Gyász.
Gatya
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 17., szombat 16:25
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 17., szombat 16:24
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 17., szombat 16:20
mit nem ertesz?Persze a wrestling értelmét, és hogy hogy döntik el ki nyer, meg mi alapján, azt továbbra sem értem
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 17., szombat 9:30
Az tényleg egy jó film.Remy írta: A PANKRÁTOR: Egy szívbemarkoló emberi dráma, Mickey Rourke egészen zseniális játékával megfűszerezve, amiben egyszerre alakítja a főhőst és saját magát is. Oscart érdemelt volna!
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 16., péntek 20:34
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 12., hétfő 1:09
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Végén az öltözős jelenetek óriásiak voltak, de nevettem, főleg Gronknál.ferni írta:Downvoteolhatjátok, de ez tényleg jó volt annak aki Brady/Patriots fan....Remy írta: 80 FOR BRADY: 4 nyugdíjas Brady-fan elindul a Falcons - Pats SB-re. Tipikus szombat délutáni limonádé vígjáték, nagy szívvel, 4 Oscar-jelölt és díjazott színésznővel (Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno, Sally Field) és végtelen mennyiségű Tom Brady és Pats giccsel. Egynek jó volt, pláne a végjáték, az tényleg megmosolyogtató.![]()
Köszi az ajánlást.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 12., hétfő 1:07
Downvoteolhatjátok, de ez tényleg jó volt annak aki Brady/Patriots fan....Remy írta: 80 FOR BRADY: 4 nyugdíjas Brady-fan elindul a Falcons - Pats SB-re. Tipikus szombat délutáni limonádé vígjáték, nagy szívvel, 4 Oscar-jelölt és díjazott színésznővel (Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno, Sally Field) és végtelen mennyiségű Tom Brady és Pats giccsel. Egynek jó volt, pláne a végjáték, az tényleg megmosolyogtató.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 12., hétfő 0:42
Rozsiból többet vártam azért...soadroli írta: Deadpool 3 trailer![]()
HozzászólásSzerző: Mickey » 2024. február 11., vasárnap 23:04
Moziban ment le a Wonka, majd utána ki is kölcsonöztem...h3x0r írta: Wonka (2023)
Elinditom a filmet, az elso par percben elkezdenek enekelni. 5 perc mulva megint, na mondom ez mar gyanus. Pedig megnezes elott imdb-n csekkoltam, hogy ez nem musical, csak az "Adventure, Comedy, Family" kategoriakat irta. Kesobb jottem ra, ha lejjebb gorgetek imdb-n, akkor nem csak 3 kategoriat ir, hanem tobbet is: "Adventure Comedy Family Fantasy Musical". (ncore-on is Címkék: kaland, vígjáték, családi) Maga a film egyebkent egesz jo lett volna, ha nincs ennyi eneklos resz es par helyen kicsit komolyabban veszik magukat. Igy viszont inkabb gyerekeknek valo. Aki nem birja a musicalt, az inkabb kerulje el.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 11., vasárnap 18:05
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 11., vasárnap 10:24
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 10., szombat 23:56
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 9., péntek 20:23
Ennyire nem szereted a Millió dolláros bébit?Pipita írta:Rendesen felidegesedtem ahogy ezt elolvastam, hát hogy merészeled egy hozzászólásban megnevezni Aronofsky mesterművét és azt a nulla redvát.Remy írta:
Csak rájöttek, hogy mégsem.![]()
Pedig ideje lenne már... hetek óta nem néztem Fast-filmet.
De most Millió dolláros bébi és Pankrátor van terítéken.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. február 9., péntek 20:20
Rendesen felidegesedtem ahogy ezt elolvastam, hát hogy merészeled egy hozzászólásban megnevezni Aronofsky mesterművét és azt a nulla redvát.Remy írta:Csak rájöttek, hogy mégsem.hehetheoriginal írta: sztem azt hitték, a fast and furious 7. részéről írt![]()
![]()
Pedig ideje lenne már... hetek óta nem néztem Fast-filmet.
De most Millió dolláros bébi és Pankrátor van terítéken.![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 9., péntek 19:51
Csak rájöttek, hogy mégsem.hehetheoriginal írta: sztem azt hitték, a fast and furious 7. részéről írt![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 13:34
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. február 9., péntek 13:23
Beszaras hogy te mindegy mirol irsz akkor is megy a downRemy írta: Ujraztam a Se7ent. Az a vegjatek meg mindig brutalis.
Ha Fincher csak ezt az egy filmet rendezi meg, akkor is halhatatlan lenne.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 9., péntek 11:54
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 8., csütörtök 17:04
Mindig is birtam a tagot.Christopher Nolan says he has “no guilt” about being a ‘FAST & FURIOUS’ fan.
“I watch those movies all the time, I love them… you don’t need to watch them all in one sitting, it’s only the last few where a very specific arc of mythologies develop, I would start with ‘Tokyo Drift’.
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem