OFF
Re: OFF
Én most vettem A4 b9 kombit, tfsi motor, dsg váltó, full extra, led matrix lámpa, 7 éves.
Kib.t jó, annyit tudnék elmondani. Nem tudnám megmondani milyen jobb autót vezettem ezidáig.
Kib.t jó, annyit tudnék elmondani. Nem tudnám megmondani milyen jobb autót vezettem ezidáig.
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
az Arteon gyártását leállította a VW, sajnosNika91127 írta:Tudtommal Arteonból is majd csak kombi lesz.
pedig ritka szép autó, nekem személyszerint a kombi tetszik a legjobban
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Nika91127
- Kedvenc játékosaid: Guti, Marcelo,Valverde
Tudtommal Arteonból is majd csak kombi lesz. Kár érte. Tesóm most vett egy 2021es Sedant...istimester írta:Van sedan, csak Arteonnak hívjákcsababarca írta: Egyszer volt hír, talán 2 éve, hogy a Passatból már csak kombi lesz, ez így van? nincs már sedan egyáltalán belőle?
a jó öreg 1,9 tdi-met de imádtam, még akkor is mikor már 1 misi felett volt benne a km.![]()
![]()
Amúgy bűn ronda az új Passat, teljesen félrement.
Ellenben ez szép és kiforrott darab. Ez a kollégámé. 2014-2015 körül lehetett kifogni ár/érték arányban jól összerakott autókat. Most már nincs is ez a konkrét konfig, vagy max. az Arteonban és jóval drágábban.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Van sedan, csak Arteonnak hívjákcsababarca írta: Egyszer volt hír, talán 2 éve, hogy a Passatból már csak kombi lesz, ez így van? nincs már sedan egyáltalán belőle?
a jó öreg 1,9 tdi-met de imádtam, még akkor is mikor már 1 misi felett volt benne a km.![]()

Amúgy bűn ronda az új Passat, teljesen félrement.
Ellenben ez szép és kiforrott darab. Ez a kollégámé. 2014-2015 körül lehetett kifogni ár/érték arányban jól összerakott autókat. Most már nincs is ez a konkrét konfig, vagy max. az Arteonban és jóval drágábban.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Egyszer volt hír, talán 2 éve, hogy a Passatból már csak kombi lesz, ez így van? nincs már sedan egyáltalán belőle?
a jó öreg 1,9 tdi-met de imádtam, még akkor is mikor már 1 misi felett volt benne a km.
a jó öreg 1,9 tdi-met de imádtam, még akkor is mikor már 1 misi felett volt benne a km.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Nika91127
Nem feltétlen. De a Passat az Superb kategória. Szóval ne almát a körtével. És egy Audi drágább, mint egy VW. Egy Passat kb azonos, mint egy Superbnmate írta:Inkább te magyarázd meg ez alatt mit érteszNika91127 írta:Jajj. Ne. Az Octavia az Golf, nem Passat.![]()
Apró dolgokban, mint írtam. Meg azt is, hogy zörgősebb, olcsóbb. De látom nagyon a lelkedbe tiportam.Nika91127 írta:Prakrikusabb? Miben?A4-hez képest meg a Passat olcsóbb, minden viszonyítás kérdése.
Egyetértünk.hehetheoriginal írta:mind szar
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Inkább te magyarázd meg ez alatt mit érteszNika91127 írta:Jajj. Ne. Az Octavia az Golf, nem Passat.

Apró dolgokban, mint írtam. Meg azt is, hogy zörgősebb, olcsóbb. De látom nagyon a lelkedbe tiportam.Nika91127 írta:Prakrikusabb? Miben?

Egyetértünk.hehetheoriginal írta:mind szar
- Nika91127
Jajj. Ne. Az Octavia az Golf, nem Passat. Ne mondj butaságokat. És nem is olcsóbb érdemben. Ellenben a minősége...nmate írta:Mondjuk Passatból az alapmodel fapadosabb, már ha szabad ilyet mondani. Ha a luxusból meg tud engedni, akkor Octavia nagyon picit olcsóbb ugyanezzel a lélekkel. Kicsit praktikusabb darab, itt-ott "zörgősebb".Nika91127 írta: Nézd meg, egy VW Passat és egy Volvo azonos kategória közt mekkora a difi.
De azért próbáld ki ezeket az új autókat, engem pl halálra idegesít, hogy mindenhol kijelző van, minden villog, csipog, zenél.
Prakrikusabb? Miben?
Ezek az "új" passat, skoda mind pénztemető.
Főleg nemetből behozott garazsban tartott orvostól 140.000 kmrel
Főleg nemetből behozott garazsban tartott orvostól 140.000 kmrel

- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Meg folyamatosan baszogat, ha nem ugy fogod a kormanyt, ahogy o szeretne.nmate írta:Mondjuk Passatból az alapmodel fapadosabb, már ha szabad ilyet mondani. Ha a luxusból meg tud engedni, akkor Octavia nagyon picit olcsóbb ugyanezzel a lélekkel. Kicsit praktikusabb darab, itt-ott "zörgősebb".Nika91127 írta: Nézd meg, egy VW Passat és egy Volvo azonos kategória közt mekkora a difi.
De azért próbáld ki ezeket az új autókat, engem pl halálra idegesít, hogy mindenhol kijelző van, minden villog, csipog, zenél.

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Mondjuk Passatból az alapmodel fapadosabb, már ha szabad ilyet mondani. Ha a luxusból meg tud engedni, akkor Octavia nagyon picit olcsóbb ugyanezzel a lélekkel. Kicsit praktikusabb darab, itt-ott "zörgősebb".Nika91127 írta: Nézd meg, egy VW Passat és egy Volvo azonos kategória közt mekkora a difi.
- Nika91127
Nézd meg, egy VW Passat és egy Volvo azonos kategória közt mekkora a difi.Petr írta:nmate írta: Én inkább kérdezek: mi baja van a Volvonak, hogy le akarod cserélni? Azon kívül, hogy 10 éves, bár szerintem az nem hiba, sőt.![]()
Az hagyjan, de miert nem Volvora cserel?![]()
nmate írta: Én inkább kérdezek: mi baja van a Volvonak, hogy le akarod cserélni? Azon kívül, hogy 10 éves, bár szerintem az nem hiba, sőt.![]()
Az hagyjan, de miert nem Volvora cserel?

- Nika91127
Kellenek az embernek ilyen kitérőknmate írta: Én inkább kérdezek: mi baja van a Volvonak, hogy le akarod cserélni? Azon kívül, hogy 10 éves, bár szerintem az nem hiba, sőt.![]()

- istimester
- rex madridistae
Nem a sebesség a lényeg, de most vezetek

- Nika91127
Ha 90-el közlekedsz vele, ahhoz meg nem kell 200+ paciistimester írta:Dehogy van.Nika91127 írta: A BiTDi-ket szeretik húzni. Az átlagfogyi 7,5 feletti.
Max. ha idióta ül a volán mögött.
Én a VAG csoportot végignyomtam keresztbe-kasul cégesben és magánban is. A kényelmes közlekedést így lőném be:
Polo, Fabia, Scala 1,0 TSI
Karoq, Kamiq - 1,5 TSi, 1,6 TDi
Golf, Octavia - 1,5 TSi 110kw vagy 2,0 TDi 110kw
Passat - 2,0 TDi 110 vagy 140 kw, használattól fuggoen
Tiguan - 2,0 TDi 140kw
Tiguan Allspace - 2,0 Bi TDi 176kw
Touareg - 3,0 V6 TDi 170kw
Ezeket próbáltam.
Na jó, van egy 1,0 Mpi Scalank is, de azt csak 70 év fölott ajánlom.

- istimester
- rex madridistae
Dehogy van.Nika91127 írta: A BiTDi-ket szeretik húzni. Az átlagfogyi 7,5 feletti.
Max. ha idióta ül a volán mögött.
Én a VAG csoportot végignyomtam keresztbe-kasul cégesben és magánban is. A kényelmes közlekedést így lőném be:
Polo, Fabia, Scala 1,0 TSI
Karoq, Kamiq - 1,5 TSi, 1,6 TDi
Golf, Octavia - 1,5 TSi 110kw vagy 2,0 TDi 110kw
Passat - 2,0 TDi 110 vagy 140 kw, használattól fuggoen
Tiguan - 2,0 TDi 140kw
Tiguan Allspace - 2,0 Bi TDi 176kw
Touareg - 3,0 V6 TDi 170kw
Ezeket próbáltam.
Na jó, van egy 1,0 Mpi Scalank is, de azt csak 70 év fölott ajánlom.
- Nika91127
Yes.KAG írta:Nika91127 írta:
2 éve van 150 lovas CRLB kódos, manuál Passatom. Imádom.
A BiTDi-ket szeretik húzni. Az átlagfogyi 7,5 feletti.
A magyar utakon közlekedni a 150es is elég (és az 50 ezer kmes atlagom 5,2).
Mindenképp vegyél LED2-eset, szelvedofutessel.
És a panorámaablakot kerüld.
Koszi
Led2 gondolom a fényszóró
Dsg-s motoroknál a hajtókarcsapágyak cseréjére figyelni kell. A fagyállót g13-rol g12 evora kell cserélni

Meg van pár ilyen apróság.