Hamarosan végállomás, de addig te még csak ülj a büféskocsiba.Dupla D írta: Már készülök az “én megmondtammal”. ElSiete még osztogatja a biztosra fogadóknak is a jegyeket a vonatomon.

HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 15., csütörtök 19:24
Hamarosan végállomás, de addig te még csak ülj a büféskocsiba.Dupla D írta: Már készülök az “én megmondtammal”. ElSiete még osztogatja a biztosra fogadóknak is a jegyeket a vonatomon.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2024. február 15., csütörtök 19:22
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 15., csütörtök 19:19
Én már örülök, h nem jött. Ki tudja, akkor Tchou-Cama-Jude itt lenne-e. Szerintem nem kell minden árom Mbappé. Főleg, h nem klasszik csatár a csávó. Haalandnál nem zavarna, h mennyi, csak jöjjön. A teki más helyzet. És legalább 40-50 gólos szezonok kellenek majd, ha jön, h kussoljanak a károgók.Galacticos írta:es? Es ha valaki nem lesz messi vagy cr akkor az mar nem kell nekunk mert itt van falsnine rodrygo?Nika91127 írta: Őszintén? Szerintem a pénzéhsége miatt sose lett az, aki lehetett volna. Sokkal inkább Haalandot választanám, mint ezt a primadonnát. Elcseszett 2-3 évet a karrierjéből. Sose lesz a Messi-CR duo közelében sem.
Meg milyen penzehesseg. 2 eve szarul dontott, ott maradt, meggyozte egy egesz kormany h maradnia kell, ha a vegtelen penzt valasztana akkor alairna a psgnel egy hosszabbitast.
A jelenlegi top2 tamado a vilagon, a vb donton is bizonyitott a ketkedoknek. En barmikor szivesen latom mert o jelenleg a csucsok csucsa, annak pedig a real madridban van a helye.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 19:11
Nem tudjuk Haalandot választani jelenleg.Nika91127 írta: Őszintén? Szerintem a pénzéhsége miatt sose lett az, aki lehetett volna. Sokkal inkább Haalandot választanám, mint ezt a primadonnát. Elcseszett 2-3 évet a karrierjéből. Sose lesz a Messi-CR duo közelében sem.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2024. február 15., csütörtök 19:03
es? Es ha valaki nem lesz messi vagy cr akkor az mar nem kell nekunk mert itt van falsnine rodrygo?Nika91127 írta: Őszintén? Szerintem a pénzéhsége miatt sose lett az, aki lehetett volna. Sokkal inkább Haalandot választanám, mint ezt a primadonnát. Elcseszett 2-3 évet a karrierjéből. Sose lesz a Messi-CR duo közelében sem.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 15., csütörtök 19:00
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2024. február 15., csütörtök 18:55
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 15., csütörtök 18:48
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 15., csütörtök 18:41
Realista24 írta:Pont ma lattam egy bejegyzest twittere, hogy miben jobb Allison egy masik kapusnal, ha azt nem nezzuk, hogy jobban ved.halamadrid írta: Rodrygo jobb, ha nem csak a futballtudást nézzük. Semmi pénzért.![]()
Na ez pont ilyen felvetes.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 18:38
Pont ma lattam egy bejegyzest twittere, hogy miben jobb Allison egy masik kapusnal, ha azt nem nezzuk, hogy jobban ved.halamadrid írta: Rodrygo jobb, ha nem csak a futballtudást nézzük. Semmi pénzért.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. február 15., csütörtök 18:34
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2024. február 15., csütörtök 18:29
Rodrygot vihetik is 120ert.Realista24 írta: Will club save €200m per year & they will focus on youth / collective
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. február 15., csütörtök 18:26
Tekinthetjük ezt felesleges jóslatnak, de én az eddigi mintából indulok ki.realmadrid95 írta:untouchable írta:
Amit majd minden szezon végén fog előadni a családja a fizuemeléssel.
Az öltözőben is okozhat feszültséget a személye a fizetése és amiatt, hogy ő ide abszolút alfaként fog érkezni, az egója nem biztos, hogy megfér majd Jude egójával.
Vinire kölyökként tekint jelenleg mindenki - beleértve önmagát is, bár a teljesítménye alapján sokszor alfának tekinthető - így nem hiszem, hogy vele ebben a tekintetben összeférhetetlen lenne.
Ezt hagyjuk meg a jovonek, szerintem teljesen felesleges joslatokba bocsajtkozni mar most.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 15., csütörtök 18:22
Én is, aztán miután odaadták Haalandot, hozzuk ingyen Bappét is.poronty írta: Én felhívnám a City-t, hogy nem akarják-e elengedni a nyáron Haalandot nekünk és cserébe lemondunk a bohócról. Ha Haaland eljönne onnan, akkor valószínűleg amúgy is ott kötne ki.
HozzászólásSzerző: poronty » 2024. február 15., csütörtök 18:20
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 15., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 15., csütörtök 18:17
untouchable írta:Amit majd minden szezon végén fog előadni a családja a fizuemeléssel.pheco írta: Milyen hisztit? Elsoszamu csatar lesz es biztos megtalalja az osszhangot Bellinghammel es szerintem Vinivel is. Max Rodrygo hisztizik majd, hogy az idei felallasban atveszi a helyet Mbappe, de azt tuleljuk.![]()
Az öltözőben is okozhat feszültséget a személye a fizetése és amiatt, hogy ő ide abszolút alfaként fog érkezni, az egója nem biztos, hogy megfér majd Jude egójával.
Vinire kölyökként tekint jelenleg mindenki - beleértve önmagát is, bár a teljesítménye alapján sokszor alfának tekinthető - így nem hiszem, hogy vele ebben a tekintetben összeférhetetlen lenne.
HozzászólásSzerző: tcskhun » 2024. február 15., csütörtök 18:17
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 15., csütörtök 18:16
HozzászólásSzerző: untouchable » 2024. február 15., csütörtök 18:16
Remélem a Manyup-ba megy, méltő korona lenne a klubkarrierjére.Remy írta: Én a helyében elmennék a Spursbe.
Velük kupa + Van Dijk kicselezése > BL/VB/EB
Arsenal szerintem megpróbál majd rámenni, meg a Pool is. Előbbibe konkrétan ő hiányzik, utóbbi meg, ha túlad Salah-n all int fognak nyomni érte. Kérdés, hogy az elég-e.
Alapvetően nem látom, hogy bármelyik csapat is megadná neki azt a pénzt, amit mi vagy a PSG.
MU lehetne érdekes, de az annyira trashteam, hogy oda nincs épeszű ember, aki odamenne a prime éveiben.
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem