https://x.com/lsr_rm/status/17606814871 ... ko3_xRlgtA
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. február 22., csütörtök 17:37
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 22., csütörtök 17:33
Köszi! Pontosan rájuk gondoltam.el magico írta:Szerintem a Hazard-Bale-Mariano-Jovic vonalra gondolt, amit Te is említesz.Realista24 írta: Mi az hogy a fergese kihullott? A CR eraban talan meg erosebb volt az oltozo, Zidane-nal az elen.
Biztos jóba voltak ők is mindenkivel, de felszín alatt tuti bökte pár ember csőrét, hogy van pár semmirekellő a keretben, akik csak a (nem kis) pénzt felvenni járnak be.
Most valóban nincs ilyen arc a keretben.
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 22., csütörtök 16:26
Sajnos ilyen a kapus sors.Kepa Arrizabalaga is not happy anymore. Those who are with him every day say that he has completely lost his smile. He has become a "shadow" of himself.
After his injury in November everything went downhill for him. He has lost his place at Real Madrid and in the Spain NT. He won't be called-up for the Euros.
—Relevo
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 22., csütörtök 14:57
kegyelmet danialvesnek is!Csabi írta: hopika danialves 4 év 6 hónapra megy a böribe. akkor mégsem lesz intermiami hakni.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. február 22., csütörtök 14:23
Szerintem a Hazard-Bale-Mariano-Jovic vonalra gondolt, amit Te is említesz.Realista24 írta: Mi az hogy a fergese kihullott? A CR eraban talan meg erosebb volt az oltozo, Zidane-nal az elen.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 22., csütörtök 12:29
Nem kis melo lesz meg itt.Real Madrid are working with the Ministry of Transport & the City Council to create a second metro line next to the Bernabéu. It will be called ‘Metro Alfredo di Stéfano’.
The airport would be connected to the station in 15 minutes. The goal is for it to be ready for the 2030 World Cup in Spain
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 22., csütörtök 12:20
Mi az hogy a fergese kihullott? A CR eraban talan meg erosebb volt az oltozo, Zidane-nal az elen.ELSiete írta:Azért laportat bevárhatná.Csabi írta: hopika danialves 4 év 6 hónapra megy a böribe. akkor mégsem lesz intermiami hakni.
Vini téma: semmi ilyen nincs amit írtok, a srácok jóban vannak, ennyire egységes öltözőt régen lattam. A férgese kihullott, bár várni kellett rá pár évet, de most mindenki a madridizmus szellemében nyomja, legyen szó csere vagy kezdő jatekosrol. Mbappe pedig ha raszanta magát a koltozesre, azt komoly célokkal fogja tenni.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 22., csütörtök 12:17
Azért laportat bevárhatná.Csabi írta: hopika danialves 4 év 6 hónapra megy a böribe. akkor mégsem lesz intermiami hakni.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 22., csütörtök 11:39
Pad'em írta:Én semmi ilyet nem éreztem eddig. Épp ellenkezőleg, vmelyik góljánál még eléguggolt lefotózni, az a kép van asszem a Bernabeu folyosójának falán, folyton nyomják közösen a gólörömét, + nyilatkozatok alapján nekem egyáltalán nem tűnik így, de lehetséges én veszem rosszul a jeleket.Zsobo írta:
Nekem egyébként a testbeszede, meg az erőltetett vigyorgasa Bellingham irányába inkabb azt ereztette, h zavarja csak nem mutatja. Nagyon nem tunik termeszetesnek a közelében.
Inkább az a kérdőjeles nekem Mbappé mennyire viseli majd hogy van itt már egy 20 éves alfa, aki teljesítményben, marketingben nehezen felülmúlható. Remélhetőleg jóban lesznek.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 22., csütörtök 11:36
Értem én, hogy én elvakult Vinihívő vagyok, de ha megnézzük a csapat eredményeit, akkor a ligában 6 bukásunkból 3-on volt ott 3-on nem. Ugyan ez van Belli esetében is, kb ugyan olyan eredményes Vinivel, mint nélküle.wZoLee7 írta:nem az elvakult minden esetbewn védem viniciust szemekkel nézem a meccset és láttuk milyen volt a játék a sérülése alatt pl? de ne reagálj kérlek, akkor nem kell h ignoráljak mindent amit vele kapcsolatban írsz nekemkiserik írta:
Ezt megint miféle zsigeri gyűlölet mondatja veled? Vagy mivel tudod alátámasztani? Statisztika vagy eyetest?![]()
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. február 22., csütörtök 11:21
HozzászólásSzerző: Csabi » 2024. február 22., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 22., csütörtök 10:47
nem az elvakult minden esetbewn védem viniciust szemekkel nézem a meccset és láttuk milyen volt a játék a sérülése alatt pl? de ne reagálj kérlek, akkor nem kell h ignoráljak mindent amit vele kapcsolatban írsz nekemkiserik írta:Ezt megint miféle zsigeri gyűlölet mondatja veled? Vagy mivel tudod alátámasztani? Statisztika vagy eyetest?wZoLee7 írta: Jude-nak mindenkivel ment eddig csak kb vele nem.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 22., csütörtök 10:20
Ezt megint miféle zsigeri gyűlölet mondatja veled? Vagy mivel tudod alátámasztani? Statisztika vagy eyetest?wZoLee7 írta: Jude-nak mindenkivel ment eddig csak kb vele nem.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. február 22., csütörtök 10:11
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 22., csütörtök 9:51
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 22., csütörtök 9:46
Én semmi ilyet nem éreztem eddig. Épp ellenkezőleg, vmelyik góljánál még eléguggolt lefotózni, az a kép van asszem a Bernabeu folyosójának falán, folyton nyomják közösen a gólörömét, + nyilatkozatok alapján nekem egyáltalán nem tűnik így, de lehetséges én veszem rosszul a jeleket.Zsobo írta:Nekem egyébként a testbeszede, meg az erőltetett vigyorgasa Bellingham irányába inkabb azt ereztette, h zavarja csak nem mutatja. Nagyon nem tunik termeszetesnek a közelében.Na igen arra azért kiváncsi leszek, hogy Vini hogy viseli el, hogy csak 3. lesz a sorban. Látszólag Bellinghammel jól megvan, nem láttam/olvastam eddig féltékenységnek szelét, de ha Mbappé végre valahára megérkezik, akkor ott valszeg be lesz rúgva rendesen az ajtó.
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 22., csütörtök 9:20
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 22., csütörtök 8:48
Szerintem mindig eroltetett az a vigyor, meg majdnem minden gesztusa, foleg, amikor nem megy.Zsobo írta:Nekem egyébként a testbeszede, meg az erőltetett vigyorgasa Bellingham irányába inkabb azt ereztette, h zavarja csak nem mutatja. Nagyon nem tunik termeszetesnek a közelében.Na igen arra azért kiváncsi leszek, hogy Vini hogy viseli el, hogy csak 3. lesz a sorban. Látszólag Bellinghammel jól megvan, nem láttam/olvastam eddig féltékenységnek szelét, de ha Mbappé végre valahára megérkezik, akkor ott valszeg be lesz rúgva rendesen az ajtó.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 22., csütörtök 8:47
Az egesz ember egy irritalo gyökér.Zsobo írta:Nekem egyébként a testbeszede, meg az erőltetett vigyorgasa Bellingham irányába inkabb azt ereztette, h zavarja csak nem mutatja. Nagyon nem tunik termeszetesnek a közelében.Na igen arra azért kiváncsi leszek, hogy Vini hogy viseli el, hogy csak 3. lesz a sorban. Látszólag Bellinghammel jól megvan, nem láttam/olvastam eddig féltékenységnek szelét, de ha Mbappé végre valahára megérkezik, akkor ott valszeg be lesz rúgva rendesen az ajtó.
Jelenlévő fórumozók: 14 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem