4-0 win vs Osasuna
1-0 win vs Alaves
1-0 win vs Mallorca
4-0 win vs Girona
1-0 win vs RB Leipzig

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 14., szerda 10:01
HozzászólásSzerző: lestat » 2024. február 13., kedd 23:55
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. február 11., vasárnap 3:27
Ez volt max az 5. meccse.realmadrid95 írta:
Hiaba nem kaptunk golt, azert voltak helyezkedesi problemak vedekezesnel boven. Nem hiszem, hogy klasszis csatarokkal szemben o megoldas lehetne, beugrosnak most tobb, mint tokeletes volt, de fix khkent nem szabad szamolni vele. Mellesleg, ahogy irtad is, vkp poszton vilagklasszis iden.
HozzászólásSzerző: realmadrid95 » 2024. február 10., szombat 22:26
filatáska írta: Nem tudom, hogy tényleg nem szeret -e KH poszton játszani, de engem meggyőzött ott.![]()
Szerintem lassan lehet megbarátkoztatni vele.
Militaoval párban megnézném.
Egyrészt az egyik nagy előnye, hogy így 2 nagyon technikás KH lenne a csapatnak, labdakihozataloknál és labdamegtartásoknál óriási előny.
Másrészt, így összeállhatna a jövőben a Bellingham-Cama-Fede trió, ami dinamikusabb, mint ha Tchoua forgolódna ott (bár idén meggyőzött a KVK poszton is, extra srabil ott, de az utóbbi pár meccsen nagyon tetszett ez a mozgékonyabb középpálya).
Szerintem a védekezést bőven meg tudná oldani az említett trió, plusz támadásban is mindegyik tud pluszt adni, foroghatnának mind, hogy épp melyikük marad biztosítani, ha a másik 2 felrohant.
Ennek az összetételnek az előnye, hogy meg lenne a "fehér agy" (Belli![]()
), valamint neki köszönhetően végre lenne egy gólerős középpályásunk, még ha nyilván onnan nem hozná a mostani számokat.
Harmadrészt ez a Real Madrid, 4-3-3, 3 vérbeli támadóval.![]()
Így bele gondolva, több az előnye, mint a hátránya, úgyhogy pont nem érdekel Tchoua mit szeretne.![]()
HozzászólásSzerző: filatáska » 2024. február 10., szombat 22:07
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2024. február 2., péntek 17:51
most volt dopping vizsgálat, lehet szúrni mindent isPad'em írta: Rüdibe mehet a szuri.![]()
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 2., péntek 17:44
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 2., péntek 16:47
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 2., péntek 15:59
HozzászólásSzerző: ViktoR4 » 2024. február 2., péntek 13:05
92:12 nél?ANDS írta:Mert Vini elszórakozta a harmadikat, és ha 2:1- re alakul az eredmény, a vége meleg lett volna.ferni írta: …..
De 2 gólos előnynél minek odalépni, nem is értem
HozzászólásSzerző: MarioCirolo » 2024. február 2., péntek 13:05
Igen, 2 golos elonyben 1 perccel a lefujas elott ez is Vini hibajaANDS írta:Mert Vini elszórakozta a harmadikat, és ha 2:1- re alakul az eredmény, a vége meleg lett volna.ferni írta: …..
De 2 gólos előnynél minek odalépni, nem is értem
HozzászólásSzerző: Newman » 2024. február 2., péntek 12:54
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. február 2., péntek 12:04
De ott az első szabálytalanság után történt az a sárga adás, amit visszavontak. Itt meg előbb volt a sárgás szabálytalanság, és utána a les.A VAR azonban jelezte, hogy a szögletnél kezezés történt, és a Sevilla rúghatott 11-est. A lényeg, hogy ennél az akciónál a Sevilla kapusa nem kapott sárga lapot, mivel a bíró szerint az akció nem volt érvényes, a szöglet utáni 11-es miatt el sem kezdődött.
HozzászólásSzerző: gutihaz14 » 2024. február 2., péntek 11:40
de hiaba adott elonyszabalyt mert amit o tovabbengedett az egy les volt , ergo nem jutott elonyhoz a tamadocsapat. vissza kellett volna fujnia szabinak.el magico írta:Hasonlóan látom. Attól függetlenül, hogy les volt utána, még nem rúghatom fel az ellenfelet bünti nélkül. Előnyszabályt alkalmazott, les lett utána, de utólagosan odaadta a sárga lapot.CS0ki írta: Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.
HozzászólásSzerző: el magico » 2024. február 2., péntek 11:31
Hasonlóan látom. Attól függetlenül, hogy les volt utána, még nem rúghatom fel az ellenfelet bünti nélkül. Előnyszabályt alkalmazott, les lett utána, de utólagosan odaadta a sárga lapot.CS0ki írta: Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.
HozzászólásSzerző: ferni » 2024. február 2., péntek 11:27
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 2., péntek 11:16
HozzászólásSzerző: Newman » 2024. február 2., péntek 11:04
Ez érdekes kérdés, mert ha lefújta volna a bíró, akkor egyértelmű a helyzet, sárgalap és szabadrúgás.CS0ki írta: Akinek passzol faszi, az van lesen, aki passzolt, az rúgta le Csumi, nálam ez szabadrúgás így befelé és sárga. Kivéve persze, ha ilyenkor úgy kell számolni, hogy addig a pillanatig számít bármi, amíg el nem hagyja a passzoló cipőjét a labda. De szerintem leshelyzetnél a fogadó fél labdába érintéséig vagy játékba avatkozásáig tart a dolog.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. február 2., péntek 9:54
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem