Joselu

Archívum
ferni

Re: Joselu - 14

HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 13., kedd 17:53

Mi meg sírtunk hogy kellene olyan csatár aki minden meccsen rúg egyet legalább, erre Joselu 10+ évig tartotta ezt a statot egy Real Madridnál.

Nem is értem miért csak most jött :mrgreen:

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. február 13., kedd 16:50

realbeckham írta: Egyébként ő neki ez az egész szezon azert mekkora fairy tale. Volt 10+eve egy meccse itt, aztan csupa közepes csapat. Közepes karrier, elkönyvelve egy közepes focistának. Igazi happy end a karrierben, hogy 33 evesen visszahivja a real madird, meg válogatott, szerda-szombatozik meg meccseket dont el. Jol játszik, jofej...annyira, hogy a mesterhármast is lepasszolja. Vagy konnyes szemmel elnezest kér a közönségtől, meg tőled a tv előtt, amiert kihagyott 3 helyzetet. Fair play. Ez igy a semmiből jött nála ez a lehetőség es jól sült el szvsz. Jó lehet manapság joselunak lenni.
mindenki egyetért, 1-2 örök elégedetlenkedők kivéve :roll: :mrgreen:

megnéztem a fent említett 1 meccsét, 2011 május, utolsó forduló, Mourinho volt az edző, 8-1-re nyertünk az Almeria ellen :ozil:
Joselu 2 perccel a becserélése után lőtt gólt CR passzából :lol:
a mostani szezonig, 1 meccs/1 gólon állt nálunk Joselu

halamadrid
Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: halamadrid » 2024. február 13., kedd 15:49

Remélem megvesszük, én is nagyon bírom, és szintén nem tudok rá haragudni. Bárcsak lenne egy fontos BL-gólja, amivel örökre beírná magát a történelembe. Akár a spanyoloknál, de ilyen gyenge és nyomorult csapatnak nem tudok szurkolni. A kopasz sem sokkal jobb, mint Enrique.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”
:salute:

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. február 13., kedd 15:37

Egyébként sztem kombinatív fociban is jó. Alkatahoz, magassagahoz képest kifejezetten jó. Csomószor csinálja meg az egyerintot, háromszöget tökéletesen, sokszor sarokkal, vagy porgetve. Átvétel utan, fedezés közben sokszor indította el már a kontrákat tökéletes ütemben es indítással.
Én nagyon bírom. A tökéletes cserecsatar. Minden top csapatnak szüksége lenne egy ilyenre. Sosem tudnék haragudni rá, ha elcsesz valamit. Ő egy (karim/bappe) pótlék... ínséges időkre. A maxot kiadja, csupa szívvel.

Egyébként ő neki ez az egész szezon azert mekkora fairy tale. Volt 10+eve egy meccse itt, aztan csupa közepes csapat. Közepes karrier, elkönyvelve egy közepes focistának. Igazi happy end a karrierben, hogy 33 evesen visszahivja a real madird, meg válogatott, szerda-szombatozik meg meccseket dont el. Jol játszik, jofej...annyira, hogy a mesterhármast is lepasszolja. Vagy konnyes szemmel elnezest kér a közönségtől, meg tőled a tv előtt, amiert kihagyott 3 helyzetet. Fair play. Ez igy a semmiből jött nála ez a lehetőség es jól sült el szvsz. Jó lehet manapság joselunak lenni.
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 13., kedd 11:22

Berti írta:
Tjacks írta:

Valóban alacsony a fizuja ( 2.5m). A testbeszéde sokszor furcsa, de idén többször rántott ki minket a pácból, a mutatói rendben vannak.

Ekkora fizuért ajándék egy ilyen tartalék ember.

Azért meg lehet nézni Alaba sérülékenységét és fizuját, de Ceballos bérén is csak pislogok :roll:
Valószínüleg amiatt ilyen alacsony, mert ez az Espanyolos fizuja. Ha nyáron szerződést adunk neki akkor biztos magasabb összegű lesz.
Alaba az első évében rendben volt ezért a fizuért, lassan belőle is ki kellene szállni.
Ceballos pedig azért van itt, mert a Betis 5 milliót sem akart adni érte, haszna az embernek nem sok.

Nincs baj Joseluval, csak kezeljük a helyén és ne vele rúgassuk a büntetőket. Mikor húzott ki minket a pácból? Az hogy nem bénázott el ajtó-ablak helyzetet, az nem pácból kihúzás.
Én se vele rugatnám, és abszolút a helyén van kezelve, mindenki csere csatárként tekint rá :) A góljai nem mind ajtó-ablak helyzetekből jöttek, kifejezetten hasznos az Ő játéka ennek a csapatnak, egyszerüen kell egy magas ember előre akire lehet ívelni a labdát,jól fejel, fedezi ha kell. Ha nyáron végre jön egy kezdő csatár én még úgyis megtartanám hogy kicsit emelni kell a fizetésén.

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 13., kedd 11:15

Berti írta:
Tjacks írta:

Valóban alacsony a fizuja ( 2.5m). A testbeszéde sokszor furcsa, de idén többször rántott ki minket a pácból, a mutatói rendben vannak.

Azért meg lehet nézni Alaba sérülékenységét és fizuját, de Ceballos bérén is csak pislogok :roll:
Valószínüleg amiatt ilyen alacsony, mert ez az Espanyolos fizuja. Ha nyáron szerződést adunk neki akkor biztos magasabb összegű lesz.
Alaba az első évében rendben volt ezért a fizuért, lassan belőle is ki kellene szállni.
Ceballos pedig azért van itt, mert a Betis 5 milliót sem akart adni érte, haszna az embernek nem sok.

Nincs baj Joseluval, csak kezeljük a helyén és ne vele rúgassuk a büntetőket. Mikor húzott ki minket a pácból? Az hogy nem bénázott el ajtó-ablak helyzetet, az nem pácból kihúzás.
Getafe elleni dupla. Vegeredmeny 0-2
Atm elleni kupameccs, ahol 3-3 volt a hosszabbitasban, becsereltek, kb ra 10 percre megrugta a 4.et.
Union berlin elleni dupla, ugy nyertunk 2-3 ra.

Fejbol ennyit tudok, lehet volt meg valami, amit kihagytam.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. február 13., kedd 11:06

Tjacks írta:
Berti írta:

És arról van video hogy Carvajal utána tovább is adta vagy inkább családon belül akarta növelni a gólok számát? :lol:

Nem ez a tizi miatt, hanem úgy átlag az egész szezon alapján nekem borsódzik a hátam Joselutól. Annyira nem RM szint, hogy fáj nézni és még az ág is húzza sokszor csórit.
Következő szezonra csak harmadik számúnak tartanám meg, fizuja biztos nem sok, elfér.

Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 13., kedd 10:17

Berti írta:
Realista24 írta:

Összevagdaltak valami videot, ahogy Carlo szol Carvajalnak, hogy Güler rugja...de hogy ez valoban arrol szolt-e, sosem tudjuk meg.

Az viszont igaz, hogy teljes a kaosz a buntetok teren iden.
És arról van video hogy Carvajal utána tovább is adta vagy inkább családon belül akarta növelni a gólok számát? :lol:

Nem ez a tizi miatt, hanem úgy átlag az egész szezon alapján nekem borsódzik a hátam Joselutól. Annyira nem RM szint, hogy fáj nézni és még az ág is húzza sokszor csórit.
Következő szezonra csak harmadik számúnak tartanám meg, fizuja biztos nem sok, elfér.

Berti

HozzászólásSzerző: Berti » 2024. február 13., kedd 9:58

Realista24 írta:
Pad'em írta: Minden kimaradt tizinknél ez volt idén. Kiderült utólag hogy Carlo mással lövette volna. Most vagy az újságok hazudoznak vagy a játékosok krva szar hírvivők. Nem hinném hogy Joselu leszarja amit az edzője mond.
Összevagdaltak valami videot, ahogy Carlo szol Carvajalnak, hogy Güler rugja...de hogy ez valoban arrol szolt-e, sosem tudjuk meg.

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2024. február 13., kedd 9:17

Es a parizsi tizirugo miben befolyasolja a mi buntetoinket? :mrgreen:
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

Sorrentino

HozzászólásSzerző: Sorrentino » 2024. február 13., kedd 8:59

Realista24 írta:
Pad'em írta: Minden kimaradt tizinknél ez volt idén. Kiderült utólag hogy Carlo mással lövette volna. Most vagy az újságok hazudoznak vagy a játékosok krva szar hírvivők. Nem hinném hogy Joselu leszarja amit az edzője mond.

Jövőre gondolom benne lesz a teknős szerződésében, hogy neki kell rúgni, ha a pályán van.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 13., kedd 8:49

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 13., kedd 8:48

Minden kimaradt tizinknél ez volt idén. Kiderült utólag hogy Carlo mással lövette volna. Most vagy az újságok hazudoznak vagy a játékosok krva szar hírvivők. Nem hinném hogy Joselu leszarja amit az edzője mond.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

Halfkey

HozzászólásSzerző: Halfkey » 2024. február 13., kedd 8:37

Én nem értem miért van ebben 0 respektje Carlonak. Egyik előző tizinél idén ugyanez volt, mondta ki lője, és más lőtte.

M1Ö
Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi

HozzászólásSzerző: M1Ö » 2024. február 13., kedd 6:36

Realista24 írta: Ancelotti wanted Arda Güler to take the penalty vs Girona. He said it to Carvajal. @DAZN_ES

Józsi meg mondta fogd meg a söröm.
Akkor még nagyobb respect a kis kölyöknek, hogy oda szaladt hozzá megölelni miután kihagyta. :agree:
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 13., kedd 5:09

Ancelotti wanted Arda Güler to take the penalty vs Girona. He said it to Carvajal. @DAZN_ES

Józsi meg mondta fogd meg a söröm.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 11., vasárnap 10:43

a kérdés, hogy kapott-e már halálos fenyegetéseket törökországból, amiért "elvette" a tizit :lol: :coffee:
thereisonly1ronaldo

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2024. február 11., vasárnap 10:39

Nem neki kellett volna lőnie,vagy a kicsinek vagy valamelyik csk-nak szerintem is.
De én Gülernek oda adtam volna márcsak a sok szivásért amit végig tolt nyár óta. :hmmm:
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

realmadrid95
Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Güler, Asencio

HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 11., vasárnap 10:17

wZoLee7 írta: Mostansag beall egy felforgatott csapatba sokszor amikor mar tamadni sem akarunk. Kezdokent hozza amit tole ellehet varni. Nem egy sztarrol van szo, nem top csatar, ezt hamar elfelejtitek vele kapcsolatban. Jelenleg egyebkent nincs olyan tizi lovonk akinel azt ereznem amit anno CR vagy Benzi eseten. Modric sem olyan jo. Ezt a tegnapit siman hagytam volna Gulernek, 4 nel az az ami belefer, nem a helyzetek elszorakozasa amit Brahim is csinalt egyebkent.
Modric szinte ugyan olyan hatekonyan lovi a tiziket, mint Benzema.

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 11., vasárnap 10:01

wZoLee7 írta: Mostansag beall egy felforgatott csapatba sokszor amikor mar tamadni sem akarunk. Kezdokent hozza amit tole ellehet varni. Nem egy sztarrol van szo, nem top csatar, ezt hamar elfelejtitek vele kapcsolatban. Jelenleg egyebkent nincs olyan tizi lovonk akinel azt ereznem amit anno CR vagy Benzi eseten. Modric sem olyan jo. Ezt a tegnapit siman hagytam volna Gulernek, 4 nel az az ami belefer, nem a helyzetek elszorakozasa amit Brahim is csinalt egyebkent.
Szerintem bellinghem és kroos is beverdesnék a tiziket.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: