Ebben a fazonban hány gramm lehett benne itt épp?

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 16., péntek 2:49
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 15., csütörtök 19:53
Szerintem nincs ellentmondás, és kéz a kézben járnak a dolgok.Halfkey írta:
Pont ez a baj, erről beszélek, ez legalább 5 fajta dolog amiben van teljesen ellentmondó is. Ez egy pártfüggetlen kiállás a gyerekekért vagy a korrupt NER birodalom működése ellen szólunk fel? Kitől kérünk mit?
Politikailag az szerintem teljesen kifota a szelet hogy lemondatták Novákot meg Vargát, mert így nem lehet igazából megnevezni senkit, meg csak találgatni lehet hogy mi hogy történt. Arról lehet és érdemes beszélni hogy a pedofília undorító és védjük meg jobban a gyerekeket de azt remélem látjuk hogy ennek milyen gyakorlati megvalósítása lehet politikailag? Gyerekvédelmi törvény 2.0, azt meg a jelenlegi brancstól tudjuk milyen - és még a szavazóik előtt villoghatnak is vele.
Ne legyen igazam, de egyszerűen nem értem mi lehet itt reális cél. Balogh lemondatása lehetne, de ő meg láthatóan kb senkit nem érdekel.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 15., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. február 15., csütörtök 19:29
Pont ez a baj, erről beszélek, ez legalább 5 fajta dolog amiben van teljesen ellentmondó is. Ez egy pártfüggetlen kiállás a gyerekekért vagy a korrupt NER birodalom működése ellen szólunk fel? Kitől kérünk mit?csababarca írta:Én ha jól láttam kiállásként hirdetik, gondolom egyértelmű mi miatt.Halfkey írta: Világért sem akarom fikázni akik tüntetnek, tényleg szuper fontos téma, és jó lenne változást elérni.
De azon túl hogy a feleségem nem lesz itthon szóval egyedül tartom majd a frontot, mikor hívtak a kollegáim tüntetni az alapvető problémam az volt, hogy na de mi a követelés? Felhoztátok a netadót, az egy tök jó példa: ott a konkrét cél, ne vezessenek be egy adót. Amikor volt a tanáros tüntetés, ott is voltak konkrét célok fizetéssel, tantervvel kapcsolatban. Itt most mi a cél? Mit akarunk/akartok elérni, ki csináljon mit? Én úgy érzem hogy ez abszolút nincs megfogalmazva, így meg tényleg nehéz elérni bármit is, ha mi sem tudjuk megmondani.
EDIT: ha tévedek és meg van fogamazva az egy tök jó első lépés, akkor viszont a kommunikáción kell javítani, mert nem jut el az emberhez.
Itt a cél az, hogy kapjon észbe a kurva társadalom, a fideszes és balszektás közeg is, hogy kurvára zsákutcába tartunk. Ez a rendszer aminek mindenki a részese kb aki itt él még, egy romlott valami, szétzilált és egymásnak fordított társadalom, velejéig romlott vezetés, alkalmatlan emberek tömkelege fent, felettünk a mi pénzünkön élősködve.
Legyintünk már a rendszerszintű korrupcióra, legyintünk egy ilyen ügyre, mindenre legyintünk. Ebből az apátiából kéne kirángatni magunkat, és is köztük vagyok, de holnap kimegyek.
Nekem az lenne a nulladik lépés, hogy a megafont lehúzzák a klotyón.
Nulla, takonygerincű Jeszy, Bohár, Deák, Apáti, Szarvas, Bayer, stb húzzanak a faszba innen, iszonyat károkat okoznak.
És ugyanígy a másik oldalon a NoÁr félék (nem ismerem a másik oldalon ezeket, ne haragudjatok) húzzák le magukat a retyón.
Na mindegy, igazából nyilván ebbe nem fog belerokkanni a rendszer, meg Orbán se, ez nem is nagyon lehet cél. EGy egy tisztább, átláthatóbb, normálisabb rendszer talán kialakulhat valamikor.
Talán azt is lehetne célként kitűzni, hogy a fideszesekben alakuljon ki egy olyan igény, hogy valami történjen, mert ez íg ynem mehet tovább.
Huth Gergely kritikusként fogalmazott a Magyar Nemzetben, de mi is volt a kritika? Hogy felhígult a közeg, bezzeg a régi törzsfideszesek milyen faszagyerekek. Na ne ez legyen már a kritikai minimum.
És tudom, mondhatjátok, hogy vágyálom, hogy kiábrándulnak a fidesz szavazók, de szerintem nem. Mert a saját közegemből is tudom, hogy vannak már akiknek szintén elég volt ez. Nem rohannak a toprongy ellenzékre szavazni az igaz, de már a fideszre sem.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 18:32
Ez is csak egy ujkeletu kepmutatas. Aki akar most is el tud menni etterembe vagy egyeb aktivitast csinalni, vagy szimplan csak dögleni otthon.h3x0r írta:Beszelsz itt hulyesegeket.. Vasarnap templomba kell menni, delutan meg focimeccsre!!hehetheoriginal írta:
és vasárnap tele vannak a brunch meg kávézó meg éttermek, mindenki eszik iszik beszélget vagy kirándul vagy csak fekszik a tv előtt, pihen.
simán túl lehet élni 1 napot pláza nélkül, de ezt ugye mondd azoknak, akiknek kényszerük van vásárolni menni, mert amúgy az életük egy rakás szar és gyűlölnek otthon lenni vagy épp csak probaljak az elet szenvedeseirol ezzel elterelni a figyelmet.
De amugy miert jobb program telen ha egesz vasarnap a TV elott doglesz, mint hogy elmessz plazaba, talan veszel is valamit, ha mar ott vagy, beulsz valahova kajalni, stb. ?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 15., csütörtök 18:22
Én ha jól láttam kiállásként hirdetik, gondolom egyértelmű mi miatt.Halfkey írta: Világért sem akarom fikázni akik tüntetnek, tényleg szuper fontos téma, és jó lenne változást elérni.
De azon túl hogy a feleségem nem lesz itthon szóval egyedül tartom majd a frontot, mikor hívtak a kollegáim tüntetni az alapvető problémam az volt, hogy na de mi a követelés? Felhoztátok a netadót, az egy tök jó példa: ott a konkrét cél, ne vezessenek be egy adót. Amikor volt a tanáros tüntetés, ott is voltak konkrét célok fizetéssel, tantervvel kapcsolatban. Itt most mi a cél? Mit akarunk/akartok elérni, ki csináljon mit? Én úgy érzem hogy ez abszolút nincs megfogalmazva, így meg tényleg nehéz elérni bármit is, ha mi sem tudjuk megmondani.
EDIT: ha tévedek és meg van fogamazva az egy tök jó első lépés, akkor viszont a kommunikáción kell javítani, mert nem jut el az emberhez.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 15., csütörtök 18:15
Beszelsz itt hulyesegeket.. Vasarnap templomba kell menni, delutan meg focimeccsre!!hehetheoriginal írta:és vasárnap tele vannak a brunch meg kávézó meg éttermek, mindenki eszik iszik beszélget vagy kirándul vagy csak fekszik a tv előtt, pihen.miro. írta:
Itt szombaton 18.00 orakor bezar minden.
Valahogy mukodik.
simán túl lehet élni 1 napot pláza nélkül, de ezt ugye mondd azoknak, akiknek kényszerük van vásárolni menni, mert amúgy az életük egy rakás szar és gyűlölnek otthon lenni vagy épp csak probaljak az elet szenvedeseirol ezzel elterelni a figyelmet.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. február 15., csütörtök 17:48
Ez nem igaz. Tok sok fideszest lattam online, aki amugy megnezte es egyetertett a dolgokkal. Vagy pl szuleim is.Faust írta:Ha meglatod gyurcsanyt, dobald meg.RealVazquez írta:
En is kint leszek. A jelenlet fontos, de azert bekeszitek egy gazmaszkot es 10 db tojast, ha kemenyre fordulna a tema![]()
Shutter: tokmindegy, csak az nezte meg aki eddig is tisztaban volt a dologgal es gyuloli orbant.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 17:03
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 15., csütörtök 17:00
Ha meglatod gyurcsanyt, dobald meg.RealVazquez írta:En is kint leszek. A jelenlet fontos, de azert bekeszitek egy gazmaszkot es 10 db tojast, ha kemenyre fordulna a temaRealista24 írta:
De tenyleg, mi a terv? Mit fogtok csinalni? Par mondat elhangzik, meg, hogy mocskos pedofilok, mocskos fidesz es Orban takarodj?
Vagy inkabb rarugjatok valakikre az ajtot? Esetleg megbenitjatok Pestet?![]()
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2024. február 15., csütörtök 16:23
En is kint leszek. A jelenlet fontos, de azert bekeszitek egy gazmaszkot es 10 db tojast, ha kemenyre fordulna a temaRealista24 írta:De tenyleg, mi a terv? Mit fogtok csinalni? Par mondat elhangzik, meg, hogy mocskos pedofilok, mocskos fidesz es Orban takarodj?Pipita írta:
Én mindenképp, túl komoly a téma, és nem bohócok a szervezők. Viszont sajna nem fogok tudni végig maradni.
Vagy inkabb rarugjatok valakikre az ajtot? Esetleg megbenitjatok Pestet?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 15., csütörtök 16:21
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. február 15., csütörtök 15:29
Nehez veletlennek latni, hogy a nepszavazashoz megvolt egy rahedli alairas, majd az eltorlesnel azt mondtak, ok hallgatnak a nepre, ezert elobb eltorlik, minthogy legyen belole szavazas. https://index.hu/belfold/a_kormany_elto ... vatartast/.Faust írta: Szerintem a vasarnapot nem a tomeg, hanem a haverok es a multik nyomasara toroltek el. En szoptam miatta sokszor, de amugy tamogattam, de be kell latni hogy a mai vilagban ez nem fer bele, az emberek java resze nem egy irodaban kotlik hetfotol pentekig 8 oraban.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 15:22
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 15:21
Az mi volt? En mar nem is emlekszem ra.Faust írta: En a nyugdijas idoablakot hoznam vissza. Azt imadtam.![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 15:21
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 15., csütörtök 15:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 14:52
és vasárnap tele vannak a brunch meg kávézó meg éttermek, mindenki eszik iszik beszélget vagy kirándul vagy csak fekszik a tv előtt, pihen.miro. írta:Itt szombaton 18.00 orakor bezar minden.Faust írta: Szerintem a vasarnapot nem a tomeg, hanem a haverok es a multik nyomasara toroltek el. En szoptam miatta sokszor, de amugy tamogattam, de be kell latni hogy a mai vilagban ez nem fer bele, az emberek java resze nem egy irodaban kotlik hetfotol pentekig 8 oraban.
Valahogy mukodik.
benzinkuton is kapsz redbull whiskey kombót, amire vagyszMondjuk azert megoldhato, mert pl Becsben a Praternel van vasarnap is Billa. De nincs kedvem 15 percet setalni.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 14:52
OFF topic.miro. írta:Jo,de becs nem ausztria.Remy írta:
Utalom is, mint a szart, foleg mikor meg szombaton is kellett melozni.![]()
Mondjuk azert megoldhato, mert pl Becsben a Praternel van vasarnap is Billa. De nincs kedvem 15 percet setalni.![]()
![]()
Amugy szeretsz/szerettel ott lakni?
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 15., csütörtök 14:50
Jo,de becs nem ausztria.Remy írta:Utalom is, mint a szart, foleg mikor meg szombaton is kellett melozni.miro. írta:
Itt 18.00 orakor bezar minden.
Valahogy mukodik.![]()
Mondjuk azert megoldhato, mert pl Becsben a Praternel van vasarnap is Billa. De nincs kedvem 15 percet setalni.![]()
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem