ON: szegeny Barcas twitter kozonseg nagyon elhiszi most, hogy Mbappe hozzajuk igazol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 22., csütörtök 9:45
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 22., csütörtök 9:42
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 22., csütörtök 9:39
Ááá, biztosnincsolyanRealista24 írta:Ezzel lennenek paran akik vitatkoznanakmagnus666 írta: Pihenőre meg tényleg csak akkor mész ha már nagyon elmentél a falig valamivel.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 22., csütörtök 7:51
Ezzel lennenek paran akik vitatkoznanakmagnus666 írta: Pihenőre meg tényleg csak akkor mész ha már nagyon elmentél a falig valamivel.
Azert ez a tovabbjutas szerintem meg eleg instabil labakon all.csababarca írta: Nem baj, most továbbjutunk a pocsék, olasz középmezőnyben lévő Napoli ellen, aztán megint megy a nagy dicsőítés, meg hogy ez mekkora tett volt, stb.
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. február 21., szerda 23:02
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 21., szerda 20:51
Olyan a főnökség (tisztelet 1-2 moderátornak, mert nekik is faszuk ki van ezzel), mint Laporta és Xavi.magnus666 írta:
laporta tanulhatna Pereztől, az “otthoniak” meg az itteni főnökségtől.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. február 21., szerda 20:42
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 21., szerda 20:41
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. február 21., szerda 20:17
Na ezen felnevettem'shutterisland írta: felnott emberkent mar valamivel kevesebb szabadidom van forumozgatni, mint tinikent volt, igy valasztanom kellett a ket forum kozul, szoval en is elengedtem sok sok eve.
az nem volt kerdes, hogy itt azert minosegibb es elettel telibb a forum.
most az, hogy realos forum, az meg a hsz-eim kb 90%-anal mar abszolut nem relevans.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. február 21., szerda 20:14
Read only mod van már csak... De néha már az is teljesen felesleges, mert jobban felszabom magam rajta, mint magán a meccsencsababarca írta:igen, sok divat lelépett.rikko írta:
A sok divat lelépett, akik még maradtak pedig több éve szurkolók , mint egyes játékosok életkora.
Aztán vannak olyanok mint én, és pár fórumozó onnan akit nem nevezek meg, de abból lett elegünk, hogy pár penetráns gyerekeszű idióta ellehetetleníti a párbeszédet.
Ha valaki rosszat mert írni Xavira, Gavira, Busquetsre, akárkire, jött a szokásos 2-3 figura, majd magyarázták féloldalas kisesszékben, hogy miért is remek edző Xavi, miért nélkülözhetetlen és klasszis játékos Gavi, miért is Busquets az origo.
Vagy ha kritizáltunk egy új igazolást, pl Raphinha, Romeu, akkor szintén ugyanazok az emberek jöttek megmagyarázni mindenféle lófütty stattal, hogy Raphinha miért is top 3 szélső jelenleg a világon, vagy Romeu mint az elmúlt évek legjobb LaLigás vkp-ja, stb.
Vagy, hogy a Gavi-Pedri-DeJong kp a legversenyképesebb a világon, stb idiótaságok.
nekem ebből lett elegem, mert fel tettem párszor azt a kérdést, hogy ha itt mindenki ekkora sztár, és király, akkor miért is vagyunk szarok?
nyilván erre már a lapítás ment mint szar a fűben, válaszokat nem kaptam, csak további blőd mellébeszélést.
Én pl ezért nem fórumozok már ott.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 21., szerda 20:07
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 21., szerda 20:05
Aztamocskos, ehhez azért már kell képzelőerőcsababarca írta: ugyanazok az emberek jöttek megmagyarázni mindenféle lófütty stattal, hogy Raphinha miért is top 3 szélső jelenleg a világon, vagy Romeu mint az elmúlt évek legjobb LaLigás vkp-ja, stb.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 21., szerda 20:00
igen, sok divat lelépett.rikko írta:
A sok divat lelépett, akik még maradtak pedig több éve szurkolók , mint egyes játékosok életkora.
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. február 21., szerda 19:53
Sajnos így van... Az eurobarca is pont azért halott amit a kolléga is említett... Mint egy kiscsoport az oviban...... Ha valamit nem úgy írsz , már jön a ban. Regebben még írtam oda, de semmi értelme nincs már. Főleg ilyen lapos időszakban az ember csak leszedné a keresztvizet a suttyókról... De már egy jóízű lebaszást sem engedheti meg magának az ember ..el magico írta: Egyébként szomorú, hogy ez a fajta fórumozás kiment a divatból![]()
Ha jól emlékszem volt egy hasonló Bayernes magyar fórum is régen, de már azt se találom.
Ami a social mediaban folyik, az nem építő jellegű eszmecsere, csak fosömlés. Ott az évben max. 1-2-szer szólok hozzá bármilyen témához, azt is mindig megbánom utólag![]()
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. február 21., szerda 19:38
HozzászólásSzerző: rikko » 2024. február 21., szerda 19:01
A sok divat lelépett, akik még maradtak pedig több éve szurkolók , mint egyes játékosok életkora.weah írta: Egyszer kétszer felnéztem erre az eurobarcára de szinte megvan halva az az oldal.Na meg kb olyan lassú az egész mint a barca játéka...mondjuk ez lehet hogy direkt van így![]()
HozzászólásSzerző: weah » 2024. február 21., szerda 18:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 16:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 21., szerda 0:40
EzdeszépCali írta: Ti kis szutykok ott az eurobarcán!
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. február 20., kedd 23:56
Jelenlévő fórumozók: 11 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem