szerintem is.hehetheoriginal írta: Endre 9 pappe 10 lesz ebbol
annyi, hogy Endrickre nagy lesz a 9-es még az elején...
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 17., szombat 7:36
szerintem is.hehetheoriginal írta: Endre 9 pappe 10 lesz ebbol
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 17., szombat 6:58
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 17., szombat 6:31
HozzászólásSzerző: Bencze » 2024. február 17., szombat 3:57
Vini, Fede, Rodrygo mind sajatnevelesnek szamit. Ha 18 es 21 eves koruk kozott egy csapatban jatszanak akkor sajatnevelesnek szamitanak. Joselu es carvajal is ami teljesiti a 4 sajatnevelest, Fran, joselu, carvajal, Lucas pedig 4 spanyol nevelesnek is szamit. Erre nem kell figyelni a nyaron, foleg ha Miguel Guti is erkezik. Ehez jon majd Arda es Endrick isToky írta:Annyiban nem mindegy, ha a BL-ben is ugyanazt a 25 fős keretet indítanánk, mert akkor kell bizony 4 saját nevelés és 4 spanyol nevelés. Ha nem hagytam ki senkit, akkor ezek mosthehetheoriginal írta: mert mind egy rakas szar![]()
migelguti jöhet, ne legyel rasszista, a teljesitmeny meg mindig fontosabb, mint a szarmazas.
saját: Nacho, Carvajal, Lucas, Fran, Joselu
spanyol: Ceballos, Brahim
Még ha 8.-nak a Castilla kapusát is használjuk fel, akkor sem mindegy, hogy Mendy vagy Fran, illetve Alaba vagy Nacho távozik. Illetve Lucas helyére sem lehet akárkit igazolni, akivel én hosszabbítanék még 1 évet, hogy az Atleticotól jött srácnak kinőljök a szőr az állán, és fel lehessen hozni a nagyokhoz.
HozzászólásSzerző: Toky » 2024. február 17., szombat 1:33
Annyiban nem mindegy, ha a BL-ben is ugyanazt a 25 fős keretet indítanánk, mert akkor kell bizony 4 saját nevelés és 4 spanyol nevelés. Ha nem hagytam ki senkit, akkor ezek mosthehetheoriginal írta:mert mind egy rakas szarmerész lenne, úgy hogy nincs hír hazaijátékos igazolásáról![]()
![]()
migelguti jöhet, ne legyel rasszista, a teljesitmeny meg mindig fontosabb, mint a szarmazas.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. február 16., péntek 22:36
A nyers tehetségre gondoltam, reméltem, hogy érthető. Neymarnak van az egyik legtöbb, de ha csak ez számítana, már sokszoros aranylabdás lenne.Realista24 írta:Pont ma lattam egy bejegyzest twittere, hogy miben jobb Allison egy masik kapusnal, ha azt nem nezzuk, hogy jobban ved.halamadrid írta: Rodrygo jobb, ha nem csak a futballtudást nézzük. Semmi pénzért.![]()
Na ez pont ilyen felvetes.
HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. február 16., péntek 21:30
Gondolom mar fel is irtad a kis utazonaplodba. Isten kegyelmezzen ott es akkor mindenkinek
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 16., péntek 21:14
Szerintem idén eselytelen, bár amúgy Haaland ügynöke is pozitívan nyilatkozott rólunk, nehéz elképzelni, hogy egyszer nem próbálkozunk be nála, ha ilyen szamokat hoz. De ezt is csak akkor tudom elkepzelni, ha Vininek innentől kezdve még gyengébb szezonjai lesznek, amit Mbappe mellett nehezen tudok elképzelni. Karim mellett is rendben volt (többnyire), kell mellé egy hasonló kaliber és akkor az ő válláról is lekerul a súly. Szerintem inkább a védelmet erősítsük még meg, és akkor egy további 5 évre jók vagyunk.Realista24 írta: Cadena Ser szerint Haalandot is célba vettük.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 16., péntek 20:50
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. február 16., péntek 19:49
Joselut lecseréljük és Haaland lesz a szuper sub?Realista24 írta: Cadena Ser szerint Haalandot is célba vettük.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 16., péntek 19:42
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. február 16., péntek 19:15
HozzászólásSzerző: _Bushido_ » 2024. február 16., péntek 19:08
Szerintem carlo nem fogja kérni Miguelt. Pedig egy előre lépés lenne Franhoz képest.BlancoMark írta: Azt a 13 milliot barmelyik PL-es klubtol megkapna.
Kivancsi vagyok kik lesznek a balhatvedek jovore, van 4 remek opcionk. (Davies, Mendy, Fran, Miguel).
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 16., péntek 19:05
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 16., péntek 18:59
Sztem csak játszma, igy akarja elintézni, hogy eladják nyaronwZoLee7 írta:Kicsit soknak erzem, bar ha hosszutavu szerzodest kap akkor valamennyire beillesztheto a tobbiek kozeRealista24 írta: AS szerint Davies évi 13 milliót ker a Bayerntol, akik ezt nem akarjak megadni. Ha pedig nem fogad el kevesebbet, akkor eladják a nyáron.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 16., péntek 18:56
Kicsit soknak erzem, bar ha hosszutavu szerzodest kap akkor valamennyire beillesztheto a tobbiek kozeRealista24 írta: AS szerint Davies évi 13 milliót ker a Bayerntol, akik ezt nem akarjak megadni. Ha pedig nem fogad el kevesebbet, akkor eladják a nyáron.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 16., péntek 16:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 16., péntek 16:43
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 16., péntek 16:38
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 16., péntek 15:34
Jó de ki az a 2-3 név akik opciók lennének? Egyszerűen nincs értelmes, megszerezhető opció a piacon. Vini Tobit kellene nyomatni kicsit többet majd hát ha Carvajal mögött kinő egy okés szintre, mert LV még okésnak is túlzás, de igazolni, azt szerintem nincs kit. Aztán lehet szó sem lesz itt jhv érkezőről és egyszer csak bejelenteken valami fiatalt mint ahogy már nem egyszer eljátszottuk.el magico írta:Jelzem előre, ha nem jön jobbhátvéd én elégedetlen leszekRealista24 írta: Ha utobbi nem is jon letre valamilyen okbol, amit amugy nem bannek, azert lassan elkezdek aggodni azokert, akik allandoan elegedetlenek, hogy nyaron mi lesz a bajuk![]()
Gondolom, hogy meg nincs itt Haaland, meg keves a tucatspanyol.![]()
Jelenlévő fórumozók: 29 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem