Nem az enyém volt, de tényleg végig szervizkönyves mindent megkapo megkimelt darab volt. Az M32es váltó csapágy nem csak a bravokban jön elő, hanem pl astrakban is. Nem egy jó váltó, de ha egyszer rendesen hezagolva ki vannak cserélve a csapágyak, akkor utána örök élet. Konstrukciós hiba, szerintem nem oszt/ szoroz hogy város e vagy nem. Feltengely szerintem minden erősebb első kerekes autónál érzékeny pont, itt talán kicsit alul lett méretezve, elkopik a kehely meg a csillag rész, de szerintem ez nem olyan vészes dolog, anyám suzukijaban is leterdelt a feltengely 90e után. Leomlo is anyagfaradasos tema, ott talán szamithatnak a rövidebb városi utak, de nem hiszem.nmate írta:
Ezek tipikusan olyan betegségeknek tűnnek nekem, amik városban használt autónál jönnek elő, de kb. mindegyikben. Suzuki Swiftek bírják csak ezt.![]()
Tiéd volt végig? Előéletéről mit tudsz?
Alfa 159-ről már lebeszéltek, pedig nagy szerelmem. Még a végén ez lesz a követekező áldozat, aztán vehetek valami unalmas Opelt vagy tucat VW-t![]()
A szerelomnek 159ese volt, az a futómű nem ezekre az utakra van kitalalva sajnos, mindig volt vele valami. Aztán lecserelte egy Giuliara, valószínűleg nekem is az lesz a Bravo utodja, ha egyszer rám szakad egy bank, nagyon jó vezetni azt is. Nekem sajnos ez az olasz dolog beakadt, bringa is az, ducatikat is nézegetem, de egy fél fokkal talán tényleg több a szopás velük mint egy japannal mondjuk. Aztán valakinek megeri, valakinek nem.