nmate írta:
hehetheoriginal írta:
penteken azariah meg egy halom youtubber hosok terere szervez bulikat, mzp is csatlakozik, mindenkit szeretettel varnak.
viktor mai napig nem mondott semmit.
a papgeci balog elismerte hibazott, de nem mond le
apatia, eber koma, kivancsi vagyok mi lesz a - generalt, mestersegesen felkapott - hir, amit a gepezet kitalal, hogy eltereljek a szot es a figyelmet a temarol.
...és mi a program, utcazene fesztivál Bp-n vagy valami ilyesmi?
Sajna ezek a tuntik nekem is mindig nagyon visszasak. Altalaban nagyon gagyi szovegek, cringe politikusok, meg random setalo tomeg. Mondjuk most legalabb ezt nem a politikai sopredek csinalja, hanem tartalomgyartok. Viszont amugy meg legalabb ok csinalnak valamit, mert valamit mindig kell tenni. Meg ha eredmenye meg sose volt ezeknek az eroszakmentes bekes tunteteseknek.
Emellett mar most latom a politikusokat maszni fel a hatukon, mindenki bejelentkezett, hogy ott lesz, remelem legalabb partzaszlokat tenyleg nem visznek.
Amugy azota lattam mar magyarosi csabanal meg puzsernal is hogy megosztottak, de persze most a sok retek influencert nem latom hogy kampanyolna egy jo ugy mellett. Meghogy kampanyolni, hat megszolalni se mer egyik se komoly temakrol, csak a hetvennyolcadik arckrem promotalasa megy.