Sajnos hatalmas a fizetesuk, Varane meg sokat is serult melle. Amugy amikor o jatszik meg mindig top, de Case egyelore nem az igazi meg a hosszu serulese utan. Bar igyis miota visszatert veretlen a csapat.Realista24 írta: A ManU-nal elvileg 11 jatekosnak taka van nyaron. Koztuk Case es Varane is nezelodhet uj csapat utan.
Bytheway boldogat Casefrancnak mentel el abba a fertobe.

Emellett fix tavozo Martial, mert lejar a szerzodese, meg szerintem Sanchonak is annyi. Ha meg valahogy sikerulne Rashfordot is elpasszolni a psgnek(szerintem amugy erre nincs is szandek), akkor konkretan heti 250+ ezer fontos fizetese csak Brunonak lenne meg talan Mountnak (komoly igazolas volt, szep szerzodessel, idiotak) szerintem.
Szoval valamilyen szinten stabilizalodhatna a klubon beluli fizetesi hierarchia, es oriasi osszegek lennenek felszabaditva. De amugy nem csak a jatekosok korul, hanem az egesz klubot erintoen is hatalmas tisztogatasok lesznek. Allitolag 300 embert kuldenek el Ratcliffek, mivel jelenleg 1000 fot foglalkoztat a csapat, ezzel az egyik legtobb dolgozot foglalkoztato klub, es szerintuk egy nagy szazalekuk teljesen foloslegesen van ott jelenleg.