hoppaReal Madrid boss Carlo Ancelotti facing five-year prison sentence over alleged €1 million tax fraud.
ki akarják billenteni az öreg a ritmusból
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. március 6., szerda 11:00
hoppaReal Madrid boss Carlo Ancelotti facing five-year prison sentence over alleged €1 million tax fraud.
HozzászólásSzerző: Ursus » 2024. március 6., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. március 6., szerda 6:24
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. február 27., kedd 11:55
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 27., kedd 10:21
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 26., hétfő 9:34
Alvarot a beívelések miatt hozta be ez egyértelmű volt.Magas ember kellett.Gülert ezek megették volna.Professore írta:Mondjuk behozta Alvarot szóval azzal az erővel Güler is jöhetett volna. Sőt....labdatartásban jobb is mint Alvaro. Ezt most rosszul kezelte szerintem is az öreg.flori írta: 19 éves, rosszul dobott neki eddig a gép, de örüljön hogy itt lehet. Nem értem a problémát, nem személyes okok miatt nem cseréli be, ez meccs most nem bírná el őt, ennyi a történet.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 25., vasárnap 23:27
Középen nem sérülhet le?RealVazquez írta:Brahim mehet kozepre vagy a padra pihenni, nehogy leseruljon a tavaszi hajrara, kurvara kelleni fog a kesobbiekben. Joselu meg nem lesz egy darabig, akar az o posztjan is jatszhat.wZoLee7 írta:
Mármint jobb oldalon ami jelenleg Brahim helye vagy csatárban ami meg Joselué? A török meg se nem csatár se nem jobb szélső. Nem is gyors, kb bármelyik védőről lepattanna.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. február 25., vasárnap 23:23
Brahim mehet kozepre vagy a padra pihenni, nehogy leseruljon a tavaszi hajrara, kurvara kelleni fog a kesobbiekben. Joselu meg nem lesz egy darabig, akar az o posztjan is jatszhat.wZoLee7 írta:Mármint jobb oldalon ami jelenleg Brahim helye vagy csatárban ami meg Joselué? A török meg se nem csatár se nem jobb szélső. Nem is gyors, kb bármelyik védőről lepattanna.ferni írta: Oké, hogy szülinapja volt, de én se látok ebben gondot.
Carlonak kéne már adnia neki egy meccset pl Rodrygo helyén.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. február 25., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 25., vasárnap 23:14
Mármint jobb oldalon ami jelenleg Brahim helye vagy csatárban ami meg Joselué? A török meg se nem csatár se nem jobb szélső. Nem is gyors, kb bármelyik védőről lepattanna.ferni írta: Oké, hogy szülinapja volt, de én se látok ebben gondot.
Carlonak kéne már adnia neki egy meccset pl Rodrygo helyén.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 25., vasárnap 23:06
Attól az 5 perctől boldogabb lenne a török?Professore írta:Mondjuk behozta Alvarot szóval azzal az erővel Güler is jöhetett volna. Sőt....labdatartásban jobb is mint Alvaro. Ezt most rosszul kezelte szerintem is az öreg.flori írta: 19 éves, rosszul dobott neki eddig a gép, de örüljön hogy itt lehet. Nem értem a problémát, nem személyes okok miatt nem cseréli be, ez meccs most nem bírná el őt, ennyi a történet.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 25., vasárnap 23:02
HozzászólásSzerző: Professore » 2024. február 25., vasárnap 23:01
Mondjuk behozta Alvarot szóval azzal az erővel Güler is jöhetett volna. Sőt....labdatartásban jobb is mint Alvaro. Ezt most rosszul kezelte szerintem is az öreg.flori írta: 19 éves, rosszul dobott neki eddig a gép, de örüljön hogy itt lehet. Nem értem a problémát, nem személyes okok miatt nem cseréli be, ez meccs most nem bírná el őt, ennyi a történet.
HozzászólásSzerző: flori » 2024. február 25., vasárnap 22:58
HozzászólásSzerző: peadani » 2024. február 25., vasárnap 22:55
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 16., péntek 16:52
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 10., szombat 11:48
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 10., szombat 11:29
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. február 6., kedd 21:11
HozzászólásSzerző: Professore » 2024. február 6., kedd 21:10
Kivéve az éppen aktuális Barca edzőtlestat írta:_Bushido_ írta: Carlo Ancelotti against Diego Simeone:
• 24 games
• 9 won
• 5 draws
• 9 losses
Carlo mumusa Simeone.![]()
Mondta is az oreg meccs elott. Egyik legkemenyebb ellenfele.
De szerintem a legtobb edzo megizzad ellene.
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem