Szerintem egyik sehehetheoriginal írta:az mi?Putin rak elleni vakcinaja
megelozes vagy gyogyitas?
Mondjuk en tartom, hogy van ra gyogymod, hatekony, nem amit az emberek kapnak, csak abban nincs akkora penz.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 12:56
Szerintem egyik sehehetheoriginal írta:az mi?Putin rak elleni vakcinaja
megelozes vagy gyogyitas?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 21., szerda 12:38
Minden kiserlet a penzrol szo. Egy ceg se azert kezd el kiserletezni, hogy a jovoben ok minuszban jojjenek ki. Csak par kerdes: hany milliard dollarba kerul ennek a technologianak a kifejlesztese? Hany serult ember van, akin ez tudna segiteni? Tegyuk fel, hogy elkeszul, mukodik. Mennyiert kene adjak a chip-et, meg az egesz muteti eljarast, hogy behozza a fejlesztes arat es ertelem szeruen profitot is termeljen? Nem tudom a konkret szamokat, de ugy erzem, hogy egy viszonylag kicsi piacrol van szo, aminek a vege egy brutal draga termek lenne. Hany ember engedhetne meg maganak?kiserik írta: Prbáld meg elmagyarázni azoknak a sérült emberkenek, hogy soha nem akarod, hogy esélyük legyen az épp életre, mert a fejükbe egy ""chipet"" kell ültetni és akkor azzal majd távirányítják őket. Ezek a kísérletek gyógyászati célból történnek. Nem a (libsik szerint) főgonosz Gru, akarom mondani Musk találta ki. Nem az a célja, hogy telefonálgass meg fizess meg nyomonkövessenek, hanem hogy ha leszakadt egy lábad (vagy betegség miatt lettél mozgásképtelen), akkor tudd a pótlábat megfelelően mozgatni.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 21., szerda 12:30
Persze zsakutca. Megbukott rengeteg civilicazio,most jovunk majd lassan mi. Talan egy kovetkezo,sok 100-1000 evvel utanunk megugorja.Faust írta: Nyilvan nem, arrol beszelsz, hogy iktassuk ki az emberi termeszetet. So woke.![]()
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 21., szerda 12:27
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 21., szerda 12:26
az mi?Putin rak elleni vakcinaja
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 21., szerda 12:16
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 21., szerda 12:13
Eloszor kene kicsit “felebredni” aztan ezek a dolgok mind-mind segitenek a tarsadalmunkat,amig nem,addig minden mogott ott van a kapzsisag,a penz,a hatalomvagy.hehetheoriginal írta: persze benne van, hogy egy szobabol lekapcsolnak egesz tarsadalmakat.
de igy allandoan mindig mindentol felve nem lehet elni, sehova se vezet, semmi ertelme.
a remeny megvan meg az emberisegben, hogy ha odaig jutunk, hogy a gebasz ellen tenni kellene, akkor lesz meg legalabb 1 db ember, akinek a helyen lesz az esze, szive, gerince.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 21., szerda 12:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 11:55
En nem azt irtam, hogy ne haladjunk elore, csak azt, hogy nekem aggalyos.hehetheoriginal írta: persze benne van, hogy egy szobabol lekapcsolnak egesz tarsadalmakat.
de igy allandoan mindig mindentol felve nem lehet elni, sehova se vezet, semmi ertelme.
a remeny megvan meg az emberisegben, hogy ha odaig jutunk, hogy a gebasz ellen tenni kellene, akkor lesz meg legalabb 1 db ember, akinek a helyen lesz az esze, szive, gerince.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 21., szerda 11:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 11:48
Ilyen alapon akkor nincs ertelme semmirol beszelni, amiben nem egyezik az osszes ember velemenye.magnus666 írta: egy újabb remek téma az emberek megosztására, így a kontrollálásukra.
ha nincs szükséged chipre az agyadba akkor lapozz tovább, nem ér ez ennyit, hogy a másiknak ugorj.
ugyanez a közönséges nátha elleni oltásnál.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 21., szerda 11:43
+1..magnus666 írta: egy újabb remek téma az emberek megosztására, így a kontrollálásukra.
ha nincs szükséged chipre az agyadba akkor lapozz tovább, nem ér ez ennyit, hogy a másiknak ugorj.
ugyanez a közönséges nátha elleni oltásnál.
HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. február 21., szerda 10:58
HozzászólásSzerző: realfan » 2024. február 21., szerda 10:44
egyértelműen mindkettőkiserik írta:A covid vakcinákkal az volt a baj, hogy a hatékonyságról hazudtak, a mellékhatásokról hazudtak és majdhogynem kötelezővé tették.géza írta: Ezzel semmi problema nincs, de a covid vakcinak tesztelese azok emberkiserletek voltak.
Te, mint balos, tedd fel magadnak a kérdést melyik a rosszabb: a Bill Gates féle digitális személyi (chip) mindenkinek vagy Musk féle chip sérült embereknek önkéntes alapon?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 21., szerda 10:41
de szep ez. (nem direktbe neked, csak en is ugyanezt olvasom es latom, hogy ma mar ez a megitelese)A covid vakcinákkal az volt a baj, hogy a hatékonyságról hazudtak, a mellékhatásokról hazudtak és majdhogynem kötelezővé tették.
nyomd ki a picsaba, mit kepzel magarolYazid írta: Valaki telefon guru segitsen mar, ha az asszony hiv automatikus hív viberen is. Nem tudom én allitottam el valamit vagy ő? Koszi
HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 21., szerda 10:30
A covid vakcinákkal az volt a baj, hogy a hatékonyságról hazudtak, a mellékhatásokról hazudtak és majdhogynem kötelezővé tették.géza írta: Ezzel semmi problema nincs, de a covid vakcinak tesztelese azok emberkiserletek voltak.
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. február 21., szerda 10:25
Blokkold a számot, az a tuti!Yazid írta: Valaki telefon guru segitsen mar, ha az asszony hiv automatikus hív viberen is. Nem tudom én allitottam el valamit vagy ő? Koszi
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 10:23
Nyomorult moderator egy nyomorult user nyomorult hszet lathatatlanna teszi? Nem latok problemathehetheoriginal írta: ami kesik nem mulik faszikak.![]()
csak egy jofele kivalto ok kell hozza, es mar jon is(mondjuk egy nyomorult moderator, aki lathatatlanna teszi, amit az ember ir, es utana o nyilvan semmifele retorziot nem szenved el
)
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. február 21., szerda 10:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 10:18
En nem probalok senkinek semmit megmagyarazni, plane neked nem. MIndent jo cellal fejlesztenek, es a tortenelem bebizonyitotta, hogy mindent pont az ellenkezojere is fel tudnak es fel is hasznalnak.kiserik írta:Haha. Mint amikor az autók felett is átveszik az irányítást és nekivezenek mindenkit egymásnakRealista24 írta:
Neked semmi, nekem sok dolog...de majd amikor az embert le lehet kapcsolni egy gombnyomassal egy pincebol, tedd fel ujra a kerdest.![]()
Próbáld meg elmagyarázni azoknak a sérült emberkenek, hogy soha nem akarod, hogy esélyük legyen az épp életre, mert a fejükbe egy ""chipet"" kell ültetni és akkor azzal majd távirányítják őket. Ezek a kísérletek gyógyászati célból történnek. Nem a (libsik szerint) főgonosz Gru, akarom mondani Musk találta ki. Nem az a célja, hogy telefonálgass meg fizess meg nyomonkövessenek, hanem hogy ha leszakadt egy lábad (vagy betegség miatt lettél mozgásképtelen), akkor tudd a pótlábat megfelelően mozgatni.
Jelenlévő fórumozók: 5 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem