miro. írta:
'shutterisland írta:
ez az arnautovic az egyik legnagyobb tulelo.
mindig is kiskiralykodott kozepcsapatokban, tobb helyen is attitud problemak voltak vele emlekeim szerint.
aztan elment nehany szezont haknizni kinaba, majd megunta, visszajott a bolognaba, ott meglepoen komoly szamokat hozott, majd onnan lelepett az interbe, es most 34 evesen bl nyolcaddontot dont el.
Van rola egy “legenda”,miszerint a werderbe(?) ment at fiatalkent,mar friss bl gyozteskent ( talan nem is volt meccse a bl-ben). Beult az oltozobe valamelyik idosebb helyere,es elkezdett oltozni.
Mondtak neki a jatekosok,hogy naluk nem ez a modi,kolyok meg,plusz uj,majd a klub megcsinalja neki az uj szekrenyet.
Visszakerdezett,hogy van bl gyozelmetek? Ja nincs,akkor en ulok itt,mert nekem van.
Aztan hogy ez igaz vagy sem,mindenki dontse el maga,de amikor valahol feljon arnautovic neve,akkor ez sokszor feljon rola.
Erdekes sztori,meg el is tudon rola kepzelni..
Tipik olyan (osztrák) feje van, akiből ezt kinézem (

), 2szer volt kerettag a kieséses
szakaszban, meg is értem nagy volt a pofa 21 évesen
Inzaghi amúgy jól cserélt, szerintem azzal nyerte meg a meccset, a 2 szél lecserélése felpörgette a csapatot.
A matracról meg a kezdő, a mutatott játék, a minden elmondta, hogy ők egy szűk vereségért, x-ért mentek a Meazzába. Már hátrányban voltak, de Simeone csak azt mutogatta, hogy calma. Jó az az 1-0.
Ilyen hozzáállással, ilyen beszari játékkal remélem kiesnek a francba. Nem érdekel, hogy a bajnokság szempontjából, kettős terhelés, blablabla.. Essenek ki.. Abból baj nem lehet