Sose volt normális.'shutterisland írta: ha jol olvastam, 9-et kertek ra, 4.5-et kapott, de igy is fellebbezett.
elvileg benn van mar tobb, mint egy eve, plusz gondolom valami kis kedvezmeny jarhatna a jo magaviseletert is, ugyhogy par ev mulva kinn is lesz szerintem.
ha lenne esze, akkor meghuzna magat aztan, de gondolom a penzt elverte, a focista kozeg nehezen fogadna vissza, mehet majd adriano favellajaba fegyverkereskedni.
idiota.

Real Madrid vs. Barcelona
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Real Madrid vs. Barcelona
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
ha jol olvastam, 9-et kertek ra, 4.5-et kapott, de igy is fellebbezett.
elvileg benn van mar tobb, mint egy eve, plusz gondolom valami kis kedvezmeny jarhatna a jo magaviseletert is, ugyhogy par ev mulva kinn is lesz szerintem.
ha lenne esze, akkor meghuzna magat aztan, de gondolom a penzt elverte, a focista kozeg nehezen fogadna vissza, mehet majd adriano favellajaba fegyverkereskedni.
idiota.
idiota.
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Dani Alves has been sentenced to jail for 4,5 years. [@Alfremartinezz]
Laportanak azért ne felejtsen el helyet szorítani.
Laportanak azért ne felejtsen el helyet szorítani.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Valoszinuleg tenyleg az a baj,hogy nem ertem mit jelent a teljes video. Aminek kell,rajta van.realmadrid95 írta:Az a baj, hogy nem tudsz ertelmezni neha, ott van leirva, hogy nincs meg a teljes video. Reels kidobta, belinkeltem, hogy aki nem olvasta, nem latta, az tudjon errol. Nem egy agysebeszet.miro. írta:
Hat de a videod kb 5-7 masodperc.![]()
Kb ugyanugy ferditesz,ahogy ez miatt istenitik.
Ha nem o csinalja,semelyik oldal nem foglalkozik vele.
Se te,se az istenitok.
Mindegy is,legyen igazad.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio
Az a baj, hogy nem tudsz ertelmezni neha, ott van leirva, hogy nincs meg a teljes video. Reels kidobta, belinkeltem, hogy aki nem olvasta, nem latta, az tudjon errol. Nem egy agysebeszet.miro. írta:Hat de a videod kb 5-7 masodperc.realmadrid95 írta:
Mar a video elejen is fekszik, amit linkeltem. Megneztem azt a videot, nem lattam a topicot. Eleve nem is latod a teljes kepet ott, nem veletlenul. A felpalyanal allo jatekosok szoltak oda neki.![]()
Se te,se az istenitok.
- h3x0r
Nem neztem meg egyik Messi videot se, de amikor a mi meccsunk utan is szoba kerult a tema, akkor is akartam irni, hogy ugy fos ez a szabaly, ahogy van.
A csapatod valahogy megszerezte a labdat, epp tamadsz, kozben a kozonseg fujol, a tobbi jatekos integet, hogy allj meg es te kell eldontsd, hogy akkor az a jatekos szimulal es csak ezzel akarja megallitani a tamadast vagy valoban megserult, mikozben sokszor par masodperccel azelott a sajat csapattarsai is leszartak, hogy a foldon fekszik. A biro meg bamban nezi, hogy most akkor kirugod a labdat vagy sem.
Az en szabalymodositasom alapjan SOHA nem kene kirugnia senkinek a labdat azert, mert barki a foldre kerult, hanem a birok kapnanak (a gyakorlatban is) nagyobb hataskort, az o feladatuk lenne ilyenkor megallitani a jatekot.
A csapatod valahogy megszerezte a labdat, epp tamadsz, kozben a kozonseg fujol, a tobbi jatekos integet, hogy allj meg es te kell eldontsd, hogy akkor az a jatekos szimulal es csak ezzel akarja megallitani a tamadast vagy valoban megserult, mikozben sokszor par masodperccel azelott a sajat csapattarsai is leszartak, hogy a foldon fekszik. A biro meg bamban nezi, hogy most akkor kirugod a labdat vagy sem.
Az en szabalymodositasom alapjan SOHA nem kene kirugnia senkinek a labdat azert, mert barki a foldre kerult, hanem a birok kapnanak (a gyakorlatban is) nagyobb hataskort, az o feladatuk lenne ilyenkor megallitani a jatekot.
- miro.
Hat de a videod kb 5-7 masodperc.realmadrid95 írta:miro. írta:
Hat a masik topicba linkeltek,de egyaltalan nem igy tunik mint ahogy te leirtad. Netto 3mp telt el kb a szolo es a gyerek foldreesese kozott.
Meg az ellenfel vedoi is mentek vele,senki nem allt meg.
De amit te linkeltel,az is egy par masodperces video,es a vedo a video elejen esett el.
Nem hogy hat meg egy embert se lehet latni aki barmit is mutatott volna.
Mar a video elejen is fekszik, amit linkeltem. Megneztem azt a videot, nem lattam a topicot. Eleve nem is latod a teljes kepet ott, nem veletlenul. A felpalyanal allo jatekosok szoltak oda neki.

Se te,se az istenitok.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realmadrid95
miro. írta:Hat a masik topicba linkeltek,de egyaltalan nem igy tunik mint ahogy te leirtad. Netto 3mp telt el kb a szolo es a gyerek foldreesese kozott.realmadrid95 írta: Messi tegnap kicselezett egy fekvo, serult jatekost, mikor mar legalabb 6 an jeleztek, hogy ott fekszik a srac es komoly fajdalmai vannak. Meg a sajat csapattarsak is kiabaltak Messinek, hogy alljon meg, o korbenezett es elindult szolozni. A media meg el van ajulva tole emiatt ujfent, hogy micsoda klasszis, hogy atemelte az ellenfelet.
A “jofiu”Bezzeg, amikor Cavanit lekiserte Cr a valogatott meccsen, egybol attol volt hangos minden, hogy nem segiteni szeretett volna, hanem hogy az Uru ne huzza az idot, emiatt letessekelte es meg a hordagyat sem varhatta meg Cavani.
https://www.facebook.com/reel/922811652 ... e&s=TIeQ9V
A teljes videot nem talalom.
De amit te linkeltel,az is egy par masodperces video,es a vedo a video elejen esett el.
Mar a video elejen is fekszik, amit linkeltem. Megneztem azt a videot, nem lattam a topicot. Eleve nem is latod a teljes kepet ott, nem veletlenul. A felpalyanal allo jatekosok szoltak oda neki.
- miro.
Hat a masik topicba linkeltek,de egyaltalan nem igy tunik mint ahogy te leirtad. Netto 3mp telt el kb a szolo es a gyerek foldreesese kozott.realmadrid95 írta: Messi tegnap kicselezett egy fekvo, serult jatekost, mikor mar legalabb 6 an jeleztek, hogy ott fekszik a srac es komoly fajdalmai vannak. Meg a sajat csapattarsak is kiabaltak Messinek, hogy alljon meg, o korbenezett es elindult szolozni. A media meg el van ajulva tole emiatt ujfent, hogy micsoda klasszis, hogy atemelte az ellenfelet.
A “jofiu”Bezzeg, amikor Cavanit lekiserte Cr a valogatott meccsen, egybol attol volt hangos minden, hogy nem segiteni szeretett volna, hanem hogy az Uru ne huzza az idot, emiatt letessekelte es meg a hordagyat sem varhatta meg Cavani.

Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- realmadrid95
Messi tegnap kicselezett egy fekvo, serult jatekost, mikor mar legalabb 6 an jeleztek, hogy ott fekszik a srac es komoly fajdalmai vannak. Meg a sajat csapattarsak is kiabaltak Messinek, hogy alljon meg, o korbenezett es elindult szolozni. A media meg el van ajulva tole emiatt ujfent, hogy micsoda klasszis, hogy atemelte az ellenfelet.
A “jofiu”
Bezzeg, amikor Cavanit lekiserte Cr a valogatott meccsen, egybol attol volt hangos minden, hogy nem segiteni szeretett volna, hanem hogy az Uru ne huzza az idot, emiatt letessekelte es meg a hordagyat sem varhatta meg Cavani.
A “jofiu”

Ki mondta, hogy nem rád gondoltam pucukámhehetheoriginal írta: Neked minden kitiltasod jogos volt, velem ellentétben![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mondjuk olyanokra gondoltam, akiket elsore kicsaptam, es nem szoltam nekik elore, hogy meg fog tortenni. Ti tudtatok, hogy csak ido kerdese 
ON: szegeny Barcas twitter kozonseg nagyon elhiszi most, hogy Mbappe hozzajuk igazol.

ON: szegeny Barcas twitter kozonseg nagyon elhiszi most, hogy Mbappe hozzajuk igazol.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Neked minden kitiltasod jogos volt, velem ellentétben

thereisonly1ronaldo
Ááá, biztosnincsolyanRealista24 írta:Ezzel lennenek paran akik vitatkoznanakmagnus666 írta: Pihenőre meg tényleg csak akkor mész ha már nagyon elmentél a falig valamivel.![]()

Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezzel lennenek paran akik vitatkoznanakmagnus666 írta: Pihenőre meg tényleg csak akkor mész ha már nagyon elmentél a falig valamivel.

Azert ez a tovabbjutas szerintem meg eleg instabil labakon all.csababarca írta: Nem baj, most továbbjutunk a pocsék, olasz középmezőnyben lévő Napoli ellen, aztán megint megy a nagy dicsőítés, meg hogy ez mekkora tett volt, stb.
De a PSG-n es a City-n kivul senki tovabbjutasara nem fogadnek nagy osszegben, olyan minimalisak az elonyok, ahol esetleg van.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Mai dontetlennel elertek, hogy LEGALABB elodontozniuk kell a BL-ben a 25-os klub vilagbajnoksaghoz. Atleticonak 7 pont elonye van a tabellan. Egy nyertes meccs 2 pont, X 1, tovabbjutas 1 pont
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Olyan a főnökség (tisztelet 1-2 moderátornak, mert nekik is faszuk ki van ezzel), mint Laporta és Xavi.magnus666 írta:
laporta tanulhatna Pereztől, az “otthoniak” meg az itteni főnökségtől.
Felelősségvállalás nulla.
Nem baj, most továbbjutunk a pocsék, olasz középmezőnyben lévő Napoli ellen, aztán megint megy a nagy dicsőítés, meg hogy ez mekkora tett volt, stb.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
én azért bírom ezt a fórumot, mert 90-es évek flash, normális keretek között szinte mindenről lehet kompetens emberekkel beszélgetni, politikai, vallási beállítottságtól függetlenül, nincs cancel culture. Pihenőre meg tényleg csak akkor mész ha már nagyon elmentél a falig valamivel.
Egy szóval is kösz madridom menedzsment
a legviccesebbnek és egyben legszomorúbbnak azt tartom, hogy manapság már dzsivel is egyetértek amikor lenézően ír a csapatomról.
Egy szóval is kösz madridom menedzsment

a legviccesebbnek és egyben legszomorúbbnak azt tartom, hogy manapság már dzsivel is egyetértek amikor lenézően ír a csapatomról.
Na ezen felnevettem'shutterisland írta: felnott emberkent mar valamivel kevesebb szabadidom van forumozgatni, mint tinikent volt, igy valasztanom kellett a ket forum kozul, szoval en is elengedtem sok sok eve.
az nem volt kerdes, hogy itt azert minosegibb es elettel telibb a forum.
most az, hogy realos forum, az meg a hsz-eim kb 90%-anal mar abszolut nem relevans.