Vajon dobta az ajánlatunkat egy zsák labdáért és fél év ingyen Spotifyért?

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. február 21., szerda 14:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 21., szerda 12:07
Két éve pont, hogy nem mondott semmi konkrétat májusig, csak hogy Real vagy PSG de hogy a kincskereső még nem döntött. Még akkoris amikor a spanyolok már keszpénznek vették hogy jön.MorataMartin írta: Don Herewego amúgy két éve is azt nyomatta végig, hogy hozzánk jön nem? Aztán meg Messi barcelonai szerződésében is biztos volt? vagy csak én emlékszem rosszul?
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 21., szerda 11:08
Mondjuk két éve még Perez is úgy tudta, hogy ide jön, szóval pont ebben az ügyben nem venném elő.MorataMartin írta: Don Herewego amúgy két éve is azt nyomatta végig, hogy hozzánk jön nem?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 11:02
Mondjuk ugy, volt boven meloja minden evben, hogy eltuntessen tweeteketMorataMartin írta: Don Herewego amúgy két éve is azt nyomatta végig, hogy hozzánk jön nem? Aztán meg Messi barcelonai szerződésében is biztos volt? vagy csak én emlékszem rosszul?
HozzászólásSzerző: flori » 2024. február 21., szerda 11:00
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2024. február 21., szerda 10:06
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 21., szerda 8:52
Tegnap irni akartam, hogy most mar minden nap jelentkezni fog haromszor a csavo, ugyanazzal, mas szavakkalPad'em írta: Kylian Mbappé, finalising details of his move to Real Madrid valid from July 1 (@FabrizioRomano)
Don Herewego szerint utolsó simítások folynak, csak velünk tárgyal semmilyen angol klub nincs képben. Ha minden kész, szól a kecskepásztornak, közösen bejelentik hogy távozik. Arról hogy mi mikor jelentjük be nincs infója, valszeg szezon végén. Fizuja mint Bellinek és Vininek.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 21., szerda 8:43
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 19:53
Ez a hir ugy egesz, hogy valogatott edzoba azt mondta, hogy vagy szol, hogy visszaterne a mostani valogatott szunet elott vagy utana mar nem hivja be.ELSiete írta: NEW: Real Madrid's board have told Toni Kroos that he can renew whenever he wants. @MarioCortegana #rmalive
Toni Kroos will decide whether to return to the German national team before the March international break. @MarioCortegana #rmalive![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 20., kedd 19:47
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 20., kedd 19:33
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 19:09
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. február 20., kedd 19:04
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 17:57
HozzászólásSzerző: weah » 2024. február 20., kedd 17:54
Aztán a világ csendőrei amcsi nike-hoz minek?Hiába a legnagyobb sportszergyártó,ők a leg garasosabbak.hehetheoriginal írta: es lépni a nike-hoz![]()
beli max meg majd jobban fog igyekezni.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 17:45
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 20., kedd 17:43
Kb minden szponzorszerzodest lehet is ujratargyalni kedvezobb feltetelekert.Faust írta: Azt a 150-et szerintem a bemutatasa masnapjan mar behozza amilyen elmebeteg vilagot elunk.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 16:46
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 20., kedd 16:45
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2024. február 20., kedd 16:14
Értem, de nem akarom.Realista24 írta:Majd elmúlikTomidzsi írta:
Az is meg, hogy "ingyen" jön!
Áhh leszarom ki tudjuk fizetni, csak már hányingerem van az osszes Mbappes hirtol.![]()
De tudhatnád hogy semmi nincs ingyen. Alaba és Rudiger is ingyen jött….Messi sem került semmibe a Barcanak, mert átigazolási díjat nem fizettek érte aztán mégis csődbe vitte őket.
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem