HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 12., hétfő 17:39
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2024. február 12., hétfő 17:19
Pad'em írta: Remélem már pakoljátok a holmitokat, még Remy érkezése elött lécelnetek kell. Nem kockáztatnék ekkorát.![]()
Valami nagyon súlyos csapásra számítok, szerintem a sok stiklit berobbantja ott Remy energiája. Megjelenik Messi a fekete csuhájában és ketté választja a tengert, cunami jön, Xavi fejű sáskák legelik le a termést, a Camp Nou alatt rengeni kezd a föld majd Negreira és Laporta ölelkező csupasz testtel a mélybe zuhan, minden korty Sangría megposhad, minden Paella ehetetlen lesz.
Egy szó mint száz, húzzatok onnan kurva gyorsan
Ps. +1 Lloret de Mar krva jó hely, életemben talán ott rúgtam be a legbrutálabban, majdnem elvitt a dagály![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 12., hétfő 16:22
Julius elso hete a terv.miro. írta:Nekunk ott volt a hotelunk amikor focizni voltunk kint.Remy írta:
Lloret de Mar szimpinek tűnik így elsőre, köszi. Mivel a legkönnyebb eljutni oda Barcelona központjából, vagy esetleg van reptéri járat, ami megy arrafelé? Gondolok itt elsősorban buszra.
Nagyon porgos kis varos.
Barcelona nincs messze,abszolut jo valasztas szvsz.
Mi majus elejen voltunk kint es kurva hideg volt a tenger..Legyen nagyobb makod.![]()
HozzászólásSzerző: miro. » 2024. február 12., hétfő 16:17
Nekunk ott volt a hotelunk amikor focizni voltunk kint.Remy írta:Lloret de Mar szimpinek tűnik így elsőre, köszi. Mivel a legkönnyebb eljutni oda Barcelona központjából, vagy esetleg van reptéri járat, ami megy arrafelé? Gondolok itt elsősorban buszra.e.gergo írta:
Sitges, Castelldefels, Lloret de Mar esetleg játszhat itt a környéken szerintem erre a célra.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 12., hétfő 14:36
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 12., hétfő 14:28
Remélem már pakoljátok a holmitokat, még Remy érkezése elött lécelnetek kell. Nem kockáztatnék ekkorát.e.gergo írta:Asszony kocsival ment ősszel, úgy relatíve könnyű volt kijutni. Buszos tapasztalatunk még nincs, de elvileg van egy közvetlen járat a reptértől a belvároson át. Reptérről 2 óra, belvárosból csak 1, oda-vissza kb. 30 euró. Ezt lehet le is teszteljük majd, ha lesz egy jó kirándulóidős hétvége.Remy írta: Lloret de Mar szimpinek tűnik így elsőre, köszi. Mivel a legkönnyebb eljutni oda Barcelona központjából, vagy esetleg van reptéri járat, ami megy arrafelé? Gondolok itt elsősorban buszra.
https://compras.moventis.es/online/search
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 12., hétfő 12:13
Lloret de mar aprokavicsos, ami ha mondjuk buszozol jobb, mert konnyen levered magadrol. Bulizosabb hely.e.gergo írta:Asszony kocsival ment ősszel, úgy relatíve könnyű volt kijutni. Buszos tapasztalatunk még nincs, de elvileg van egy közvetlen járat a reptértől a belvároson át. Reptérről 2 óra, belvárosból csak 1, oda-vissza kb. 30 euró. Ezt lehet le is teszteljük majd, ha lesz egy jó kirándulóidős hétvége.Remy írta: Lloret de Mar szimpinek tűnik így elsőre, köszi. Mivel a legkönnyebb eljutni oda Barcelona központjából, vagy esetleg van reptéri járat, ami megy arrafelé? Gondolok itt elsősorban buszra.
https://compras.moventis.es/online/search
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2024. február 12., hétfő 11:00
Asszony kocsival ment ősszel, úgy relatíve könnyű volt kijutni. Buszos tapasztalatunk még nincs, de elvileg van egy közvetlen járat a reptértől a belvároson át. Reptérről 2 óra, belvárosból csak 1, oda-vissza kb. 30 euró. Ezt lehet le is teszteljük majd, ha lesz egy jó kirándulóidős hétvége.Remy írta: Lloret de Mar szimpinek tűnik így elsőre, köszi. Mivel a legkönnyebb eljutni oda Barcelona központjából, vagy esetleg van reptéri járat, ami megy arrafelé? Gondolok itt elsősorban buszra.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 12., hétfő 10:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 12., hétfő 10:47
Neked az, szerintem.hehetheoriginal írta: back to the óra téma, találtam ilyet, hogy boldr venture titanium, 300 eur körüli árért Japan SII NH38A Automatic szerkezet, titán tok és zafírüveg, eléggé tetszetős, de kérdés, hogy a 38mm átmérő az nem túl kicsi-e.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 12., hétfő 10:43
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 11., vasárnap 22:15
Lloret de Mar szimpinek tűnik így elsőre, köszi. Mivel a legkönnyebb eljutni oda Barcelona központjából, vagy esetleg van reptéri járat, ami megy arrafelé? Gondolok itt elsősorban buszra.e.gergo írta:Sitges, Castelldefels, Lloret de Mar esetleg játszhat itt a környéken szerintem erre a célra.Remy írta: Ha tengeri fürdőzés miatt mennétek ilyen pihenősebb pár napos kiruccanásra Barcelonába, akkor hova érdemes ott menni? Ment már így valaki oda?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 11., vasárnap 19:14
Az lenne jellemző Remyre?hehetheoriginal írta: Vagy épp újabb aranykorszak![]()
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. február 11., vasárnap 19:12
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 11., vasárnap 19:11
HozzászólásSzerző: e.gergo » 2024. február 11., vasárnap 19:03
Sitges, Castelldefels, Lloret de Mar esetleg játszhat itt a környéken szerintem erre a célra.Remy írta: Ha tengeri fürdőzés miatt mennétek ilyen pihenősebb pár napos kiruccanásra Barcelonába, akkor hova érdemes ott menni? Ment már így valaki oda?
Por favor noRealista24 írta: Na vegre, eleri a csapas Barcelonat is.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 11., vasárnap 18:54
Na vegre, eleri a csapas Barcelonat is.Remy írta: Ha tengeri fürdőzés miatt mennétek ilyen pihenősebb pár napos kiruccanásra Barcelonába, akkor hova érdemes ott menni? Ment már így valaki oda?
Esetleg Valencia? Ott ugyanez a kérdés.
HozzászólásSzerző: Remy » 2024. február 11., vasárnap 18:52
HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2024. február 10., szombat 17:29
Vajon mierth3x0r írta:
Nalunk is a whatsapp megy nagyon, ha barmilyen mesteremberrel akarok beszelni, oket csak ott erem el; ott kuldik az arajanlatot, kepeket, stb.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 10., szombat 17:28
Most mar tudom miert el olyan faszan andrew tateh3x0r írta: Roman digi: 5 euro, orszagon belul korlatlan hivas, sms, kulfoldre 3000 perc, korlatlan net (100 giga utan leveszik 256 kbps-re, de 2.4 euroert kapsz extra 30 gigat)
Nekem 2 eurosom van, halozaton belul korlatlan, azon kivul kulfold + belfold 200 perc, na meg csak 50 giga gyors netem van.
Nalunk is a whatsapp megy nagyon, ha barmilyen mesteremberrel akarok beszelni, oket csak ott erem el; ott kuldik az arajanlatot, kepeket, stb.
Jelenlévő fórumozók: 7 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem