Ha én lennék az elnök

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 15:22
Ha én lennék az elnök
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 20., kedd 15:21
Ha én lennék az elnök haaland már 2 éve itt lenne és épp a második bl triplára készülnénk vele.Kerlon írta:Szerencsere o nem te vagy.dzsi91 írta:
Én Perez helyében amint aláírt nyomnám a comunicad offisölt aztán legyen egy kellemes fél éve párizsban ha már ilyen jófej volt az elmúlt transzfer sagakban.![]()
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 20., kedd 15:16
Meg egy jo kis D.Nunez kene 80-100 millio korul es brutal tamadoszekcio lenne ott.hehetheoriginal írta: ramos, muani, resford sor előre 300 millio![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. február 20., kedd 15:16
Az is kap aláírási pénzt, akinek van szerződése, csak kevesebbet. És szerintem jó így, mert nem fogja felborítani a fizetési rendszerünket a nettó 15 millióval.Tomidzsi írta: Én ezt az elrugaszkodott aláírási pénzeket nem értem. Ez nem is az ha 5 évre kapja. 45 misi fizuja lesz evente nem 15, ennyi.
Ha itt akar játszani csakis itt akkor mi a reteknek neki...
Tudom nagy a csalad meg minden, meg 5 évre(még jó hogy nem egybe kérik) elosztva, de akkor irjak hogy 45 misi fizuja lesz azt kesz. Baromsag ez az alairasi penz.
Vagy itt akar jatszani mindenképpen vki (így is szép fizuja lesz) vagy menjen angliába.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 15:15
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 20., kedd 15:13
Na az a rashford gyerek még az egyik legtúlhypeoltabb arc a földön. Pont ezért szerintem egy 100 milla felett rálehetne sózni a párizsra a Mu jóljárna.Caraway írta: Remelem a psg elviszi bappe helyere rashfordot, es akkor mindenki boldog lenne.![]()
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. február 20., kedd 14:31
HozzászólásSzerző: Tomidzsi » 2024. február 20., kedd 14:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. február 20., kedd 13:58
Szerencsere o nem te vagy.dzsi91 írta:Én Perez helyében amint aláírt nyomnám a comunicad offisölt aztán legyen egy kellemes fél éve párizsban ha már ilyen jófej volt az elmúlt transzfer sagakban.Remy írta: Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
Ki kene menni a bemutatojara![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 13:53
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 20., kedd 13:47
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 20., kedd 13:05
Én Perez helyében amint aláírt nyomnám a comunicad offisölt aztán legyen egy kellemes fél éve párizsban ha már ilyen jófej volt az elmúlt transzfer sagakban.Remy írta: Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 12:15
en aztan leszarom pappet, egy szar alaknak tunik az elmult evek alapjan, de hogy garantaltan elraboltatnalak es eltoretnem az osszes vegtagodat, mielott odajutnal, az 100Remy írta: Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. február 20., kedd 12:05
Egy esetleges BL kiesés után lehet hivatalos lenne, de szezon közben fix, hogy nem mutatják be. Élő szerződése van júniusig, Bosman szabály ide vagy oda, a miénk gondolom csak utána jön.Remy írta: Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
HozzászólásSzerző: nokedli » 2024. február 20., kedd 11:53
Elszakadna az összes szalagja dekázás közben. Te inkább a tv-ben se nézd.Remy írta: Lat barki eselyt arra, hogy nyar elott hivatalossa valik?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 20., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 20., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 20., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. február 20., kedd 11:17
Güler eddigi kevés játék perceiből inkább kkp, mint szélső/támadó.wZoLee7 írta: remélem 3 támadós rendszerben játszunk ha jön a francia, ott őt bárhová lehet tenni, de az alap az a vini-bappe-brahim lenne valszeg, rodrygo meg az első számú beugró. Sérüléseket és a sok meccset nézve nem kevésszer lenne kezdő, itt inkább a török gyerek az akit elkell küldeni valahová játszani, endrick dettó.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 20., kedd 10:52
En is igy gondolom. Tchoua kell a kezdobe emiatt mindenkepp.Kerlon írta: Szerintem Tchouameni es Camavinga nem is egy poszt. Klasszik vkpben inkabb elobbi, Cama meg Kroos helyen, kotetlenebb btb poszton remekel.
Carlo is ezt nyomatja tobbnyire, ha van Aurelien, akkor Kroos BKK, ha nincs akkor vkp es Cama van balon.
Jelenlévő fórumozók: 33 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem