Csinálja csak, pont ezért lett ilyen modern a stadion.Realista24 írta: Shakira négy koncertet akar adni a Bernabeuban júniusban.![]()

HozzászólásSzerző: flori » 2024. február 29., csütörtök 18:15
Csinálja csak, pont ezért lett ilyen modern a stadion.Realista24 írta: Shakira négy koncertet akar adni a Bernabeuban júniusban.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 29., csütörtök 18:15
Plusz hatalmas bevetel a csapatunknak, meg nagy fricska Piquenek. Jojjon, jojjon!ELSiete írta:Jaj köszönjük, nem kérjük.Realista24 írta: Shakira négy koncertet akar adni a Bernabeuban júniusban.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 29., csütörtök 17:53
Miert zavar teged?ELSiete írta:Jaj köszönjük, nem kérjük.Realista24 írta: Shakira négy koncertet akar adni a Bernabeuban júniusban.![]()
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. február 29., csütörtök 17:48
Kolcsonbe jott, de kiszoritotta a szezon elott meg 2. szamu ember... senki se gondolta, hogy o itt allando szerzodest kaphat.ELSiete írta: Kepa is extremely disappointed.
Ancelotti has not fully explained which of Lunin or Kepa is his preferred choice now & why. Sources close to Kepa say he’s not happy & that they would have appreciated more clarity on the issue from the manager. @TheAthleticFC
Nem sokat zavart ő sem.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 29., csütörtök 17:45
Jaj köszönjük, nem kérjük.Realista24 írta: Shakira négy koncertet akar adni a Bernabeuban júniusban.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 29., csütörtök 17:43
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 29., csütörtök 17:31
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 29., csütörtök 13:52
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 29., csütörtök 13:11
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 29., csütörtök 9:07
Senki nem mer ujjat huzni a Swiftikkelweah írta:A koncertet időpontját esetleg nem lehet megváltoztatni?Az utolsó fordulót mindig egy időben szokták lejátszani én úgy tudom.Szerintem abból nagy vihar lenne ha még addig nem dölne el.Realista24 írta:
Az a hivatalos, amit a La Liga meghirdet. Az is lehet, hogy penteken lesz majd a meccs. Sok fugg attol, hogy a bajnoksag hogyan all.
HozzászólásSzerző: weah » 2024. február 29., csütörtök 9:01
A koncertet időpontját esetleg nem lehet megváltoztatni?Az utolsó fordulót mindig egy időben szokták lejátszani én úgy tudom.Szerintem abból nagy vihar lenne ha még addig nem dölne el.Realista24 írta:Az a hivatalos, amit a La Liga meghirdet. Az is lehet, hogy penteken lesz majd a meccs. Sok fugg attol, hogy a bajnoksag hogyan all.Remy írta:
NEW: La Liga have agreed to Real Madrid’s request to change the date of their last La Liga match to accommodate Taylor Swift’s concert at the Bernabéu.
The last La Liga match against Betis will be played on May 25th. Taylor Swift’s concerts, on May 29 & 30.
@TheAthleticFC
Ezt találtam.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 29., csütörtök 8:54
Az a hivatalos, amit a La Liga meghirdet. Az is lehet, hogy penteken lesz majd a meccs. Sok fugg attol, hogy a bajnoksag hogyan all.Remy írta:NEW: La Liga have agreed to Real Madrid’s request to change the date of their last La Liga match to accommodate Taylor Swift’s concert at the Bernabéu.kodo írta:
Igaz ez?
The last La Liga match against Betis will be played on May 25th. Taylor Swift’s concerts, on May 29 & 30.
@TheAthleticFC
Ezt találtam.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 29., csütörtök 8:24
NEW: La Liga have agreed to Real Madrid’s request to change the date of their last La Liga match to accommodate Taylor Swift’s concert at the Bernabéu.kodo írta:Igaz ez?Remy írta: Jól láttam, hogy a szezonzáró meccsünk a Betis ellen már fix szombati nap a Swift koncert miatt?![]()
HozzászólásSzerző: kodo » 2024. február 29., csütörtök 1:37
Igaz ez?Remy írta: Jól láttam, hogy a szezonzáró meccsünk a Betis ellen már fix szombati nap a Swift koncert miatt?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 28., szerda 22:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 28., szerda 15:13
HozzászólásSzerző: babaking » 2024. február 28., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2024. február 28., szerda 9:51
alatta a video
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 27., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 27., kedd 22:00
The Emir of Qatar to Kylian Mbappé: “Good luck….”Realista24 írta:Les invités : Kylian Mbappé (seul joueur de l’effectif présent), Nasser Al Khaleifi, Youcef Al-Obaidly, Guillaume de Saint Seine, Philippe Diallo, Tony Estanguet, Vincent Labrune.Pad'em írta:
Apró kiegészítés: az összes PSG játékos jelen lesz a vacsin. De ügyes próbálkozás![]()
(Video : @danigilopez )
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem