Nem is értem miért csak most jött
Joselu
Re: Joselu - 14
Mi meg sírtunk hogy kellene olyan csatár aki minden meccsen rúg egyet legalább, erre Joselu 10+ évig tartotta ezt a statot egy Real Madridnál.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
mindenki egyetért, 1-2 örök elégedetlenkedők kivéverealbeckham írta: Egyébként ő neki ez az egész szezon azert mekkora fairy tale. Volt 10+eve egy meccse itt, aztan csupa közepes csapat. Közepes karrier, elkönyvelve egy közepes focistának. Igazi happy end a karrierben, hogy 33 evesen visszahivja a real madird, meg válogatott, szerda-szombatozik meg meccseket dont el. Jol játszik, jofej...annyira, hogy a mesterhármast is lepasszolja. Vagy konnyes szemmel elnezest kér a közönségtől, meg tőled a tv előtt, amiert kihagyott 3 helyzetet. Fair play. Ez igy a semmiből jött nála ez a lehetőség es jól sült el szvsz. Jó lehet manapság joselunak lenni.
megnéztem a fent említett 1 meccsét, 2011 május, utolsó forduló, Mourinho volt az edző, 8-1-re nyertünk az Almeria ellen
Joselu 2 perccel a becserélése után lőtt gólt CR passzából
a mostani szezonig, 1 meccs/1 gólon állt nálunk Joselu
- halamadrid
- Kedvenc játékosaid: C. Ronaldo, Modrić, Asensio, Ramos, Casemiro, Marcelo, Håland, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Remélem megvesszük, én is nagyon bírom, és szintén nem tudok rá haragudni. Bárcsak lenne egy fontos BL-gólja, amivel örökre beírná magát a történelembe. Akár a spanyoloknál, de ilyen gyenge és nyomorult csapatnak nem tudok szurkolni. A kopasz sem sokkal jobb, mint Enrique.
Ceballos: “When I saw all those players — Karim, Carvajal, Modric… — playing cards just a few hours before the game I thought ‘wow, well, there’s calmness anyway’. I couldn’t even sleep.”

- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Egyébként sztem kombinatív fociban is jó. Alkatahoz, magassagahoz képest kifejezetten jó. Csomószor csinálja meg az egyerintot, háromszöget tökéletesen, sokszor sarokkal, vagy porgetve. Átvétel utan, fedezés közben sokszor indította el már a kontrákat tökéletes ütemben es indítással.
Én nagyon bírom. A tökéletes cserecsatar. Minden top csapatnak szüksége lenne egy ilyenre. Sosem tudnék haragudni rá, ha elcsesz valamit. Ő egy (karim/bappe) pótlék... ínséges időkre. A maxot kiadja, csupa szívvel.
Egyébként ő neki ez az egész szezon azert mekkora fairy tale. Volt 10+eve egy meccse itt, aztan csupa közepes csapat. Közepes karrier, elkönyvelve egy közepes focistának. Igazi happy end a karrierben, hogy 33 evesen visszahivja a real madird, meg válogatott, szerda-szombatozik meg meccseket dont el. Jol játszik, jofej...annyira, hogy a mesterhármast is lepasszolja. Vagy konnyes szemmel elnezest kér a közönségtől, meg tőled a tv előtt, amiert kihagyott 3 helyzetet. Fair play. Ez igy a semmiből jött nála ez a lehetőség es jól sült el szvsz. Jó lehet manapság joselunak lenni.
Én nagyon bírom. A tökéletes cserecsatar. Minden top csapatnak szüksége lenne egy ilyenre. Sosem tudnék haragudni rá, ha elcsesz valamit. Ő egy (karim/bappe) pótlék... ínséges időkre. A maxot kiadja, csupa szívvel.
Egyébként ő neki ez az egész szezon azert mekkora fairy tale. Volt 10+eve egy meccse itt, aztan csupa közepes csapat. Közepes karrier, elkönyvelve egy közepes focistának. Igazi happy end a karrierben, hogy 33 evesen visszahivja a real madird, meg válogatott, szerda-szombatozik meg meccseket dont el. Jol játszik, jofej...annyira, hogy a mesterhármast is lepasszolja. Vagy konnyes szemmel elnezest kér a közönségtől, meg tőled a tv előtt, amiert kihagyott 3 helyzetet. Fair play. Ez igy a semmiből jött nála ez a lehetőség es jól sült el szvsz. Jó lehet manapság joselunak lenni.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Én se vele rugatnám, és abszolút a helyén van kezelve, mindenki csere csatárként tekint ráBerti írta:Valószínüleg amiatt ilyen alacsony, mert ez az Espanyolos fizuja. Ha nyáron szerződést adunk neki akkor biztos magasabb összegű lesz.Tjacks írta:
Valóban alacsony a fizuja ( 2.5m). A testbeszéde sokszor furcsa, de idén többször rántott ki minket a pácból, a mutatói rendben vannak.
Ekkora fizuért ajándék egy ilyen tartalék ember.
Azért meg lehet nézni Alaba sérülékenységét és fizuját, de Ceballos bérén is csak pislogok![]()
Alaba az első évében rendben volt ezért a fizuért, lassan belőle is ki kellene szállni.
Ceballos pedig azért van itt, mert a Betis 5 milliót sem akart adni érte, haszna az embernek nem sok.
Nincs baj Joseluval, csak kezeljük a helyén és ne vele rúgassuk a büntetőket. Mikor húzott ki minket a pácból? Az hogy nem bénázott el ajtó-ablak helyzetet, az nem pácból kihúzás.
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Getafe elleni dupla. Vegeredmeny 0-2Berti írta:Valószínüleg amiatt ilyen alacsony, mert ez az Espanyolos fizuja. Ha nyáron szerződést adunk neki akkor biztos magasabb összegű lesz.Tjacks írta:
Valóban alacsony a fizuja ( 2.5m). A testbeszéde sokszor furcsa, de idén többször rántott ki minket a pácból, a mutatói rendben vannak.
Azért meg lehet nézni Alaba sérülékenységét és fizuját, de Ceballos bérén is csak pislogok![]()
Alaba az első évében rendben volt ezért a fizuért, lassan belőle is ki kellene szállni.
Ceballos pedig azért van itt, mert a Betis 5 milliót sem akart adni érte, haszna az embernek nem sok.
Nincs baj Joseluval, csak kezeljük a helyén és ne vele rúgassuk a büntetőket. Mikor húzott ki minket a pácból? Az hogy nem bénázott el ajtó-ablak helyzetet, az nem pácból kihúzás.
Atm elleni kupameccs, ahol 3-3 volt a hosszabbitasban, becsereltek, kb ra 10 percre megrugta a 4.et.
Union berlin elleni dupla, ugy nyertunk 2-3 ra.
Fejbol ennyit tudok, lehet volt meg valami, amit kihagytam.
Valószínüleg amiatt ilyen alacsony, mert ez az Espanyolos fizuja. Ha nyáron szerződést adunk neki akkor biztos magasabb összegű lesz.Tjacks írta:Valóban alacsony a fizuja ( 2.5m). A testbeszéde sokszor furcsa, de idén többször rántott ki minket a pácból, a mutatói rendben vannak.Berti írta:
És arról van video hogy Carvajal utána tovább is adta vagy inkább családon belül akarta növelni a gólok számát?![]()
Nem ez a tizi miatt, hanem úgy átlag az egész szezon alapján nekem borsódzik a hátam Joselutól. Annyira nem RM szint, hogy fáj nézni és még az ág is húzza sokszor csórit.
Következő szezonra csak harmadik számúnak tartanám meg, fizuja biztos nem sok, elfér.
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Valóban alacsony a fizuja ( 2.5m). A testbeszéde sokszor furcsa, de idén többször rántott ki minket a pácból, a mutatói rendben vannak.Berti írta:És arról van video hogy Carvajal utána tovább is adta vagy inkább családon belül akarta növelni a gólok számát?Realista24 írta:
Összevagdaltak valami videot, ahogy Carlo szol Carvajalnak, hogy Güler rugja...de hogy ez valoban arrol szolt-e, sosem tudjuk meg.
Az viszont igaz, hogy teljes a kaosz a buntetok teren iden.![]()
Nem ez a tizi miatt, hanem úgy átlag az egész szezon alapján nekem borsódzik a hátam Joselutól. Annyira nem RM szint, hogy fáj nézni és még az ág is húzza sokszor csórit.
Következő szezonra csak harmadik számúnak tartanám meg, fizuja biztos nem sok, elfér.
Azért meg lehet nézni Alaba sérülékenységét és fizuját, de Ceballos bérén is csak pislogok
És arról van video hogy Carvajal utána tovább is adta vagy inkább családon belül akarta növelni a gólok számát?Realista24 írta:Összevagdaltak valami videot, ahogy Carlo szol Carvajalnak, hogy Güler rugja...de hogy ez valoban arrol szolt-e, sosem tudjuk meg.Pad'em írta: Minden kimaradt tizinknél ez volt idén. Kiderült utólag hogy Carlo mással lövette volna. Most vagy az újságok hazudoznak vagy a játékosok krva szar hírvivők. Nem hinném hogy Joselu leszarja amit az edzője mond.
Az viszont igaz, hogy teljes a kaosz a buntetok teren iden.
- Süti
Es a parizsi tizirugo miben befolyasolja a mi buntetoinket?
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- Sorrentino
Jövőre gondolom benne lesz a teknős szerződésében, hogy neki kell rúgni, ha a pályán van.Realista24 írta:Összevagdaltak valami videot, ahogy Carlo szol Carvajalnak, hogy Güler rugja...de hogy ez valoban arrol szolt-e, sosem tudjuk meg.Pad'em írta: Minden kimaradt tizinknél ez volt idén. Kiderült utólag hogy Carlo mással lövette volna. Most vagy az újságok hazudoznak vagy a játékosok krva szar hírvivők. Nem hinném hogy Joselu leszarja amit az edzője mond.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Összevagdaltak valami videot, ahogy Carlo szol Carvajalnak, hogy Güler rugja...de hogy ez valoban arrol szolt-e, sosem tudjuk meg.Pad'em írta: Minden kimaradt tizinknél ez volt idén. Kiderült utólag hogy Carlo mással lövette volna. Most vagy az újságok hazudoznak vagy a játékosok krva szar hírvivők. Nem hinném hogy Joselu leszarja amit az edzője mond.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Pad'em
Minden kimaradt tizinknél ez volt idén. Kiderült utólag hogy Carlo mással lövette volna. Most vagy az újságok hazudoznak vagy a játékosok krva szar hírvivők. Nem hinném hogy Joselu leszarja amit az edzője mond.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
Én nem értem miért van ebben 0 respektje Carlonak. Egyik előző tizinél idén ugyanez volt, mondta ki lője, és más lőtte.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Akkor még nagyobb respect a kis kölyöknek, hogy oda szaladt hozzá megölelni miután kihagyta.Realista24 írta: Ancelotti wanted Arda Güler to take the penalty vs Girona. He said it to Carvajal. @DAZN_ES
Józsi meg mondta fogd meg a söröm.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ancelotti wanted Arda Güler to take the penalty vs Girona. He said it to Carvajal. @DAZN_ES
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
a kérdés, hogy kapott-e már halálos fenyegetéseket törökországból, amiért "elvette" a tizit
thereisonly1ronaldo
Nem neki kellett volna lőnie,vagy a kicsinek vagy valamelyik csk-nak szerintem is.
De én Gülernek oda adtam volna márcsak a sok szivásért amit végig tolt nyár óta.
De én Gülernek oda adtam volna márcsak a sok szivásért amit végig tolt nyár óta.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Modric szinte ugyan olyan hatekonyan lovi a tiziket, mint Benzema.wZoLee7 írta: Mostansag beall egy felforgatott csapatba sokszor amikor mar tamadni sem akarunk. Kezdokent hozza amit tole ellehet varni. Nem egy sztarrol van szo, nem top csatar, ezt hamar elfelejtitek vele kapcsolatban. Jelenleg egyebkent nincs olyan tizi lovonk akinel azt ereznem amit anno CR vagy Benzi eseten. Modric sem olyan jo. Ezt a tegnapit siman hagytam volna Gulernek, 4 nel az az ami belefer, nem a helyzetek elszorakozasa amit Brahim is csinalt egyebkent.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szerintem bellinghem és kroos is beverdesnék a tiziket.wZoLee7 írta: Mostansag beall egy felforgatott csapatba sokszor amikor mar tamadni sem akarunk. Kezdokent hozza amit tole ellehet varni. Nem egy sztarrol van szo, nem top csatar, ezt hamar elfelejtitek vele kapcsolatban. Jelenleg egyebkent nincs olyan tizi lovonk akinel azt ereznem amit anno CR vagy Benzi eseten. Modric sem olyan jo. Ezt a tegnapit siman hagytam volna Gulernek, 4 nel az az ami belefer, nem a helyzetek elszorakozasa amit Brahim is csinalt egyebkent.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams