A pontos típust azért nem írtam,mert nem tudom fejből.4éves a fűnyíró, azóta kijött egy millió új típus, ahogy nézegettem legutóbb.Realista24 írta:Számold ki mennyi időt toltesz funyirassal, számold at, nézd meg mikor vagod, mit tudnál helyette csinálni a családdal és akkor dől el hogy drága vagy sem.Steve írta: Sorry a duppla miatt.
Robot fűnyírókat nézegetem, de az a baj, hogy túl nagy a felület és ekkora kertre mocskos drágák.
Pedig teljesen lapos a kert,nagy zöld terület,tökéletes lenne a robotfűnyíró.
Halfinak meg hasznos lenne, ha leirnad a pontos tipust es hogy mekkora a kert. Szerintem.
De persze, ha érdekli komolyabban pont ez a típus akkor szívesen elővadászom a fűnyírót és megnézem. Jelenleg így télen el van rakva.
A kert az 1400nm.
A nagyobb felülethez olyan robotfűnyíró kell,ami drágább.Alapvetően csak ez fog vissza.
Amúgy szeretek füvet nyírni és mivel itthonról dolgozok újra minden nap, így jót is tesz a plusz tevékenykedés.Szeretem szépen megcsinálni és utána élvezni az eredményt.A kerti munkát én nem látom munkaként.
A legnagyobb előny szerintem, ha elutazunk több időre és nem kell mást megkérni a fűnyírásra. Meg nyilván lehet helyette élvezni az életet.
Amúgy ha valaki ekkora felülelthez tud ajánlani robotot,ami jó azt szívesen veszem.Köszi.