Attól még ott fog parádézni az összes ellenzéki, de max a közönségben, szerepelni nem fognak

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 15., csütörtök 12:52
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 12:47
Az ellenzek beallt a dolog moge amugy? Bocs a kerdesekert, de nem szandekozom rakeresni, mert politika temaban semmit nem hiszek el, amit irnakFaust írta: Semmi nem lesz R, ahogy eddig sem volt soha semmi. Majd ha egyszer megint megdragitjak esetleg az internetet parszaz forinttal.
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 15., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 12:43
En azert kerdezem, mert a dumalasnak nincs ertelme. Jo nyilvan nem fogjak elore kozolni, hogy most oriasi rendbontas keszulodne, mert nyilvan, akkor mar az elejen lefujjak az egeszet.Pipita írta: Nem tudom, nem vagyok szervező, felháborodott állampolgár vagyok. Amennyire én hallottam, kifejezett kérés hogy ne az orbán takarodjról szóljon a dolog, részben ezért is lesz a Hősök terén, nem pedig a Kossuth téren. Pestet remélem nem bénítjuk meg, mert mint mondtam, el kell mennem.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 15., csütörtök 12:39
HozzászólásSzerző: Faust » 2024. február 15., csütörtök 12:37
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2024. február 15., csütörtök 12:36
Sós perecet viszel?Pipita írta:Én mindenképp, túl komoly a téma, és nem bohócok a szervezők. Viszont sajna nem fogok tudni végig maradni.'shutterisland írta: kimegy egyebkent innen valaki ?
jol osszerantottak a brigadot azert.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. február 15., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 12:24
De tenyleg, mi a terv? Mit fogtok csinalni? Par mondat elhangzik, meg, hogy mocskos pedofilok, mocskos fidesz es Orban takarodj?Pipita írta:Én mindenképp, túl komoly a téma, és nem bohócok a szervezők. Viszont sajna nem fogok tudni végig maradni.'shutterisland írta: kimegy egyebkent innen valaki ?
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. február 15., csütörtök 12:23
Én mindenképp, túl komoly a téma, és nem bohócok a szervezők. Viszont sajna nem fogok tudni végig maradni.'shutterisland írta: kimegy egyebkent innen valaki ?
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 15., csütörtök 12:20
HozzászólásSzerző: Pipita » 2024. február 15., csütörtök 11:54
Szerintem ilyesmi nem lesz. Arról lesz szó, hogy nem kéne hagyni hogy felnőtt emberek kisgyerekek szájába élvezzenek bele. Szóval picit talán komolyabb a téma, sör, perec nem lesz, de aki akar, vihet, köztéren lesz megtartva.Steve írta:Kolbász,sör lesz-e?nmate írta:
...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?![]()
Sós perec mennyiért?
HozzászólásSzerző: Caraway » 2024. február 14., szerda 23:45
Sajna ezek a tuntik nekem is mindig nagyon visszasak. Altalaban nagyon gagyi szovegek, cringe politikusok, meg random setalo tomeg. Mondjuk most legalabb ezt nem a politikai sopredek csinalja, hanem tartalomgyartok. Viszont amugy meg legalabb ok csinalnak valamit, mert valamit mindig kell tenni. Meg ha eredmenye meg sose volt ezeknek az eroszakmentes bekes tunteteseknek.nmate írta:...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
viktor mai napig nem mondott semmit.
a papgeci balog elismerte hibazott, de nem mond le
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.![]()
HozzászólásSzerző: Steve » 2024. február 14., szerda 22:04
Kolbász,sör lesz-e?nmate írta:...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2024. február 14., szerda 21:29
...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 14., szerda 15:21
sztem te is elirtad a neved, ki erkegaard akar az lenni, nem?kierkegaard írta: mondjuk az jó nagy cigányság, hogy kimaradt a promoból. Remélem aki kiakar menni az nem fogja elolvasni.;D
HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2024. február 14., szerda 15:20
HozzászólásSzerző: Berti » 2024. február 14., szerda 14:33
Legfőképp Azi miatt biztos gecisokan lesznek, bár ahogy láttam az eseményben, ő csak bejelentkezni fog, de ezt ügyesen eldugták a leírásban.hehetheoriginal írta: penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 14., szerda 10:43
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. február 14., szerda 7:52
Pont eszembe jutott a napokban, hogy Puzsér is most bírt kivenni szabadságot.hehetheoriginal írta: Finom.
https://youtu.be/y_SCEMduGZw?si=-nWW-udcLwyxTAOI
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem