Ez csak szerintem túlzás?

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 27., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 27., kedd 22:00
The Emir of Qatar to Kylian Mbappé: “Good luck….”Realista24 írta:Les invités : Kylian Mbappé (seul joueur de l’effectif présent), Nasser Al Khaleifi, Youcef Al-Obaidly, Guillaume de Saint Seine, Philippe Diallo, Tony Estanguet, Vincent Labrune.Pad'em írta:
Apró kiegészítés: az összes PSG játékos jelen lesz a vacsin. De ügyes próbálkozás![]()
(Video : @danigilopez )
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 27., kedd 20:16
Les invités : Kylian Mbappé (seul joueur de l’effectif présent), Nasser Al Khaleifi, Youcef Al-Obaidly, Guillaume de Saint Seine, Philippe Diallo, Tony Estanguet, Vincent Labrune.Pad'em írta:Apró kiegészítés: az összes PSG játékos jelen lesz a vacsin. De ügyes próbálkozássoadroli írta: Kylian Mbappé will have dinner with Emmanuel Macron and the Emir of Qatar on Tuesday evening. He was invited by the French president. [@le_Parisien]![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 27., kedd 16:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 27., kedd 16:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 27., kedd 12:19
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 26., hétfő 22:56
Lehet elvették volna a gólunkat a varszobában csak ez a falunapokra vizsgázott bíró azt se tudta, hogy van VarPad'em írta:Apró kiegészítés: az összes PSG játékos jelen lesz a vacsin. De ügyes próbálkozássoadroli írta: Kylian Mbappé will have dinner with Emmanuel Macron and the Emir of Qatar on Tuesday evening. He was invited by the French president. [@le_Parisien]![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 26., hétfő 19:25
Apró kiegészítés: az összes PSG játékos jelen lesz a vacsin. De ügyes próbálkozássoadroli írta: Kylian Mbappé will have dinner with Emmanuel Macron and the Emir of Qatar on Tuesday evening. He was invited by the French president. [@le_Parisien]![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2024. február 26., hétfő 19:19
HozzászólásSzerző: flori » 2024. február 26., hétfő 18:08
Mindenhol ezt olvasom, pedig közel sem ennyire vészes.wZoLee7 írta:én pl nem örülök kimondottan Daviesnek, szerintem olcsóbban is meglehetne oldani, stabilabban. Engem a sérülékenysége nyugtalanít. Az biztos, hogy a gyenge Fran és a sérülékeny, nagyon hullámzó Mendy mellett erősítés lesz.petiamadridista írta: Ha jön egy Davies - Mbappé pakk a nyáron, itt sírást meg ne lássak na !!!
HozzászólásSzerző: flori » 2024. február 26., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2024. február 26., hétfő 13:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 26., hétfő 13:39
én pl nem örülök kimondottan Daviesnek, szerintem olcsóbban is meglehetne oldani, stabilabban. Engem a sérülékenysége nyugtalanít. Az biztos, hogy a gyenge Fran és a sérülékeny, nagyon hullámzó Mendy mellett erősítés lesz.petiamadridista írta: Ha jön egy Davies - Mbappé pakk a nyáron, itt sírást meg ne lássak na !!!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 26., hétfő 13:07
Vagy teged atadunk a BM forumra._Bushido_ írta:Mendyt be kell vonni és kesz.Pad'em írta:
Kérhetnek 70-et kezdetben, aztán majd 50 körül megállapodnak Perezzel. Így, hogy a játékossal van verbal agreement (Calafat ismét) nem sok mozgásterük lesz a bajoroknak. Ők nem engedik majd meg maguknak, hogy egy ilyen kalibert ingyen veszítsenek el.
Nekik is lesz új védőjük, és a Realnak is.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 26., hétfő 13:03
Mendyt be kell vonni és kesz.Pad'em írta:Kérhetnek 70-et kezdetben, aztán majd 50 körül megállapodnak Perezzel. Így, hogy a játékossal van verbal agreement (Calafat ismét) nem sok mozgásterük lesz a bajoroknak. Ők nem engedik majd meg maguknak, hogy egy ilyen kalibert ingyen veszítsenek el.Realista24 írta:
Jha, csak egy hirben azt irtak, hogy a nemetek 70 milliora taksaljak![]()
Szoval remelem mutatjuk a fukkot nekik, hogy koszi, akkor megvarjuk amig ingyen jon![]()
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 26., hétfő 12:33
Kérhetnek 70-et kezdetben, aztán majd 50 körül megállapodnak Perezzel. Így, hogy a játékossal van verbal agreement (Calafat ismét) nem sok mozgásterük lesz a bajoroknak. Ők nem engedik majd meg maguknak, hogy egy ilyen kalibert ingyen veszítsenek el.Realista24 írta:Jha, csak egy hirben azt irtak, hogy a nemetek 70 milliora taksaljakPad'em írta: A Bayern eladja mindenképp ha nem hosszabbít júniusig. Innentől ebből üzlet lesz. Calafat ezt is összemunkálkodta úgy fest.
Mbappé + Davies. Elég morci lesz egy nyáron.![]()
Szoval remelem mutatjuk a fukkot nekik, hogy koszi, akkor megvarjuk amig ingyen jon![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 26., hétfő 12:28
Jha, csak egy hirben azt irtak, hogy a nemetek 70 milliora taksaljakPad'em írta: A Bayern eladja mindenképp ha nem hosszabbít júniusig. Innentől ebből üzlet lesz. Calafat ezt is összemunkálkodta úgy fest.
Mbappé + Davies. Elég morci lesz egy nyáron.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 26., hétfő 12:25
binicius - musiala cserepetiamadridista írta: Ha jön egy Davies - Mbappé pakk a nyáron, itt sírást meg ne lássak na !!!
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2024. február 26., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 26., hétfő 11:56
Jelenlévő fórumozók: 80 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem