De Neymarért kaptak egy 100ast, nem?hehetheoriginal írta: Az a hsz se rossz, hogy mennyit koltottek a pappe neymar messi triora, hogy utana ingyen lepjenek le nulla beellgyogelemmel![]()

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 15., csütörtök 20:25
De Neymarért kaptak egy 100ast, nem?hehetheoriginal írta: Az a hsz se rossz, hogy mennyit koltottek a pappe neymar messi triora, hogy utana ingyen lepjenek le nulla beellgyogelemmel![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 20:24
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. február 15., csütörtök 20:21
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. február 15., csütörtök 19:51
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 19:49
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. február 15., csütörtök 19:45
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 15., csütörtök 19:44
Dehogy. Bosman-szabály...Yazid írta:Ha jol latom juniusig szerződese van szval az ilyeneket nem értem. Jo esetben eb előtt de lehet utana fog kezdodni a herce hurva ha.még a nyaralasból is visszatertELSiete írta: JUST IN: Real Madrid expect Kylian Mbappé to sign his contract with them in the next DAYS. @Rodra10_97
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. február 15., csütörtök 19:43
Ha jol latom juniusig szerződese van szval az ilyeneket nem értem. Jo esetben eb előtt de lehet utana fog kezdodni a herce hurva ha.még a nyaralasból is visszatertELSiete írta: JUST IN: Real Madrid expect Kylian Mbappé to sign his contract with them in the next DAYS. @Rodra10_97
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 15., csütörtök 19:39
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 15., csütörtök 19:38
Nika91127 írta:Én már örülök, h nem jött. Ki tudja, akkor Tchou-Cama-Jude itt lenne-e. Szerintem nem kell minden árom Mbappé. Főleg, h nem klasszik csatár a csávó. Haalandnál nem zavarna, h mennyi, csak jöjjön. A teki más helyzet. És legalább 40-50 gólos szezonok kellenek majd, ha jön, h kussoljanak a károgók.Galacticos írta: es? Es ha valaki nem lesz messi vagy cr akkor az mar nem kell nekunk mert itt van falsnine rodrygo?
Meg milyen penzehesseg. 2 eve szarul dontott, ott maradt, meggyozte egy egesz kormany h maradnia kell, ha a vegtelen penzt valasztana akkor alairna a psgnel egy hosszabbitast.
A jelenlegi top2 tamado a vilagon, a vb donton is bizonyitott a ketkedoknek. En barmikor szivesen latom mert o jelenleg a csucsok csucsa, annak pedig a real madridban van a helye.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 15., csütörtök 19:29
Viniciusz 1 szezont fog eltölteni mbappéval aztán majd lépni akar mert balondort akar nyerni.rashidm írta:Papíron jól hangzik, csak hát ha a kémia nem működik akkor megette a fene. Egy nagyobb összeget tennék fel hogy Mbappe meg Vini ket dudás egy csárdában szurit hoznának össze előbb-utóbb.ateeemadrid írta: All time egyik kegerősebb keret lesz ez a teknőssel, ha szarabb fizuért jön, akkor meg pláne adom.
TBO, Militao, Davies, Fede, Cama, Tchou, Jude, Vini, MBappe.
És akkor még Carvajal, Rüdi, Kroos féle rutinos arcok.
Hát good luck akárkinek.![]()
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 15., csütörtök 19:28
Nem létszükség, de sztem hozni fogjuk, azért írtam. Ha jön majd reménykedünk, hogy csak peches volt, és nálunk nem lesz gond, mást nem tehetünk. Robben is porcelán volt, jó példa, a Bayern is kockáztatott vele, és nem gondolom, hogy megbánták.Nika91127 írta:Daviesre mi a francért van mindenki rápörögve? A Bayernben porcelán a faszi. Ahol a nálunk 50% sérült Robben alig sérült le. Legalább lenne Mendynek egy társa a rehabon? Szuper!...ateeemadrid írta: All time egyik kegerősebb keret lesz ez a teknőssel, ha szarabb fizuért jön, akkor meg pláne adom.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2024. február 15., csütörtök 19:27
Papíron jól hangzik, csak hát ha a kémia nem működik akkor megette a fene. Egy nagyobb összeget tennék fel hogy Mbappe meg Vini ket dudás egy csárdában szurit hoznának össze előbb-utóbb.ateeemadrid írta: All time egyik kegerősebb keret lesz ez a teknőssel, ha szarabb fizuért jön, akkor meg pláne adom.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 15., csütörtök 19:26
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 15., csütörtök 19:24
Daviesre mi a francért van mindenki rápörögve? A Bayernben porcelán a faszi. Ahol a nálunk 50% sérült Robben alig sérült le. Legalább lenne Mendynek egy társa a rehabon? Szuper!...ateeemadrid írta: All time egyik kegerősebb keret lesz ez a teknőssel, ha szarabb fizuért jön, akkor meg pláne adom.
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 15., csütörtök 19:24
Hamarosan végállomás, de addig te még csak ülj a büféskocsiba.Dupla D írta: Már készülök az “én megmondtammal”. ElSiete még osztogatja a biztosra fogadóknak is a jegyeket a vonatomon.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 15., csütörtök 19:22
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 15., csütörtök 19:19
Én már örülök, h nem jött. Ki tudja, akkor Tchou-Cama-Jude itt lenne-e. Szerintem nem kell minden árom Mbappé. Főleg, h nem klasszik csatár a csávó. Haalandnál nem zavarna, h mennyi, csak jöjjön. A teki más helyzet. És legalább 40-50 gólos szezonok kellenek majd, ha jön, h kussoljanak a károgók.Galacticos írta:es? Es ha valaki nem lesz messi vagy cr akkor az mar nem kell nekunk mert itt van falsnine rodrygo?Nika91127 írta: Őszintén? Szerintem a pénzéhsége miatt sose lett az, aki lehetett volna. Sokkal inkább Haalandot választanám, mint ezt a primadonnát. Elcseszett 2-3 évet a karrierjéből. Sose lesz a Messi-CR duo közelében sem.
Meg milyen penzehesseg. 2 eve szarul dontott, ott maradt, meggyozte egy egesz kormany h maradnia kell, ha a vegtelen penzt valasztana akkor alairna a psgnel egy hosszabbitast.
A jelenlegi top2 tamado a vilagon, a vb donton is bizonyitott a ketkedoknek. En barmikor szivesen latom mert o jelenleg a csucsok csucsa, annak pedig a real madridban van a helye.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 19:11
Nem tudjuk Haalandot választani jelenleg.Nika91127 írta: Őszintén? Szerintem a pénzéhsége miatt sose lett az, aki lehetett volna. Sokkal inkább Haalandot választanám, mint ezt a primadonnát. Elcseszett 2-3 évet a karrierjéből. Sose lesz a Messi-CR duo közelében sem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. február 15., csütörtök 19:03
es? Es ha valaki nem lesz messi vagy cr akkor az mar nem kell nekunk mert itt van falsnine rodrygo?Nika91127 írta: Őszintén? Szerintem a pénzéhsége miatt sose lett az, aki lehetett volna. Sokkal inkább Haalandot választanám, mint ezt a primadonnát. Elcseszett 2-3 évet a karrierjéből. Sose lesz a Messi-CR duo közelében sem.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem