Jövőre még ugyanez lesz az okosok szerint.realistahuni írta: gg max, jövőre ilyenkor majd tali.![]()

Formula-1
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
Re: Formula-1
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
McLaren versenytempóra leszek kíváncsi, mert tőlük többet vártam, hiába első futam.wZoLee7 írta: Leclerc hagyott benne, a baj az, hogy egy körön mindig gyors volt, versenyen meg sehol. Ezt várom holnap is. Verseny lesz a 2. helyért
Aston meg meglepett, vagyis inkább Alonso. Első 3 sorban továbbra is ott lehet az öreg.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Leclerc hagyott benne, a baj az, hogy egy körön mindig gyors volt, versenyen meg sehol. Ezt várom holnap is. Verseny lesz a 2. helyért
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Minden kvali és verseny ugyanaz, ha nincs eső.
Mennyire jók voltak a Hamilton Verstappen vagy talán 2 éve szezon elején a Leclerc Verstappen csatározások...
Mennyire jók voltak a Hamilton Verstappen vagy talán 2 éve szezon elején a Leclerc Verstappen csatározások...
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
gg max, jövőre ilyenkor majd tali.

- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
WEC idomero fel ora mulva a qatari 1812 km-es futamra
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Russellben egyre kevésbé látom ezt.Donát írta:Mindenki, az egész szakma ezt mondja, sőt sokan 2025-re is egyöntetűen. Én arra lennék kíváncsi, hogy ez mindenkinek saját véleménye, vagy pár véleményvezér elkezdte, és mindenki megy utána. Mert értem én a felszínes indokokat, de annyira mély sport ez, hogy kétlem, hogy az emberek 80%-ának akkora rálátása lenne, akármekkora rajongó is.Tjacks írta: Szujó Zoli is azt mondja hogy a 2024-es idény már lefutott, izgalmakkal teli évre számíthatunk (ismét).
Na mind1, én megnézem a szezont, egyrészt élvezem a Verstappen dominanciát, másrészt a kerék is kerek, bem csak a labda.![]()
Remélem idén Russel, jövőre Leclerc lenyomja Hamiltont!![]()
-
Mindenki, az egész szakma ezt mondja, sőt sokan 2025-re is egyöntetűen. Én arra lennék kíváncsi, hogy ez mindenkinek saját véleménye, vagy pár véleményvezér elkezdte, és mindenki megy utána. Mert értem én a felszínes indokokat, de annyira mély sport ez, hogy kétlem, hogy az emberek 80%-ának akkora rálátása lenne, akármekkora rajongó is.Tjacks írta: Szujó Zoli is azt mondja hogy a 2024-es idény már lefutott, izgalmakkal teli évre számíthatunk (ismét).
Na mind1, én megnézem a szezont, egyrészt élvezem a Verstappen dominanciát, másrészt a kerék is kerek, bem csak a labda.

Remélem idén Russel, jövőre Leclerc lenyomja Hamiltont!

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szujó Zoli is azt mondja hogy a 2024-es idény már lefutott, izgalmakkal teli évre számíthatunk (ismét).
- h3x0r
pentek
- 13:25 3. szabadedzes
- 16:30 idomero
szombat
- 15:30 futam
- 13:25 3. szabadedzes
- 16:30 idomero
szombat
- 15:30 futam
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
A vége felé belepillantottam a második edzésbe,és kiraktak egy feliritaot Hamilton és Verstappen neve mellé.Hamilton 1.37.1 Verstappen 1.36.6 Gondolom ez a versenyszimuláció eredménye.
- h3x0r
Az mondjuk eddig se volt titok, hogy Hornert a thaifoldi tulajok tamogatjak az 51%-ukkal, mig az osztrakok Mark Mateschitz-el az elen ellene vannak.wZoLee7 írta: Én még mindig tartom, hogy ez az egész egy belső munka eredménye és bukása. Valaki nagyon félre akarta tenni Hornert és most, hogy nem sikerült inkább szivárogtatnak. Én a helyében azonnal rárepülnék a dologra és mennék utána, hogy ez kinek a műve (ha csak nem tudják már most is). Elképzelni nem tudom, hogy sikeres évek után és valszeg előtt is kinek lehet ez az érdeke
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én még mindig tartom, hogy ez az egész egy belső munka eredménye és bukása. Valaki nagyon félre akarta tenni Hornert és most, hogy nem sikerült inkább szivárogtatnak. Én a helyében azonnal rárepülnék a dologra és mennék utána, hogy ez kinek a műve (ha csak nem tudják már most is). Elképzelni nem tudom, hogy sikeres évek után és valszeg előtt is kinek lehet ez az érdeke
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Zsenialis, de csipi a pisi egyeseket. Wolff is mar ugatott.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- h3x0r
Mészáros Sándor (formula.hu)
Admin
Terjeng egy hír, amely szerint ismeretlen küldő kiadta a Horner-ügy dokumentumait. Így történt, mi is megkaptuk a csomagot. Ami biztos: egyetlen „dolog” lehetne terhelő, de az egyáltalán nem bizonyítható, hogy nem hamis. A beszélgetésekről készült screenshotokról a formulás kollégákkal és itt, a helyszínen tartózkodó kollégákkal együtt úgy gondoljuk, hogy az édeskevés. Azzal nem lehet sarokba szorítani senkit. Egyelőre ennyit tudunk közölni a 79 fájlt tartalmazó mappa tartalmáról.
Admin
Terjeng egy hír, amely szerint ismeretlen küldő kiadta a Horner-ügy dokumentumait. Így történt, mi is megkaptuk a csomagot. Ami biztos: egyetlen „dolog” lehetne terhelő, de az egyáltalán nem bizonyítható, hogy nem hamis. A beszélgetésekről készült screenshotokról a formulás kollégákkal és itt, a helyszínen tartózkodó kollégákkal együtt úgy gondoljuk, hogy az édeskevés. Azzal nem lehet sarokba szorítani senkit. Egyelőre ennyit tudunk közölni a 79 fájlt tartalmazó mappa tartalmáról.
- alexoxladjackoxi
Igazatok van, engem csak az bizonytalanított el, hogy ugye egyedül a második edzésen hasonlóak a körülmények, mint az időmérőn és a futamon, szóval messze ez a legreprezentatívabb ezena hétvégén a 3 közül. Ezzel együtt benne lehet, hogy a Red Bull még bőven tekerhet a motoron. Viszont annak örülök, hogy az Aston úgy tűnik ott van az első kupacban valahol.
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
hányszor volt az 14-20 közt, hogy a merci egész hétvégén sehol nem volt, aztán q3-ra feltekerték a motort?alexoxladjackoxi írta: Remélem ez a Merci 1-2 csak pünkösdi királyság. Valahogy megvagyok az elmúlt években Hamilton győzelmek nélkül is.
sima max win, amilyen állat kinéz a 24/24 is, titkon remélem, hogy fernando be tud húzni egyet.
-
Forma 1-ben a szabadedzésből még annyira sem lehet következtetni, mint fociban egy nyári felkészülési meccsből, nem?alexoxladjackoxi írta: Remélem ez a Merci 1-2 csak pünkösdi királyság. Valahogy megvagyok az elmúlt években Hamilton győzelmek nélkül is.
- alexoxladjackoxi
Remélem ez a Merci 1-2 csak pünkösdi királyság. Valahogy megvagyok az elmúlt években Hamilton győzelmek nélkül is.
-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Olyan helyen ahol a női alkalmazottak(kb20%)80%-nak volt szexuális kapcsolata a felettesükkel és nem szerelemből sz****tják taknyosra magukat maradjunk annyiban.A másik 20%-ról nem tudok nyilatkozni,mivel még nem derült ki.babaking írta:Nem tudom, hogy ez most a redbullra vontakozott, vagy a általánosságban a cégekre. Ha előbbi akkor nem tudok róla nyilatkozni, ha utóbbi akkor nem tudom milyen helyen dolgozol, de nálunk nem ez a helyzet.weah írta:
Hagyjuk már ezeket a szarsagokat.A csinos női alkalmazottak 90 százaléka nem az eszéért van ott hanem egész masért.Most történt valami ami nem a megszokott módon (nem lett kipolirozva a cerka)fejeződött be és ennyi.