Na, igen, koszonom hogy osszefoglaltad. Kvazi a birok csak hab a tortan. Vajon miert eladhatobb a PL, mint ez az ocska korrupt szar liga?dzsi91 írta:De ott nincs egy külön klub arra szakosodva, hogy folyamat a bíráskodásról beszéljen amikor épp eljárás folyik ellenük 20 évnyi bírófizetésre. Itt nem csak a bíráskodás katasztrófa. Az egész körítés a hangulat minden undorító. Térdig érő edzők beszélnek a kamerába meccs közben ha valami nem tetszik nekik, rasszista szurkolók itt minden van mint egy szaros megyei bajnokságban. Az egész liga rohad és nélkülünk egy darab szart nem érne.realmadrid95 írta:
Csak a kirivo esetek olyan surun tortennek meg, mint a Ligaban. Nem tudom, hogy hany pl meccset nezel, de ezek szerint max rangadokat.
Remy, igy van, konkretan teljesen ugyan az a ket liga ebben a tekintetben. Konkretan nyilt csalas, mint mar irtam.
110 perces meccsek 20 perc varozás miatt, hogya aztán meghozzák akár a szar döntést is.Életemben nem kúrtam még fel magam így egy szaros bajnoki meccsen de ezeknek ez is sikerül.
Tebas pedig mondjon le haladektalanul, mert katasztrofa, hogy mindennel foglalkozik folyamatosan, csak azzal nem, hogy nezheto meccsek lennenek spanyolban ahol versenykepes csapatok kuzdenek egymassal korrekt es kovetkezetes birok jelenleteben.