a második gól, az átlépéssel együtt, a tűpontos labdaátvétellel, aztán kapufa mellé centire elrakva, minden idők legszebb döntőbeli gólja csaxólok.

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 18., szombat 15:18
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. május 18., szombat 15:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 18., szombat 15:07
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. május 18., szombat 14:38
Kb ezt egy ugyanolyan srac irhatta mint te.hehetheoriginal írta: új teória (nem én találtam ki, nem tudom mennyi alapja lehet):
98ban elvileg ugye epilepsziás rohama volt a vb-döntő előtt, aztan 3 órát volt kórházban, nem tudták mi lesz, életben marad-e, aztán hogy tud-e játszani. ő aztán vállalta a játékot (és nem szponzori nyomásra), de az előzetes kezdőben zagallo kihagyta.
szóval a teória szerint a franciák megmérgezték. francia hotel, franciák elleni vb-döntő franciaorszagban. nyilvan a döntőben a brazilok sehol se voltak korábbi önmagukhoz képest emiatt. aztán a fifa úgymond visszaajándékozta brazilianak 2002-ben a vb-t "jóvátételként", mégpedig úgy, hogy kiejttette direkt a nagyokat (spanyol, olasz pl) és a semmi törökök, és a gyenge/öreg németek álltak csak az utjukban a végén.
érdekes teória, még ha nem is igaz, azert mai szemmel nézve, és tudva már, hogy mi is, és kik is alkotják a fifát, uefát, milyen lobbik és pénzek vannak, nem lennék meglepve, ha vmi igaz lenne belőle.
mert azt azért ne gondoljuk, hogy az abszolút csúcson lévő ronaldot egy blanc vagy leböf levesz a pályáról helyzet nélkül![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. május 18., szombat 14:37
Pedig ez olyan mintha te találtad volna kihehetheoriginal írta: új teória (nem én találtam ki, nem tudom mennyi alapja lehet):
98ban elvileg ugye epilepsziás rohama volt a vb-döntő előtt, aztan 3 órát volt kórházban, nem tudták mi lesz, életben marad-e, aztán hogy tud-e játszani. ő aztán vállalta a játékot (és nem szponzori nyomásra), de az előzetes kezdőben zagallo kihagyta.
szóval a teória szerint a franciák megmérgezték. francia hotel, franciák elleni vb-döntő franciaorszagban. nyilvan a döntőben a brazilok sehol se voltak korábbi önmagukhoz képest emiatt. aztán a fifa úgymond visszaajándékozta brazilianak 2002-ben a vb-t "jóvátételként", mégpedig úgy, hogy kiejttette direkt a nagyokat (spanyol, olasz pl) és a semmi törökök, és a gyenge/öreg németek álltak csak az utjukban a végén.
érdekes teória, még ha nem is igaz, azert mai szemmel nézve, és tudva már, hogy mi is, és kik is alkotják a fifát, uefát, milyen lobbik és pénzek vannak, nem lennék meglepve, ha vmi igaz lenne belőle.
mert azt azért ne gondoljuk, hogy az abszolút csúcson lévő ronaldot egy blanc vagy leböf levesz a pályáról helyzet nélkül![]()
![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. május 18., szombat 13:52
mar mar mihazankos konteohehetheoriginal írta: új teória (nem én találtam ki, nem tudom mennyi alapja lehet):
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. május 18., szombat 13:42
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 4., csütörtök 15:08
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. április 3., szerda 22:58
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. március 28., csütörtök 18:15
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 27., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 3., szombat 18:19
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 3., szombat 18:14
Hogy szaradna le a körmöd teee, osszefosod az istentopikot.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. január 23., kedd 16:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 13., szombat 6:44
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. január 13., szombat 0:01
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 12., péntek 21:53
Az bizony Parker.hehetheoriginal írta:Takarodj mar adja neki a popcornt ugy is dagadt emberemELSiete írta: https://vm.tiktok.com/ZGejEYXsH/![]()
![]()
Tonyparker is ott leledz btw ha jol latom, csupa senki
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. január 12., péntek 21:47
Takarodj mar adja neki a popcornt ugy is dagadt emberemELSiete írta: https://vm.tiktok.com/ZGejEYXsH/
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. január 12., péntek 20:25
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem