De legalább papír szívószál volt a fedélzeten.

HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 15., csütörtök 18:43
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. február 15., csütörtök 17:43
Az en mazdam 14 eves es egy deka rozsda nincs rajta. De ha nem vigyaznak ra, akkor a 3 eves is ugyanolyan szar lehet mint egy 15 eves. Le kell alvazvedozni oszt csa.Marky írta:A kb. 8 evvel ezelotti Mazdaknal meg eleg nagy problema volt a fiatalkori rozsdasodas. Ezt javitottak mar?Anthony írta: Nincs család, a következő autónak Mazda 3-at vagy a 4-es ST Focus-t néztem ki. Benzines lesz, sokat járok a városban is.
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 15., csütörtök 17:10
ez már egy másik kasztistimester írta:
Ennél nem lesz nagyobb a kombi sem, csomagtartó ajtóról nem is beszélve, szóval maradok így ahogy vagyok. (Nekem) Nem kell kombi. Babakocsit idén kinőttük szerencsére. Mondjuk hordunk helyette 2 szánkót, azért se lelkesedek mit mondjak
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 16:09
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 15., csütörtök 16:05
Remelem minden rendben lesz.hehetheoriginal írta: hosszas munkaóra alatti keresés után megrendeltem ebayről (mint a fülest anno) egy timex expedition north titan automatic 41mm cuccot, titán házikó meg zafirüveg, belépő szintű szerkezet, de 200m vizallosag, nekem tetszik, többé órát nem veszek, ez a téma pipa
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 15:56
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 15:08
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 15., csütörtök 15:05
miro. írta:Jo,de becs nem ausztria.Remy írta:
Utalom is, mint a szart, foleg mikor meg szombaton is kellett melozni.![]()
Mondjuk azert megoldhato, mert pl Becsben a Praternel van vasarnap is Billa. De nincs kedvem 15 percet setalni.![]()
![]()
Amugy szeretsz/szerettel ott lakni?
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 11:39
en ugy tudom igen, a legfrissebb 2,4 szivobenzin 6-os nagyon jo cucc - nekem lassu volt a valto, es szar a kamera felbontasa, kijelzo se erintos, illetve a bose hi-fi semmi extra, ezert engedtem el -, de a csomag, az egesz auto maga osszessegeben minosegi cucc.A kb. 8 evvel ezelotti Mazdaknal meg eleg nagy problema volt a fiatalkori rozsdasodas. Ezt javitottak mar?
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. február 15., csütörtök 11:28
Ennél nem lesz nagyobb a kombi sem, csomagtartó ajtóról nem is beszélve, szóval maradok így ahogy vagyok. (Nekem) Nem kell kombi. Babakocsit idén kinőttük szerencsére. Mondjuk hordunk helyette 2 szánkót, azért se lelkesedek mit mondjakKercsó írta:pedig az a jó családos autó, férjen be a gyermek, babakocsi, kutya és pálinkafőző üstistimester írta:Kombi = nem lehet szép.![]()
egy allroad A6, superb scout, vagy emlegetett arteon kombi nekem nagy kedvenc, úgy hogy japán/koreai autó párti vagyok
mi is autó vásár előtt vagyunk épp...
Ezek közül a Mazda 3.Anthony írta: Nincs család, a következő autónak Mazda 3-at vagy a 4-es ST Focus-t néztem ki. Benzines lesz, sokat járok a városban is.
HozzászólásSzerző: Marky » 2024. február 15., csütörtök 11:09
A kb. 8 evvel ezelotti Mazdaknal meg eleg nagy problema volt a fiatalkori rozsdasodas. Ezt javitottak mar?Anthony írta: Nincs család, a következő autónak Mazda 3-at vagy a 4-es ST Focus-t néztem ki. Benzines lesz, sokat járok a városban is.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2024. február 15., csütörtök 11:07
A Mazda Skyactiv benzinesei faszák. Ezek az EcoBoostok, hát...Nincs jó hírük. Pedig én Ford-buzi voltam sokáig.Anthony írta: Nincs család, a következő autónak Mazda 3-at vagy a 4-es ST Focus-t néztem ki. Benzines lesz, sokat járok a városban is.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. február 15., csütörtök 10:58
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 15., csütörtök 10:53
pedig az a jó családos autó, férjen be a gyermek, babakocsi, kutya és pálinkafőző üstistimester írta:Kombi = nem lehet szép.
HozzászólásSzerző: istimester » 2024. február 15., csütörtök 10:29
Danke István, megvannak az okai, de az még az OFF-ban is OFF lenne.Steve írta:Btw.Jó, hogy újra aktív vagy a fórumon.
Olyan mélyre még nem süllyedtem, pedig már majd mindent feladtam az elveimbőlSteve írta:Druszám a 6-os kombi Mazda is szép!
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 9:41
HozzászólásSzerző: Süti » 2024. február 15., csütörtök 9:24
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2024. február 15., csütörtök 9:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 15., csütörtök 9:03
Giulia szep, Lancia okadek.Babinho írta: Ducatinak van e-rollerje is, autó mellé nem tökéletes?![]()
EZ A JÖVŐ URBAN MOBILITÁSA, NEM A BENZINES DÖGJEITEK![]()
![]()
Nekem az Alfa-k sosem tetszettek, my bad, de nekem a giulia sem jön be...nem tudom, nekem ez az alfa orr annyira nem komolyan vehető, sosem láttam szépnek. Legyen ilyen vélemény is na, nekem bénácska![]()
Milyen népszerű hsz lesz ez![]()
![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 15., csütörtök 8:46
Jelenlévő fórumozók: 12 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem