HozzászólásSzerző: nzooli93 » 2024. február 13., kedd 19:48
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 12., hétfő 12:17
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 12., hétfő 10:40
Ez meg a másik problémám volt amit meccs közben egy haverral beszéltünk is. Egész évben azok a futások ültek leginkább ahol a futó kivűgott balra, Trent mögé. Egyszerűen nem tudtak mit kezdeni vele mert ha oda koncentráltak simán utat nyitottak középen. Ebben a skill sorban pont az a jó h futós felállásból is tudnak passzolni és fordítva. Ehhez képest a legtöbb hívott futás középen ment 0 yardért a védő falba, érhetetlen. Egy támadó zseninek tartott edzőtől ilyent...A szezonban agyon ekézett Wilks meg úgy összerakta a védekezést h a meccs felében sommit nem tudtak csinálno Mahomes-ék, a másik felében is amúgy elég jó volt a védelem. Szóval maximálisan egyetértek azzal, hogy edzői szinten az öreg nagyon lemeccselte Sanyit. Pedig a behívott 4. kísérletnél és a trükkös játéknál elhittem, hogy ma tökösebb lesz, de végig igyekezett a bulla kockázattal járó playeket hívni.csababarca írta:Szerintem meg itt a hívásokkal voltak a legnagyobb problémák.wZoLee7 írta:
először akarta a csapat de nemet mondott, aztán idén jött volna de a csapat mondott nemet. Ez nem az irányítón múlott, Purdy egy abszolút korrekt teljesítményt rakott le, amin ez elment az a támadó fal és a védelem futás ellen (a döntő drivera már teljesen kifújtak). 49ers rajongoi csoportban fb-n írtam is h nem szabadna lepörgetni az időt h ők támadjanak utoljára, ott gyors pont kellett volna, átadni és kierőszakolni h haladjanak vagy még egyszer kell védekezniük. Igazából ha a 3. körös rúgó akitől a magyar kommentátorok elvoltak ájulva berúgja az extra pontost akkor 17-16-al vége is. A csapat most elkezd kicsit széthullani, ésszel kell a távozó sztárokat lecserélni, az alap megvan ahhoz h még 1-2 évig esélyesek legyenek, utána ha Purdy-nek lejár a kezdő szerződése akkor lesz baj a fizetésekkel.
Lehet kifújt a támadógépezet (de lehet csak a védelemre értetted, az jogos, teljesen vakon voltak a végére), de pont az utolsó drive-juk a red zone-ig olyan volt, amiből a meccsen keveset csináltak.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. február 12., hétfő 10:06
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 12., hétfő 10:00
Szerintem meg itt a hívásokkal voltak a legnagyobb problémák.wZoLee7 írta:
először akarta a csapat de nemet mondott, aztán idén jött volna de a csapat mondott nemet. Ez nem az irányítón múlott, Purdy egy abszolút korrekt teljesítményt rakott le, amin ez elment az a támadó fal és a védelem futás ellen (a döntő drivera már teljesen kifújtak). 49ers rajongoi csoportban fb-n írtam is h nem szabadna lepörgetni az időt h ők támadjanak utoljára, ott gyors pont kellett volna, átadni és kierőszakolni h haladjanak vagy még egyszer kell védekezniük. Igazából ha a 3. körös rúgó akitől a magyar kommentátorok elvoltak ájulva berúgja az extra pontost akkor 17-16-al vége is. A csapat most elkezd kicsit széthullani, ésszel kell a távozó sztárokat lecserélni, az alap megvan ahhoz h még 1-2 évig esélyesek legyenek, utána ha Purdy-nek lejár a kezdő szerződése akkor lesz baj a fizetésekkel.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 12., hétfő 9:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 12., hétfő 9:54
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 12., hétfő 9:32
először akarta a csapat de nemet mondott, aztán idén jött volna de a csapat mondott nemet. Ez nem az irányítón múlott, Purdy egy abszolút korrekt teljesítményt rakott le, amin ez elment az a támadó fal és a védelem futás ellen (a döntő drivera már teljesen kifújtak). 49ers rajongoi csoportban fb-n írtam is h nem szabadna lepörgetni az időt h ők támadjanak utoljára, ott gyors pont kellett volna, átadni és kierőszakolni h haladjanak vagy még egyszer kell védekezniük. Igazából ha a 3. körös rúgó akitől a magyar kommentátorok elvoltak ájulva berúgja az extra pontost akkor 17-16-al vége is. A csapat most elkezd kicsit széthullani, ésszel kell a távozó sztárokat lecserélni, az alap megvan ahhoz h még 1-2 évig esélyesek legyenek, utána ha Purdy-nek lejár a kezdő szerződése akkor lesz baj a fizetésekkel.Remy írta: Amúgy szerintem a 46 éves Bradyvel ezt behúzta volna a 49ers. (És voltak hírek, hogy akarták volna oda)
Egyszerűen hiányzott a 2. felesben a csapatból az a rutin és nyugalom, amit TB adni tudott volna. Pláne, hogy az uccsó szezonja az öregnek azért jelezte, hogy lenne még benne.
Nagy sztori lehetett volna. Persze az is lehet, hogy vele be sem jutnak. De csak az SBből kiindulva, szerintem pont ez az extra hiányzik a 49ersből.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 12., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 12., hétfő 5:02
Állítólag jött volna simán a 2. Negyed. Térfél csere azt annyi.csababarca írta: Nem tudom hogy van a szabály, de a 49ers védelme is olyan volt, mint akik úgy voltak vele, hogy majd jön az időkérés, vagy hogy nem indítják már el.
Állt mindenki.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 12., hétfő 5:00
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 12., hétfő 4:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 12., hétfő 4:49
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 12., hétfő 4:47
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 12., hétfő 4:45
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 12., hétfő 4:45
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 12., hétfő 4:41
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. február 12., hétfő 4:36
Azt a nyomast inkabb a lyukas vedelem nem birja majd. 0 ponton tartani rohadt nehez lesz oketferni írta: Moody ha berúgja vége, nem fogja bírni a nyomást a Chiefs.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 12., hétfő 4:36
Mint írtam, nem játszik Tom Brady.Remy írta:Végigviszik.ferni írta: Moody ha berúgja vége, nem fogja bírni a nyomást a Chiefs.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2024. február 12., hétfő 4:35
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem