Milyen meglepő

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 2., szombat 17:29
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 2., szombat 14:29
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 2., szombat 9:36
Rosszul. Ott van ő is.tomi_b írta:Jól láttam, hogy Rodrygo nincs a keretben?realmadrid95 írta:Endrick will play his first ever game at the Bernabèu with Brazil against Spain on March 26.
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. március 2., szombat 9:32
Jól láttam, hogy Rodrygo nincs a keretben?realmadrid95 írta:Endrick will play his first ever game at the Bernabèu with Brazil against Spain on March 26.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 2., szombat 8:38
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. március 1., péntek 22:53
Bakker, tenyleg. Courtois es Valverde miatt Perez is nyugodtan fekudhet le.Faust írta:Fekete balett.RealMadridFanatic írta: Ha akkor marad, kozel sem biztos, hogy ilyen jatekos lenne.
Szerintem jo helyzetben vagyunk, nagy spanok Mbappeval, neki nem Parizs az otthona, hogy ilyen indokok mogott hosszabbitson, legrosszabb esetben johet ingyen 2 ev mulva.
Eleg beteg egy ilyenbe belegondolni 1-2 even belul:
Courtois - Hakimi, Militao, Rudiger, Davies - Tchouameni, Bellingham, Camavinga, Valverde - Vinicius, Mbappe
Szerk.: Perez minden idok legnagyobb elnoke.![]()
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. március 1., péntek 22:02
Fekete balett.RealMadridFanatic írta: Ha akkor marad, kozel sem biztos, hogy ilyen jatekos lenne.
Szerintem jo helyzetben vagyunk, nagy spanok Mbappeval, neki nem Parizs az otthona, hogy ilyen indokok mogott hosszabbitson, legrosszabb esetben johet ingyen 2 ev mulva.
Eleg beteg egy ilyenbe belegondolni 1-2 even belul:
Courtois - Hakimi, Militao, Rudiger, Davies - Tchouameni, Bellingham, Camavinga, Valverde - Vinicius, Mbappe
Szerk.: Perez minden idok legnagyobb elnoke.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. március 1., péntek 21:50
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. március 1., péntek 21:27
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. március 1., péntek 21:05
Raadasul utana hoztuk annyiba mendyt mint amikor elment. Es utana az internet is lett volna egy ablak ra.Remy írta: Kár, hogy Hakimi nem a Castillából jött, megúsztuk volna az újabb párbajt a franciákkal, Ja várjunk csak.![]()
![]()
Kegyetlenül sajnálom, hogy nem lehett itt tartani a gyereket.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. március 1., péntek 20:36
HozzászólásSzerző: tomi_b » 2024. március 1., péntek 20:33
Már-már galaktikusok szaga lenne a csapatnak és én azt szívesen szagolgatnám.Realista24 írta: Egyre erosebbek a Hakimis hirek.
2025-ben fizetnenk erte, ha a PSG belemegy, es addig nem hosszabbit.
Vagy 2026ban ingyen, ha a PSG nem hajlando targyalni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 1., péntek 20:10
HozzászólásSzerző: ToniKroos » 2024. február 29., csütörtök 21:57
Úgy látom az nincs meg, hogy már több hónapja használják ezt a pálya alá behúzást és a gyepmestereknek szerint sokkal jobb a fűnek alatta, mint kint, ezért mikor nem indokolt sok esetben akkor is behúzzák, mert ott a fűnek legmegfelelő körülményeket tudják megteremteni.reeed_ati írta:Azt vágom, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy ezt túl is élné a pázsit.e.gergo írta:
Azt a motor behuzza olcson a stadion ala![]()
Vagy csak nekem tűnt ramatynak megint?
Értem én, hogy hiper szuper infrás technológia, de akkor legyen már billiárd asztal az a pálya és ne vakondtúrásokkal teli..![]()
Ne ez legyen a gátja az űrfocinknak, én csak emiatt aggódok..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. február 29., csütörtök 20:10
Azt vágom, de egyelőre nem úgy néz ki, hogy ezt túl is élné a pázsit.e.gergo írta:Azt a motor behuzza olcson a stadion alareeed_ati írta: Ennek fele elmegy arra, hogy havonta füvet kell cserélnünk..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 29., csütörtök 20:10
És ott jól összerohade.gergo írta:Azt a motor behuzza olcson a stadion alareeed_ati írta: Ennek fele elmegy arra, hogy havonta füvet kell cserélnünk..![]()
![]()
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2024. február 29., csütörtök 19:49
Vajh Shakiráné mit szól hozzá?Realista24 írta: Shakira négy koncertet akar adni a Bernabeuban júniusban.![]()
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. február 29., csütörtök 19:19
Taylor Swift 3 koncertje 5.1 millio dollart hozott be a helyi kozel 30 eves, 68 ezres NFL stadionban. Gondolom ennel tobb jarna a BernabeunakKercsó írta:azt lehet tudni, milyen bevétellel kalkulálnak egy egy ilyen koncert után Perezék?Realista24 írta: Shakira négy koncertet akar adni a Bernabeuban júniusban.![]()
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 29., csütörtök 18:55
Ezzel most pl mi a gond? Azt hittem ezért lesz egy fullos stadionunk hogy minden forrásból bevételt generáljunk. Felőlem majdnem bárki felléphet amíg a klubnak dől a léELSiete írta:Jaj köszönjük, nem kérjük.Realista24 írta: Shakira négy koncertet akar adni a Bernabeuban júniusban.![]()
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2024. február 29., csütörtök 18:51
Azt a motor behuzza olcson a stadion alareeed_ati írta: Ennek fele elmegy arra, hogy havonta füvet kell cserélnünk..![]()
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem