs közben ha valami nem tetszik nekik, rasszista szurkolók itt minden van mint egy szaros megyei bajnokságban. Az egész liga rohad és nélkülünk egy darab szart nem érne.realmadrid95 írta:
Csak a kirivo esetek olyan surun tortennek meg, mint a Ligaban. Nem tudom, hogy hany pl meccset nezel, de ezek szerint max rangadokat.
Remy, igy van, konkretan teljesen ugyan az a ket liga ebben a tekintetben. Konkretan nyilt csalas, mint mar irtam.
110 perces meccsek 20 perc varozás miatt, hogya aztán meghozzák akár a szar döntést is.Életemben nem kúrtam még fel magam így egy szaros bajnoki meccsen de ezeknek ez is sikerül.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. március 3., vasárnap 0:13
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. március 3., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. március 3., vasárnap 0:11
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 3., vasárnap 0:10
Megis a plben megy minden masodik meccs 100-115 percig, teljesen ertelmetlenul.impossible írta: Spanyol bajnokságban áll a legtöbbet a játék, folyamatosan megy az időhúzás, indokolatlanul hosszú VAR használat, emelett a játékvezetés nagyon gyenge semmi következetesség, ez is elképesztő 0-0 nál már húzzák az időt és megint nem kapott senki sárgát érte. Az egyik bedobast konkrétan néztem több, mint perc alatt végeztek el.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. március 3., vasárnap 0:09
De ott nincs egy külön klub arra szakosodva, hogy folyamat a bíráskodásról beszéljen amikor épp eljárás folyik ellenük 20 évnyi bírófizetésre. Itt nem csak a bíráskodás katasztrófa. Az egész körítés a hangulat minden undorító. Térdig érő edzők beszélnek a kamerába meccs közben ha valami nem tetszik nekik, rasszista szurkolók itt minden van mint egy szaros megyei bajnokságban. Az egész liga rohad és nélkülünk egy darab szart nem érne.realmadrid95 írta:Csak a kirivo esetek olyan surun tortennek meg, mint a Ligaban. Nem tudom, hogy hany pl meccset nezel, de ezek szerint max rangadokat.RealVazquez írta:
Nyilvan vannak kirivo esetek, de akkor is sokkal szarabb a jatekvezetes spanyolban, mint az altalad peldakent felhozott pl-ben. Gondolkodasban is elorebb jarnak, lasd: ott a jatekvezetoket akarjak kihangositani, spanyolban meg az oltozoket. A mai Real meccsen annyi tevedes es bullshit dontes volt, amennyi egy egesz pl forduloban van, es meg hatravan a holnapi barca meccs![]()
Remy, igy van, konkretan teljesen ugyan az a ket liga ebben a tekintetben. Konkretan nyilt csalas, mint mar irtam.
HozzászólásSzerző: impossible » 2024. március 3., vasárnap 0:06
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 3., vasárnap 0:03
Csak a kirivo esetek olyan surun tortennek meg, mint a Ligaban. Nem tudom, hogy hany pl meccset nezel, de ezek szerint max rangadokat.RealVazquez írta:Nyilvan vannak kirivo esetek, de akkor is sokkal szarabb a jatekvezetes spanyolban, mint az altalad peldakent felhozott pl-ben. Gondolkodasban is elorebb jarnak, lasd: ott a jatekvezetoket akarjak kihangositani, spanyolban meg az oltozoket. A mai Real meccsen annyi tevedes es bullshit dontes volt, amennyi egy egesz pl forduloban van, es meg hatravan a holnapi barca meccsrealmadrid95 írta:
Pedig nagyon nem igy van, szinte minden meccsen van orbitalis hiba ott is. Liverpool Tottenham kb annyira elcsalt meccs volt, mint anno a Barca Chelsea, de beszelhetunk az Aston Villa Brentford meccsrol is, ahol szoszerint a kapus bent allt a kapuban a labdaval, nem egy cmvel, nem 10 cmvel, hanem legalabb 20 cmvel. A magyarazat az volt, hogy technikai okok miatt adtak meg. Szoszerint nyilt csalas a pl, es valahogy mindig a Citynek kedveznek vele. Nem veletlenul akad ki Klopp, Arteta es a tobbi edzo is.![]()
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem