Végül elintézte Perez, hogy az új Bernabeuban legyen prezentálva, két Taylor Swift konci között

Remy ha kimész, többet ne legyen szilárd székleted. A topikjából is ki kell majd vhogy tiltani.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 20., kedd 11:49
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 20., kedd 11:41
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 20., kedd 11:37
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. február 20., kedd 11:17
Güler eddigi kevés játék perceiből inkább kkp, mint szélső/támadó.wZoLee7 írta: remélem 3 támadós rendszerben játszunk ha jön a francia, ott őt bárhová lehet tenni, de az alap az a vini-bappe-brahim lenne valszeg, rodrygo meg az első számú beugró. Sérüléseket és a sok meccset nézve nem kevésszer lenne kezdő, itt inkább a török gyerek az akit elkell küldeni valahová játszani, endrick dettó.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 20., kedd 10:52
En is igy gondolom. Tchoua kell a kezdobe emiatt mindenkepp.Kerlon írta: Szerintem Tchouameni es Camavinga nem is egy poszt. Klasszik vkpben inkabb elobbi, Cama meg Kroos helyen, kotetlenebb btb poszton remekel.
Carlo is ezt nyomatja tobbnyire, ha van Aurelien, akkor Kroos BKK, ha nincs akkor vkp es Cama van balon.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 20., kedd 9:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2024. február 20., kedd 9:54
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 20., kedd 9:49
HozzászólásSzerző: pheco » 2024. február 20., kedd 7:55
Amíg Kroos ezt a szintet hozza addig tényleg kérdés lehet, hogy Cama vagy Tchou legyen kezdő. Én kicsit talán elfogultságból is, de Camat mondanám. Ő és Valverde amilyen tempót diktálnak az szerintem sokkal nagyobb fegyver bármelyik csapat ellen, mint amit Tchou tud nyújtani.ateeemadrid írta:Amúgy ez nagy kérdés lesz idővel, hogy Cama vagy Tchou lesz az alapkezdő, és a másik hogy viseli majd.ELSiete írta:
Tchouameni?
Jude és Fede helyei fixek sztem, jogosan.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 7:45
Akkor tobbet nem jovokhehetheoriginal írta:Nem tudom, van hivatalos bejelentés?Realista24 írta:
Lenne, de mivel Pederol irja, ezert a 14 az 28, a 40 az 80, a 20% meg nulla.![]()
Hehet nem latom, hogy mit irt. Biztos azt, hogy nem jon![]()
Volt mar bemutato madridmezben a bernabeuban?![]()
Evszazad sirasa lenne keci![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 7:44
En arrol beszelek, ami varhato, ha jon Mbappe, mogotte azzal a kp-val es Jude-dal, kiegeszulve a desszant vedosorral, netan Davies-szel, amirol itt diskuraltak a fiatalok.gólvonal írta:Abból a játékképből nehéz elvenni, amit a meccsek 75%-ban produkálunkRealista24 írta: Szkeptikus vagyok Haalanddal, annak ellenére hogy egy golvago.
A világ csapatainak 99%ba gondolkodás nélkül beleillik, de mi vagyunk sztem az 1% vagyunk, ahol nagyon matekolni kellene miatta a taktikával, felállással, stb.
Anno a Calderon fele csapatba illett volna csont nélkül, de most olyan jatekosallomany van/lesz, hogy ha az eredményességbol nem is, de a játék képébol elvenne sztem.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 7:40
Nem tudom, van hivatalos bejelentés?Realista24 írta:Lenne, de mivel Pederol irja, ezert a 14 az 28, a 40 az 80, a 20% meg nulla.realmadrid95 írta:
Ez igy hatalmas deal lenne!![]()
![]()
Hehet nem latom, hogy mit irt. Biztos azt, hogy nem jon![]()
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2024. február 20., kedd 7:39
Abból a játékképből nehéz elvenni, amit a meccsek 75%-ban produkálunkRealista24 írta: Szkeptikus vagyok Haalanddal, annak ellenére hogy egy golvago.
A világ csapatainak 99%ba gondolkodás nélkül beleillik, de mi vagyunk sztem az 1% vagyunk, ahol nagyon matekolni kellene miatta a taktikával, felállással, stb.
Anno a Calderon fele csapatba illett volna csont nélkül, de most olyan jatekosallomany van/lesz, hogy ha az eredményességbol nem is, de a játék képébol elvenne sztem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 7:19
Lenne, de mivel Pederol irja, ezert a 14 az 28, a 40 az 80, a 20% meg nulla.realmadrid95 írta:Ez igy hatalmas deal lenne!Realista24 írta: Pederol szerint Mbappe 14 millios fizetes kap.
40m alairasi penzt.
100%ban megtarthatja a marketingbeveteleket, amik mar megvannak neki, es 20% ad le majd az ujakbol.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 20., kedd 7:17
Sztem uj szerzodest kap.Realista24 írta: Pederol szerint Mbappe 14 millios fizetes kap.
40m alairasi penzt.
100%ban megtarthatja a marketingbeveteleket, amik mar megvannak neki, es 20% ad le majd az ujakbol.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 20., kedd 7:17
Ez igy hatalmas deal lenne!Realista24 írta: Pederol szerint Mbappe 14 millios fizetes kap.
40m alairasi penzt.
100%ban megtarthatja a marketingbeveteleket, amik mar megvannak neki, es 20% ad le majd az ujakbol.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 7:08
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 6:56
HozzászólásSzerző: Zsobo » 2024. február 20., kedd 6:41
Ha mbappe vedekezne, legalqbb teruletre visszamozogna, meg ha nem is lep oda, akkor mar eggyel beljebb lennénk, erre lesz egy ev tesztelgetni, ha jol ertem..ferni írta:-------Bappé-Haaland-------ELSiete írta: Viszlát.![]()
Vini -------Jude----------
------Cama-------------Valverde
Davies-Eder-Rüdi-Carvajal
-----------Courtois----------
Sima liba![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 20., kedd 5:43
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem