horgász csoportba
bocs
tudom, fo a nyugalom
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 12:45
horgász csoportba
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 12:31
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 20., kedd 12:29
Van aki TV-t is igy vesz, legyen minel nagyobb, minel olcsobb, az mar nem szamit, hogy nem olyan szep a kep vagy dobozos a hangzas. Funyirobol is minden ismerosom egy 10-15 ezres kis elektromost vett eloszor (ma mar lehet 20-25-nel kezdodnek), majd amikor meguntak, hogy par meterenkent ki kell uriteni a tarolot, folyamatosan arrebb kell dobni a kabelt, orakat vesz igenybe, bezzeg a szomszed milyen hamar vegez.. Utana kezdtek el rakeresni, hogy akkor milyen funyirok is vannak.miro. írta: Ha kocsit,tvt,laptopot,funyirot stb kell venni,akkor annak utananezek akar napokon keresztul,de porszivokat a faszom fog keresgelni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 12:27
És azóta kávézok, igen.hehetheoriginal írta: akko aze vagy idegbe itt nap mint nap es folyamat kotekedsz meg baszod kifele futoszalagon az embereket![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 12:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 12:26
Anno én sem tudtam, amíg nem szoltakhehetheoriginal írta:egy részének fogalma sincs róla hogy adóznia keneen
de amugy a gecik hanyszor adoztatjak meg ugyanazt a penzt?![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 12:23
egy részének fogalma sincs róla hogy adóznia kene
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 12:21
Én nem mondtam hogy mindegyik adózik, de egy részének van erre szolgáló vállalkozása, egy része rizikozik, egy részének fogalma sincs róla hogy adóznia kene.hehetheoriginal írta: de mi, hat megrendelem amazonrol pl, 10 db-ot, aztan meghirdetem hardverapro aron alul - bontatlan uj, darabonkent kb 100ezer profit, 10 db utan 1 miller.
de akkor ezek a mindenfele eladok azok biztos adoznak szepen vagy csak en vagyok naiv....
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 12:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 12:15
Nincs piaci rés, mert egyrészt más az ÁFA, aztán az egyéb dolgok amik kellenek egy vállalkozáshoz és/vagy ahhoz hogy ilyet csinálj.hehetheoriginal írta:en reflexbol felrugtam volna a szembeszomszedigTok oszinten hehe,nekem annyi volt eddig a kozom hozza,hogy egyszer atleptem amikor az utamba volt.![]()
btw ez egy eros uzleti res, egy pelda: surface pro 9 i7 procival 16g rammal 256g ssd-vel 1300-1400 eur, magyarorszagon a legolcsobb 650k, de inkabb 7-800k HUF vagy meg több arukereso alapjanJo, hat nem is ertem, mar megvetted. Szoval ez inkabb megint arrol szolt, hogy a festoi ausztriaban mennyivel olcsobb ez a cucc, mint itthon. Figyelmen kivul hagyva a tenyeket, mivel a futo modellek nagyjabol ugyanannyiba kerulnek.szoval behozott es eladott darabonkent lehet szazezreket keresni rajta......
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 12:09
en reflexbol felrugtam volna a szembeszomszedigTok oszinten hehe,nekem annyi volt eddig a kozom hozza,hogy egyszer atleptem amikor az utamba volt.
btw ez egy eros uzleti res, egy pelda: surface pro 9 i7 procival 16g rammal 256g ssd-vel 1300-1400 eur, magyarorszagon a legolcsobb 650k, de inkabb 7-800k HUF vagy meg több arukereso alapjanJo, hat nem is ertem, mar megvetted. Szoval ez inkabb megint arrol szolt, hogy a festoi ausztriaban mennyivel olcsobb ez a cucc, mint itthon. Figyelmen kivul hagyva a tenyeket, mivel a futo modellek nagyjabol ugyanannyiba kerulnek.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 20., kedd 12:00
A roomba 693-nak 80 ezer forint (205 euro) volt az ara tobb oldalon is, de mar az se kaphato.Realista24 írta: Jo, hat nem is ertem, mar megvetted. Szoval ez inkabb megint arrol szolt, hogy a festoi ausztriaban mennyivel olcsobb ez a cucc, mint itthon. Figyelmen kivul hagyva a tenyeket, mivel a futo modellek nagyjabol ugyanannyiba kerulnek.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 11:22
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 20., kedd 11:16
Jo koszi,ranezek neten a milfekre,abbol baj nem lehet.hehetheoriginal írta: A kerdes, hogy csak port torolni, vagy port felszivni, esetleg kiomlott folyadekot, kajat, szutykot feltorolni, felmosni is akarod e , es hogy milyen minőségben, legyen e ontisztito option, hogy tarolja a szutykot, milyen jo legyen a navi benne, lezeres utkereses meg kisfaszom, azert eleg elmebeteg dolgok vannak mar.
Javallat, hogy olvass utana, nezz teszteket youtubeon, rengeteg unatkozo milf hasznal ilyeneket, kulon csatornak vannak ezekre, meg tudod nezni működés kozben.
Az biztos, hogy en csak utanaolvasas utan tornem fel a malacperselyt ennyi euronal mar, foleg, ha kis rafizetessel tenyleg baszo motyot lehet venni.
De azt csinalsz amit akarsz, meg amit az asszony mond![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 11:01
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 20., kedd 10:55
Parom azt mondja tok rendben van,appal lehet iranyitani,vidszamegy tolteni magat ha lemerulne,tokeletes hogy ket naponta menjen egy kort..A macskat meg viszi mindenhova.hehetheoriginal írta: Dobd ki a picsaba, kicsit rafizetsz es roborock s7 pl.
Volt mar tema tobbszor itt
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 9:29
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. február 20., kedd 9:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 9:09
Nincsenek eltevedve, mivel nem rendelheto tetel, azert van igy az ara, mashol is azert volt akcios, mert mar kifuto/kifutott termek.miro. írta: Parom ezer eve ragja a fulem,hogy probaljunk ki egy kis robotporszivot,a macska miatt jo dontes lenne..
Talaltam is egyet mult heten,330 eurorol le volt ertekelve az amazonon 170-re,( ma mar 210 )kicsit elkezdtem nezelodni,az emagon is megtalaltam ugyanazt.
https://www.emag.hu/irobot-roomba-692 ... HG0MBM/
Csoppet elvannak tevedve..vagy valamit nagyon tudhat.
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 20., kedd 8:46
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem