Politika
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Politika
Szerintem azért sok megerősítést kaptunk a korábbi hipotéziseinkre. Mondott azért érdekes dolgokat.
Magam részéről én eddig nem voltam teljesen biztos benne, hogy a doktorminiszterelnök úr után összeomlik majd a rendszer, de ez az interjú megerősített benne, hogy a kibaszott erős Orbánkultusz tartja egyben ezt a brigádot. Amíg Orbán ott van, addig nem fognak sokan robbantani, hogy nem tetszenek neki az eszközök, mert az Orbáni cél a fontos.
Ha Orbán kiesik, össze fog dőlni, szét fog esni több darabra a Fidesz.
Magam részéről én eddig nem voltam teljesen biztos benne, hogy a doktorminiszterelnök úr után összeomlik majd a rendszer, de ez az interjú megerősített benne, hogy a kibaszott erős Orbánkultusz tartja egyben ezt a brigádot. Amíg Orbán ott van, addig nem fognak sokan robbantani, hogy nem tetszenek neki az eszközök, mert az Orbáni cél a fontos.
Ha Orbán kiesik, össze fog dőlni, szét fog esni több darabra a Fidesz.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
szerintem Magyar nem ment volna bele, nem hiszem, hogy ő egy átállt fideszes, hallgartva a dolgokat, rengetegszer hangsúlyozza, hogya ő jobber konzi, meg sok dolog nincs is, amivel ne értene egyet a fidesszel, Orbánra rosszat nem mond kb, csak Rogánékra panaszkodik meg a családok helyzetbehozására, nem hinném, hogy ő csak úgy az ellenzék kedvéért várt volna éveket.Realista24 írta: En azt nem ertem, hogy ha van egy ilyen, es en vagyok az ellenzek, akkor ezt talonban tartom, megprobalom tovabbvinni, ujabb embereket behalozni, megfuzni, kifizetni, stb. es egy arra erdemes pillanatban (valasztas elott jol pozicionalva) "robbantani".
Na nem azert, hogy kormanyvaltas tortenjen, mert azt eselytelennek latom, de legalabb a 2/3ad megakadalyozasa erdekeben.
(de én tartom, hogy Mo-n kívül kell keresni, hogy most miért nyilatkozott....)
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
abszolút nem, de pont ez a lényeg.csababarca írta:jah így értem, ok.hehetheoriginal írta: mikor a multik iranyitjak a politikat és a köztudatot, es a politika van megvéve kilóra, a lobbi iránya is teljesen megfordul: google, facebook például.
bára felelősségvállalás az nem kenyerük ezeknek a multiknak sem ettől függetlenül.
alapesetben a kormányzattól várható ez el, "felelős kormány" ugye.
a világ összes adatával rendelkeznek, így bármit tudnak bármilyen irányban irányítani, ez a valódi hatalom.
meanwhile dúró dóra darál:
A politikus bejelentése szerint a vizsgálóbizottság többek között az alábbiakat vizsgálná:
„Rogán Antal érintettségét a végrehajtómaffia-botrányban.”
„Azt, hogy visszaél-e a titkosszolgálatok irányításával, és azokat személyes, illetve pártcéljaira törvénytelenül használja-e.”
„A kormányzati kommunikáció működtetése során milyen mértékű túlárazásokat eszközölnek.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Jo hat en 10 eve abban vagyok, hogy az ellenzek is a Fidesz, es igen jo szineszekre leltek azon az oldalon, akik penzert kepesek barmire. Tisztelet annak az 5-10% kivetelnek talan.csababarca írta:Azt értem, hogy hogy képzeled ennek a lefolyását, de onnantól, hogy ez nyilvánosságra került, nem volt realitása.Realista24 írta:
Pont mivel nagy kaliberu ugy, erre fel lehetett volna epiteni valamit es nem csak igy belelonni a legures terbe. Nem ismerem a viszonyokat, csak azt, hogy ezt fel lehetett volna epiteni sokkal mocskosabb modon, hogy fajjon, mert ez igy vaktolteny a szememben.
Valameddig így is titokban volt, mert én ha jól tudom, az ügyvéd aki kiadta ezeket, szeptemberben talált erre rá.
Másrészt azt sem tudjuk (és nem is fogjuk) kik hozták nyilvánosságra, milyen érdekek mentén, lehet nem is az ellenzék, hanem belülről szedték elő az ügyet, ilyen hangok is vannak, stb.
Sajnos általánosságban igaz amit mondasz, a fidesz egyből kifogja a szelet a vitorlákból, az ellenzék tehetetlen sok esetben.
Aztán feltehetjük a kérdést, hogy ennek az ellenzéknek érdeke e egyáltalán az, amit Te mondasz, szerintem mondjuk nem:D
Es abban is egyetertek, es irtam mar tobbszor is, hogy itt csak Viktor kivalasaval lehet talan bizni valamiben, mert addig ez egy szinte hibatlanul felepitett gepezet, szovetseg es szekta, ami csak belulrol dolhet meg.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
jah így értem, ok.hehetheoriginal írta: mikor a multik iranyitjak a politikat és a köztudatot, es a politika van megvéve kilóra, a lobbi iránya is teljesen megfordul: google, facebook például.
bára felelősségvállalás az nem kenyerük ezeknek a multiknak sem ettől függetlenül.
alapesetben a kormányzattól várható ez el, "felelős kormány" ugye.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- hehetheoriginal
mikor a multik iranyitjak a politikat és a köztudatot, es a politika van megvéve kilóra, a lobbi iránya is teljesen megfordul: google, facebook például.mondj példát, mert így nem tudom értelmezni sajnos.
nem gondolom, hogy egy cég, vállalat is nagyobb felelősséggel tartozna a társadalomért, az országban élő emberekért morális szinten, mint az emberek által megválasztott kormányzat.
de lehet tévedek.
thereisonly1ronaldo
- csababarca
Azt értem, hogy hogy képzeled ennek a lefolyását, de onnantól, hogy ez nyilvánosságra került, nem volt realitása.Realista24 írta:
Pont mivel nagy kaliberu ugy, erre fel lehetett volna epiteni valamit es nem csak igy belelonni a legures terbe. Nem ismerem a viszonyokat, csak azt, hogy ezt fel lehetett volna epiteni sokkal mocskosabb modon, hogy fajjon, mert ez igy vaktolteny a szememben.
Valameddig így is titokban volt, mert én ha jól tudom, az ügyvéd aki kiadta ezeket, szeptemberben talált erre rá.
Másrészt azt sem tudjuk (és nem is fogjuk) kik hozták nyilvánosságra, milyen érdekek mentén, lehet nem is az ellenzék, hanem belülről szedték elő az ügyet, ilyen hangok is vannak, stb.
Sajnos általánosságban igaz amit mondasz, a fidesz egyből kifogja a szelet a vitorlákból, az ellenzék tehetetlen sok esetben.
Aztán feltehetjük a kérdést, hogy ennek az ellenzéknek érdeke e egyáltalán az, amit Te mondasz, szerintem mondjuk nem:D
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Pont mivel nagy kaliberu ugy, erre fel lehetett volna epiteni valamit es nem csak igy belelonni a legures terbe. Nem ismerem a viszonyokat, csak azt, hogy ezt fel lehetett volna epiteni sokkal mocskosabb modon, hogy fajjon, mert ez igy vaktolteny a szememben.csababarca írta:Ezt nagyon nehéz lett volna ebben az esetben megcsinálni.Realista24 írta: En azt nem ertem, hogy ha van egy ilyen, es en vagyok az ellenzek, akkor ezt talonban tartom, megprobalom tovabbvinni, ujabb embereket behalozni, megfuzni, kifizetni, stb. es egy arra erdemes pillanatban (valasztas elott jol pozicionalva) "robbantani".
Na nem azert, hogy kormanyvaltas tortenjen, mert azt eselytelennek latom, de legalabb a 2/3ad megakadalyozasa erdekeben.
Az ügyvéd szivárogtatott a 444-nek vagy a telexnek nem? Most itt feltételezni kellene, hogy ott full titoktartás, lakat a pofán, 2026 tavaszáig ezzel kapcsolatban, és hogy nincs e ott olyan, aki mégis kiszivárogtatná.
Ahogy ez bárhol megjelent, onnantól kezdve már az ellenzéknek nincs mozgástere, mert itt a fidesz nem az ellenzék szájtépése miatt lépett.
Vagy nem tudom, hogy gondolod ezt, hogy titokban lehet tartani, talonba helyezni, stb.
Ez annál nagyobb kaliberű ügy volt.
mondj példát, mert így nem tudom értelmezni sajnos.hehetheoriginal írta: attól függ melyik multi![]()
![]()
nem gondolom, hogy egy cég, vállalat is nagyobb felelősséggel tartozna a társadalomért, az országban élő emberekért morális szinten, mint az emberek által megválasztott kormányzat.
de lehet tévedek.
Most valakit bealdoz a fidesz, tizszer annyi erdekeltseget elkaszal a tuloldalrol, hogy a kovetkezo ilyenen gondolkodo embernek meg kevesebb affinitasa legyen kilepni a komfortzonabol.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Roberto Carlos, Raúl, Casillas, S.Taylor, Given, Krul, O.Bernard, Di Canio,Candreva
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Newcastle United,SS Lazio
engem picit sem lepne meg, ha ez amcsi(vagy vmelyik szövetségese) akciója lenne ez, hogy na most Péter tálalj ki picit, de úgy, hogy közben hangsúlyozod, hogy te jobboldali konzi vagy, Orbánt ne is bántsd, de egyik legfontosabb háttérmeberét igen.csak hogy nyomást helyezzünk Orbáénra nato meg ukrán ügybenMarky írta: Meg is volt a gumicsont, mindenki errol beszel, mikozben a hazai reformatus egyhaz vezetojerol kellene (aki amugy volt HR miniszter is), aki nem csak, hogy aktivan iranyitotta a koztarsasagi elnokot, de meg egy ilyen fereg embert is vedett.... raadasul ugyanez az ember Viktor lelki vezetoje.
Ez az egesz ugy csak egy apro megcsuszas volt a rendszerben, innentol ujra Viktorek iranyitanak.
- csababarca
Ezt nagyon nehéz lett volna ebben az esetben megcsinálni.Realista24 írta: En azt nem ertem, hogy ha van egy ilyen, es en vagyok az ellenzek, akkor ezt talonban tartom, megprobalom tovabbvinni, ujabb embereket behalozni, megfuzni, kifizetni, stb. es egy arra erdemes pillanatban (valasztas elott jol pozicionalva) "robbantani".
Az ügyvéd szivárogtatott a 444-nek vagy a telexnek nem? Most itt feltételezni kellene, hogy ott full titoktartás, lakat a pofán, 2026 tavaszáig ezzel kapcsolatban, és hogy nincs e ott olyan, aki mégis kiszivárogtatná.
Ahogy ez bárhol megjelent, onnantól kezdve már az ellenzéknek nincs mozgástere, mert itt a fidesz nem az ellenzék szájtépése miatt lépett.
Vagy nem tudom, hogy gondolod ezt, hogy titokban lehet tartani, talonba helyezni, stb.
Ez annál nagyobb kaliberű ügy volt.
mondj példát, mert így nem tudom értelmezni sajnos.hehetheoriginal írta: attól függ melyik multi![]()
![]()
de lehet tévedek.
- hehetheoriginal
attól függ melyik multina jah, csak egy multi valamennyivel kevesebb felelősséggel tartozik egy országért, és azon társadalmáért, mint az állam és a kormányzat.

thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Meg is volt a gumicsont, mindenki errol beszel, mikozben a hazai reformatus egyhaz vezetojerol kellene (aki amugy volt HR miniszter is), aki nem csak, hogy aktivan iranyitotta a koztarsasagi elnokot, de meg egy ilyen fereg embert is vedett.... raadasul ugyanez az ember Viktor lelki vezetoje.
Ez az egesz ugy csak egy apro megcsuszas volt a rendszerben, innentol ujra Viktorek iranyitanak.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
En azt nem ertem, hogy ha van egy ilyen, es en vagyok az ellenzek, akkor ezt talonban tartom, megprobalom tovabbvinni, ujabb embereket behalozni, megfuzni, kifizetni, stb. es egy arra erdemes pillanatban (valasztas elott jol pozicionalva) "robbantani".
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- csababarca
na jah, csak egy multi valamennyivel kevesebb felelősséggel tartozik egy országért, és azon társadalmáért, mint az állam és a kormányzat.hehetheoriginal írta: multiknal sokkal nagyobb disznosagok mennek, aztan azon sincs kiakadva senki.
Nyilván nem fog borulni semmi, én is azon a véleményen vagyok hosszú évek óta, hogy itt belülről feszülhet szét a fidesz, de annak is akkor látnám realitását, ha OV-val valami történne.
Igazából ez az interjú csepp a tengerbe, aki nyitott szemmel jár, az ezeket kb mind tudta, hogy hogyan működik a belső struktúra, mennyire központosított, mennyire hűbériségen alapul az egész.
Egyszerűen csak elég megnézni a fb posztokat a megmondóemberektől, mikor és mit posztolnak, vagy ahogy a fideszes képviselők ugyanazzal a sablonszöveggel kommentelnek, stb.
De legalább valaki kimondta ezeket, aki ott volt valamennyire a lepotyogó koncok közelében.
Az a baj hogy ez az egész amúgy olyan szépen előkészít egy Rogán Antal vezéráldozatot hogy ihhaj. A rendszer működtetésében ő hiába egy fontos elem, de a marketingben, a szavazatok szállításában nem. Ettől még ugyanúgy oda húzna aki oda húz. Doktor minisztert kellene valahogy elbuktatni, itt meg róla szó sincs.
- hehetheoriginal
miert borulna a kartyavar?
hogy tortenne meg?
akkor tudna borulni, ha lenne barmilyen ellenentitas, ami nyomast tudna rajuk gyakorolni barmilyen modon.
de ilyen entitas nem letezik, se tarsadalmi szinten, se "ellenzeki" szinten. (ellenzeki ugye egyertelmu miert van idezojelben)
hacsak hazon belul a legszukebb korben a legnagyobb hatalmu arcok nem zorrennek ossze egymassal, addig itt semmi sem ingathatja meg ezt a rendszert. sajat kezukben van a dolog, es evtizedek alatt eleg stabil rendszert epitettek ki, akar jo, akar rossz.
amit a figura elmondott az interjuban, semmi egetrengeto, semmi extra, mondhatni semmi kulonos. multiknal sokkal nagyobb disznosagok mennek, aztan azon sincs kiakadva senki.
hogy tortenne meg?
akkor tudna borulni, ha lenne barmilyen ellenentitas, ami nyomast tudna rajuk gyakorolni barmilyen modon.
de ilyen entitas nem letezik, se tarsadalmi szinten, se "ellenzeki" szinten. (ellenzeki ugye egyertelmu miert van idezojelben)
hacsak hazon belul a legszukebb korben a legnagyobb hatalmu arcok nem zorrennek ossze egymassal, addig itt semmi sem ingathatja meg ezt a rendszert. sajat kezukben van a dolog, es evtizedek alatt eleg stabil rendszert epitettek ki, akar jo, akar rossz.
amit a figura elmondott az interjuban, semmi egetrengeto, semmi extra, mondhatni semmi kulonos. multiknal sokkal nagyobb disznosagok mennek, aztan azon sincs kiakadva senki.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Gondoljatok, hogy egyaltalan erkezik ra valasz vagy barmi reakcio?
En ugy gondolom, hogy semmi, majd a hatterben elmeszelnek nehany arcot, hozzatartozot, uzleti kapcsolatot, ahogy szoktak.
En ugy gondolom, hogy semmi, majd a hatterben elmeszelnek nehany arcot, hozzatartozot, uzleti kapcsolatot, ahogy szoktak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Naivan én is mindig elhiszem 1-1 nagyobb eseménynél hogy borul a kártyavár, de nagy valószínűséggel semmi komoly változás nem lesz.
Mondjuk az én lelkemnek már az is nagyon jót tenne ha a tóni mindent elbukna, na nem úgy hogy lemond aztán élete végéig fizetve van.
Mondjuk az én lelkemnek már az is nagyon jót tenne ha a tóni mindent elbukna, na nem úgy hogy lemond aztán élete végéig fizetve van.

- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Érződött az Marcin, hogy nem volt elég ideje felkészülni. Kimaradtak fontos kérdések, és néha teljesen irrelevánsabbakba ment bele.zsuninnyo írta:Azt mondta el, amit itt a forumozok 99%-a tud, semmi ujat. Ettol fuggetlenul erdekes. Bar nem tetszik alapvetoen a hozaallasa, azt legalabb meg lehet erteni eddig miert nem volt baja amivel kiallt volna.'shutterisland írta: en majd delutan hallgatom meg, de mar 340 ezren lattak 9 ora alatt.![]()
Marci viszont tultola megint egy joparszor (szerintem alapvetoen jogtalanul is), ami kifejezetten idegesito volt.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Azt mondta el, amit itt a forumozok 99%-a tud, semmi ujat. Ettol fuggetlenul erdekes. Bar nem tetszik alapvetoen a hozaallasa, azt legalabb meg lehet erteni eddig miert nem volt baja amivel kiallt volna.'shutterisland írta: en majd delutan hallgatom meg, de mar 340 ezren lattak 9 ora alatt.![]()
Marci viszont tultola megint egy joparszor (szerintem alapvetoen jogtalanul is), ami kifejezetten idegesito volt.