Az nem buntetes,hanem ajandek.cart írta:Jol beszartak, utana egybol jott is buntetesbol a vasarnapi boltbezaras.zsuninnyo írta:
A netados tuntetes is ez volt. Kiment sok ember, feltartotta a telefonjat, a kormany meg befosott es fulet farkat behuzva visszavonult. (dontetlen volt, ahogy a fekete lovag mondta)

Politika
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Re: Politika
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ezert kerdeztem, hogy hany ember varhato.zsuninnyo írta:Ez egy hatalmas tevedes. Itt nem lenyeg, hogy rendszert bontsanak, balhezzanak, vagy nagyot szonokoljanak, esetleg lehozak Jezust az egbol. Itt a lenyeg, hogy a tomegtol beszarik a kormany is. Ha latjak mennyi ember megy ki, akkor egyszeruen meghatralnak es befosnak, foleg mivel hatalmas repedesek vannak a korant sem tokeletes gepezetukben.Realista24 írta:
En azert kerdezem, mert a dumalasnak nincs ertelme. Jo nyilvan nem fogjak elore kozolni, hogy most oriasi rendbontas keszulodne, mert nyilvan, akkor mar az elejen lefujjak az egeszet.
De ha mar par olyan arc is tiszteletet teszi, akitol szamitani lehet ilyesmire, akkor azert van esely arra, hogy valami maradandobb is lesz, mintsem annyi, hogy par transzparensrol keszul foto es pipa, hogy ez is megvolt.
Kivancsi vagyok mi lesz ebbol, mert egyelore nem latom, hogy par tartalomgyarto mire lesz kepes egyedul.
Plusz egy kerdes, mennyi ember varhato?
A netados tuntetes is ez volt. Kiment sok ember, feltartotta a telefonjat, a kormany meg befosott es fulet farkat behuzva visszavonult. (dontetlen volt, ahogy a fekete lovag mondta)
Egy dologtol felnek, a tomegtol. Mert afelett nincs kontrollja senkinek es kiszamithatlan.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Jol beszartak, utana egybol jott is buntetesbol a vasarnapi boltbezaras.zsuninnyo írta:
Leirtam kit erdekel a tomeg. A mindenkori hatalmat.hehetheoriginal írta: kit erdekel a tomeg, ha 2/3-uk van és mindenki eddig is, ezután is rájuk szavaz, velük van?
a szűk pár százalék értelmes emberen kivul fel se fogjak / le se szarják, hogy mi is a témája, miért alakult ki ez az egész, mindenki el van foglalva a saját nyomorával.
Az, hogy te a tortenelmi ismeretekkel ellentetben le se szarod, hat az a te dolgod.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
kit erdekel a tomeg, ha 2/3-uk van és mindenki eddig is, ezután is rájuk szavaz, velük van?
a szűk pár százalék értelmes emberen kivul fel se fogjak / le se szarják, hogy mi is a témája, miért alakult ki ez az egész, mindenki el van foglalva a saját nyomorával.
thereisonly1ronaldo
Ez egy hatalmas tevedes. Itt nem lenyeg, hogy rendszert bontsanak, balhezzanak, vagy nagyot szonokoljanak, esetleg lehozak Jezust az egbol. Itt a lenyeg, hogy a tomegtol beszarik a kormany is. Ha latjak mennyi ember megy ki, akkor egyszeruen meghatralnak es befosnak, foleg mivel hatalmas repedesek vannak a korant sem tokeletes gepezetukben.Realista24 írta:En azert kerdezem, mert a dumalasnak nincs ertelme. Jo nyilvan nem fogjak elore kozolni, hogy most oriasi rendbontas keszulodne, mert nyilvan, akkor mar az elejen lefujjak az egeszet.Pipita írta: Nem tudom, nem vagyok szervező, felháborodott állampolgár vagyok. Amennyire én hallottam, kifejezett kérés hogy ne az orbán takarodjról szóljon a dolog, részben ezért is lesz a Hősök terén, nem pedig a Kossuth téren. Pestet remélem nem bénítjuk meg, mert mint mondtam, el kell mennem.![]()
De ha mar par olyan arc is tiszteletet teszi, akitol szamitani lehet ilyesmire, akkor azert van esely arra, hogy valami maradandobb is lesz, mintsem annyi, hogy par transzparensrol keszul foto es pipa, hogy ez is megvolt.
Kivancsi vagyok mi lesz ebbol, mert egyelore nem latom, hogy par tartalomgyarto mire lesz kepes egyedul.
Egy dologtol felnek, a tomegtol. Mert afelett nincs kontrollja senkinek es kiszamithatlan.
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Igazatok van, micsoda ócska szar ember az aki elmegy egy ilyenre, biztos többet teszünk Mi itt azzal hogy smile-k közepette 2 mondattal letudjuk az egészet, hiszen úgy sem lesz semmi.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
De azert annyi csak nem, mint amennyi az eb-rol hazatero valogatottnal volt.Realista24 írta: Értem, köszi. Remelem rengeteg ember megy majd, aztán meglátjuk mi lesz.
Erthet, hisz az azert sokkal fontosabb volt.

thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Értem, köszi. Remelem rengeteg ember megy majd, aztán meglátjuk mi lesz.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- tibi18
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Benzema, Varane, Modric, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ezeket a magasröptű sós perces poénokat csak én nem értem?
Nyilvan megprobalnak rauszulni, vegre egyszer ovek a pillanat. El is hiteltelenitik es ertelmetlenitk az egeszet gyorsan.
Pártpolitika mentes esemény papíron, megkértek mindenkit nem hozzanak semmilyen zászlót stb.
Attól még ott fog parádézni az összes ellenzéki, de max a közönségben, szerepelni nem fognak
Attól még ott fog parádézni az összes ellenzéki, de max a közönségben, szerepelni nem fognak

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az ellenzek beallt a dolog moge amugy? Bocs a kerdesekert, de nem szandekozom rakeresni, mert politika temaban semmit nem hiszek el, amit irnakFaust írta: Semmi nem lesz R, ahogy eddig sem volt soha semmi. Majd ha egyszer megint megdragitjak esetleg az internetet parszaz forinttal.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Semmi nem lesz R, ahogy eddig sem volt soha semmi. Majd ha egyszer megint megdragitjak esetleg az internetet parszaz forinttal.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En azert kerdezem, mert a dumalasnak nincs ertelme. Jo nyilvan nem fogjak elore kozolni, hogy most oriasi rendbontas keszulodne, mert nyilvan, akkor mar az elejen lefujjak az egeszet.Pipita írta: Nem tudom, nem vagyok szervező, felháborodott állampolgár vagyok. Amennyire én hallottam, kifejezett kérés hogy ne az orbán takarodjról szóljon a dolog, részben ezért is lesz a Hősök terén, nem pedig a Kossuth téren. Pestet remélem nem bénítjuk meg, mert mint mondtam, el kell mennem.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- miro.
- Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg
Szegeny kimegy a pedofil szar ellen tuntetni,de itt o kapja.
Mennyire tipik te jo eg.

Mennyire tipik te jo eg.
Real Madrid
Roger Federer
Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023
Roger Federer

Red Bull Salzburg
SERIENMEISTER 2013-2023

Kimegyek tuntetni de remelem nem lesz hosszu mert el kell mennem.

Magyar nep.

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
Sós perecet viszel?Pipita írta:Én mindenképp, túl komoly a téma, és nem bohócok a szervezők. Viszont sajna nem fogok tudni végig maradni.'shutterisland írta: kimegy egyebkent innen valaki ?
jol osszerantottak a brigadot azert.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nem tudom, nem vagyok szervező, felháborodott állampolgár vagyok. Amennyire én hallottam, kifejezett kérés hogy ne az orbán takarodjról szóljon a dolog, részben ezért is lesz a Hősök terén, nem pedig a Kossuth téren. Pestet remélem nem bénítjuk meg, mert mint mondtam, el kell mennem.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De tenyleg, mi a terv? Mit fogtok csinalni? Par mondat elhangzik, meg, hogy mocskos pedofilok, mocskos fidesz es Orban takarodj?Pipita írta:Én mindenképp, túl komoly a téma, és nem bohócok a szervezők. Viszont sajna nem fogok tudni végig maradni.'shutterisland írta: kimegy egyebkent innen valaki ?
jol osszerantottak a brigadot azert.
Vagy inkabb rarugjatok valakikre az ajtot? Esetleg megbenitjatok Pestet?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema