HozzászólásSzerző: kiserik » 2024. február 19., hétfő 13:43
Már hogy a fenébe ne látszana. Amit ő akar játszani, vagy ha úgy jobban tetszik valakinek akkor Carlo kér tőle, az nem megy. A támadásokkal nem ér fel, ha felmegy, akkor a védekezésbe nem ér vissza (tegnap bakker Joselu hamarabb ért vissza védekezni, mint Modric), ezért a 2 fiatalnak is sokkal többet kell védekező pozícióban lennie (ellenben mikor Kroos pályán van, ő hátul marad), 16-oson belül szinte soha nincs. Vagy elég csak olyan egyszerű dolgokra gondolni, hogy valaki meghúzza a szélen és beadja középre, akkor a horvát a képen sincs, kontrával nem tud felérni, így folyamat emberhátrányban vagyunk a támadó harmadban. Tegnap még a kommentátor úr is megjegyezte, hogy Vini beadásánál 2-en voltunk a 16-oson belül 6 Rayo védőre és a második hullám is gyakran ezért marad el.
Az, hogy Kroosszal cseréli Carlo őket, papíron jó, de a gyakorlatban nagyon nem ugyan azt a pozíciót töltik be a pályán, pedig az lenne a lehető legjobb a csapatnak. Hátulról irányítani még mindig nagyon tudna, de folyamat megy előre.
Értem én, hogy sokak nagy kedvence meg legenda, de bakker, a bajnokságban kezdett 11-szer, ebből 4-szer pontot buktunk. Padon volt 14-szer, ebből 2-szer buktunk pontot, kupában (a 4-ed osztályú ellenfél után) 1 kezdés 1 kiesés. Szuperkupa: 1 kezdés 1 X (90 perc alatt), 1 pad 1 győzelem. BL-ben 3-sor kezdett és mindhármat megnyertük ahogy nélküle is a maradék 3-at.
Emellett nem tudja elengedni a válogatottat sem. Ebből is látszik, hogy nem tudatosul benne, nem tudja elfogadni, hogy 38 éves és nem bírja már úgy. Meg lehet szépen öregedni, meg átadni a stafétát a fiataloknak és lehet görcsösen ragaszkodni a múlthoz meg küzdeni a percekért és folyamatosan játszani akarni ha megy ha nem, meg mérgelődni a padon.
Na de én is végeztem a témával.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!