Fura meccs volt, hogy győzelmet érdemelt a csapat, az úgy nagyjából fix bennem, akartunk focizni, volt egy csomó ígéretes helyzet is, de aztán mindig volt egy sevilla láb, fej, becsúszás, balfaxság, ami miatt aztán mégse lett semmi. Az, hogy ilyen góllal lett meg a győzelem, nekem attól fura az érzés. Hasonló gólt vettek el tegnap a cagliaritól, (annyi különbséggel, hogy ott a lesen lévő játékos nyakon csapta a napoli védőt, aki öngólt fejelt, itt Rüdi meg kvázi tétlen volt, de a védő a lesen lévő elöl akarta elfejelni..) ha pl. mi kapunk egy ilyet, nagyon kiakadok..
De összességében meg nem zavar
Az feltűnő volt még, hogy nagyon idegbe voltak páran, szaros visszanézésért Carlo lapot kapott, utána Vini is többet foglalkozott egy darabig minden mással, mint a focival. Az egész meccs ilyen csöves volt. Bírót 5 percig ápolni-átszerelni kell, tipikus..
De Modric külön fejezet... Megint megrúgta a kedvenc gólomat önmagától. Emlékszem a mu ellen vmi bl meccsen lőtt egy tök ugyanilyet, vagy akkor lehet kicsit jobban megborotválta a kapufát. Akkor örömömben szétugráltam az albit, most érett családapaként ültem 5 percig, hogy ekkora zseni kevés van másik
Hogy örült neki az egész csapat, de szép volt..
Szal:
sok hiányzó: pipa
döcögős játék: pipa
3 pont: pipa