Most hogy mondodikarus93 írta: Hoppá Pool ha megveri otthon a Cityt akkor jó esélyük van a trófeára.

HozzászólásSzerző: weah » 2024. március 2., szombat 18:14
Most hogy mondodikarus93 írta: Hoppá Pool ha megveri otthon a Cityt akkor jó esélyük van a trófeára.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2024. március 2., szombat 17:59
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 1., péntek 11:27
Lutont csak a teljesseg kedveert irtam bele, nem lett volna fair, ha kihagyom a sorolasbol.Realista24 írta:Lutont eppen most vertek agyon, nem gondolnam, hogy kulonosebb megprobaltatast jelentene nekik.realmadrid95 írta:
+ Luton, Tottenham. Kozben beesik remelem nekik egy Inter elleni bl parharc.
Tottenham mar mas, azoknal sosem lehet tudni mi lesz, en ennyire ketarcu klubot meg szerintem sosem lattam.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 1., péntek 9:37
Lutont eppen most vertek agyon, nem gondolnam, hogy kulonosebb megprobaltatast jelentene nekik.realmadrid95 írta:+ Luton, Tottenham. Kozben beesik remelem nekik egy Inter elleni bl parharc.Anthony írta: A City sorsolása a ligában: Manchester United, Liverpool, Newcastle, Brighton, Arsenal, Aston Villa. Az úgy fincsi lesz, nem fognak unatkozni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. március 1., péntek 9:36
Es folytatodik a sorsolas egy Luton, Tottenham parossal, ahol nyilvan az utobbi lesz kihivas. Kozben beesik remelem nekik egy Inter elleni bl parharc.Anthony írta: A City sorsolása a ligában: Manchester United, Liverpool, Newcastle, Brighton, Arsenal, Aston Villa. Az úgy fincsi lesz, nem fognak unatkozni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. március 1., péntek 7:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 29., csütörtök 13:50
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. február 29., csütörtök 12:51
Transfermarkton le tudod magadnak szűrni te is akármennyi évre.reeed_ati írta: Utolsó 10év költekezései, ez nem tudom mennyire hiteles, de valamin egészen elképesztő..
Főleg az, hogy a cityt, meg az arsenalt leszámítva, a top 10 legtöbbet költő csapat, mennyire nem szint..
Ezt látva tényleg le a kalappal Perez papa előtt, van akinek az is gondot jelent, hogy játékosokat regisztráljon be szezon előtt, nekünk meg simán belefér majd egy Bappa fizu és mellé mondjuk Davies.
United amúgy simán menthető lenne szerintem, pénzük végtelen, igazolásokra és fizetésekre futja.
Névre is még mindig az egyik legpatinásabb klub, ha hoznának egy normális edzőt, vonzó célpont lenne a játékosoknak.
Én a helyükben elhoznám Nagelsmannt, meg lerabolnám a Leverkusent, Napolit..
Vagy ott van a Brightonos De Zerbi, elkaptam a meccsüket nemrég, tényleg baromi jó focit játszat, csak nincs meg neki a minőség, ki is kaptak, meg ki is kapnak rendszeresen, de élvezet nézni a játékukat. Azért abban bőven lenne potenciál, ha ő kapna egy minőségi keretet, tele top játékosokkal. Remélem a barcelonában nem merült fel a neve..![]()
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. február 29., csütörtök 11:20
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. február 29., csütörtök 11:11
TEMU-s Pep, Temus!!!h3x0r írta: En azt gondoltam, amikor 2 eve odavittek Rangnickot sportigazgatonak, a United elindul egy uton, amibol mar most latnank eredmenyeket es epp arrol beszelgetnenk, hogy mi az az utolso nehany poszt, amit nyaron be kene foltozni. Ezzel szemben jott a Wish-es Pep, elso nap kb kizsarolta a vezetosegbol, hogy Rangnickot rugjak ki, majd o tudja kiket kell hozni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 29., csütörtök 10:17
Erdekes, mert en is varom.Faust írta: Es ha ZZ nem jon be, Perez mar nem elnok szerintem, es nem tartanank itt. Nagyon sok tenyezos ez a dolog.
Szoval en abszolut megertem, hogy igy varjak a United fanok, hogy BARMI tortenjen, en 3 ev Calderon utan mar utottem az asztalt hogy mit latok, mi tortenik ezzel a klubbal, ezek meg ebben szopodnak tizennemtomhany eve. Brrr.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 29., csütörtök 9:37
Akkor nem lenne a tietekCaraway írta: Case stat: 70 meccs, 12 gol, 8 golpassz. Komoly.
Barcsak 5 evvel fiatalabb lenne.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. február 29., csütörtök 9:26
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 28., szerda 21:43
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 28., szerda 21:14
És milyen jól sült el az ish3x0r írta: En akkor ereztem ezt, amikor Ancelotti tavozott. A teljesen megmagyarazhatatlan dolog, mindig eszembe jut az a meme, amikor biciklizes kozben a csavo a kullo koze dugja a fa darabot. Majd Benitez erkezese..
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 28., szerda 20:59
En akkor ereztem ezt, amikor Ancelotti tavozott. A teljesen megmagyarazhatatlan dolog, mindig eszembe jut az a meme, amikor biciklizes kozben a csavo a kullo koze dugja a fa darabot. Majd Benitez erkezese..Faust írta: Ohhhohoo, pedig akkoriban rengetegen konkretan messiaskent vartuk Perezt, pedig az emlekek akkoriban igencsak felemasak voltak vele kapcsolatban. En anno azt hittem, amikor Pellegrinit kivagta, hogy kezdjuk megint elolrol az egeszet, de durvan rank cafolt az oreg.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. február 28., szerda 20:57
Ez amugy kb tenyleg igy tortent. Abban a felevben edzokent kurva szar volt Rangnick, de megegyeztek, hogy utana segit a vezetesnek helyretenni a csapatot. Aztan jott EtH, majd ugy dontott, hogy o nem szeretne Rangnick segitseget, mert beleszolna, hogy kiket igazolhat le. Hat utolag fogalmazhatunk ugy, hogy besult egy par igazolassal a holland.h3x0r írta: En azt gondoltam, amikor 2 eve odavittek Rangnickot sportigazgatonak, a United elindul egy uton, amibol mar most latnank eredmenyeket es epp arrol beszelgetnenk, hogy mi az az utolso nehany poszt, amit nyaron be kene foltozni. Ezzel szemben jott a Wish-es Pep, elso nap kb kizsarolta a vezetosegbol, hogy Rangnickot rugjak ki, majd o tudja kiket kell hozni.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 28., szerda 20:51
ETH elég sok mindent szétbarmolt.h3x0r írta: En azt gondoltam, amikor 2 eve odavittek Rangnickot sportigazgatonak, a United elindul egy uton, amibol mar most latnank eredmenyeket es epp arrol beszelgetnenk, hogy mi az az utolso nehany poszt, amit nyaron be kene foltozni. Ezzel szemben jott a Wish-es Pep, elso nap kb kizsarolta a vezetosegbol, hogy Rangnickot rugjak ki, majd o tudja kiket kell hozni.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 28., szerda 20:47
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 28., szerda 20:39
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem