Megy a meccs!
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Re: Megy a meccs!
Kurva élet, hát gumiból van a lába?
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Fu baszki, az a boka nagyon nem nezett ki jol. Nem kene tovabb kockaztatni.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Már sokadik, hogy Bellingham bokája kimegy. Ilyen lazák lehetnek a szalagjai?
Kurva elet csereld mar le.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cseréld le!
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realmadrid95
- Kedvenc játékosaid: Guti, Xabi, Pepe, Marcelo, Asencio
Jezusom Bellingham bokaja kapott rendesen…
- whitemadrid
Modric szerintem pont nem.kell.Babinho írta: Modric is kell majd, az ő rutinjával se fognak tudni mit kezdeni, eldugni a labdát, okosan elmozogni, tenni, venni. addigra hatha túl is pörgik, és elkezdenek kibilleni még jobban.
Jó lenne egy morálisan fájó vereség nekik, hogy ne higyjék el a tavasszal hogy nekik lehet ellenünk esélyük.
Ma szét kell törni az álmaikat![]()
![]()
Ugyes meg labdabiztos de lassu.
A Girona meg futni fog mint a mérgezett egér.
- SzB
- Kedvenc játékosaid: CR7
Azért előrehozhatnák a második félidő elejére a mezcserét, és akkor Mendy cserélhetne Miguellel. Életveszély amit megenged magának.
Modric is kell majd, az ő rutinjával se fognak tudni mit kezdeni, eldugni a labdát, okosan elmozogni, tenni, venni. addigra hatha túl is pörgik, és elkezdenek kibilleni még jobban.
Jó lenne egy morálisan fájó vereség nekik, hogy ne higyjék el a tavasszal hogy nekik lehet ellenünk esélyük.
Ma szét kell törni az álmaikat
Ma szét kell törni az álmaikat
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Rüdiger, Asencio, Carvajal, Camavinga
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Eddig egy csapat van a pályán. Elképesztő dominancia.
Egyedül Rodrygo nem tud semmit hozzátenni. A cseréje a padon ül, semmit nem vesztenénk, ha már félidőben jönne.
Egyedül Rodrygo nem tud semmit hozzátenni. A cseréje a padon ül, semmit nem vesztenénk, ha már félidőben jönne.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
-
MarioCirolo
- Kedvenc játékosaid: Raul, Guti, Ramos
Szerintem egyszeruen csak Carlo mindig jol meccsel a tamado szellemu csapatok ellen, megesszuk oket a kp-n es a Vini-Jude paros ma extraklasszist hoz. Rodrygo sajnos tenyleg gyenge (meccsek ota), Brahimot en is szivesen neznem majd a masodik felidoben.realbeckham írta: Gironanak ez a meccs a BL döntő. Látszik, hogy megremegnek, nincs koncentráció. Fent a vipben michelt is folyamat veszik kameraval. Gondolom valami girona csoda filmhez, ha véletlen bajnokok lennének. Azon a ponton vagyunk, hogy tényleg ők is elhiszik, hogy meglehet nekik a csoda. Es ez ezen a meccsen most nagyon kijön. Nem tudjak azt a focit jatszani. Oké mi is jok vagyunk. Most mindenki kurva jo. Meg rutinnal toljuk, lazán. Talán rodrygo halovány. Jo meccs. Kell Brahim!
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Csendben megjegyzem hogy LV az atleti ellen is nagyon koncentráltan/jól játszott, az első félidő itt is korrekten sikerült.
- realbeckham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Gironanak ez a meccs a BL döntő. Látszik, hogy megremegnek, nincs koncentráció. Fent a vipben michelt is folyamat veszik kameraval. Gondolom valami girona csoda filmhez, ha véletlen bajnokok lennének. Azon a ponton vagyunk, hogy tényleg ők is elhiszik, hogy meglehet nekik a csoda. Es ez ezen a meccsen most nagyon kijön. Nem tudjak azt a focit jatszani. Oké mi is jok vagyunk. Most mindenki kurva jo. Meg rutinnal toljuk, lazán. Talán rodrygo halovány. Jo meccs. Kell Brahim!
-
Professore
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Redondo, Hierro, Casillias
Nekem az app azt mondja hogy volt 1 nekik, nekünk meg 7. Eddig ez parádé. Mintha egy kieső jelöltel nyomnánk olyan érzésem van. Jár a pacsi mindenkinekwZoLee7 írta: nem néztem statot de jól sejtem, hogy a csúcs támadó focit toló girona a kapunkat sem találta el? Luninnak egy labdát kellett lehúznia de az sem kapuralövés volt
Aztán remélem nem csak a mezt küldjük fel a második felesre
-
Tjacks
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Atleti ellen ugyanilyen jók voltunk, csak hát 1 gól nem gól. Rohadtul örültem a második gólnak, nagyon kellett.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
nem néztem statot de jól sejtem, hogy a csúcs támadó focit toló girona a kapunkat sem találta el? Luninnak egy labdát kellett lehúznia de az sem kapuralövés volt
-
ELSiete
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Pályán sincsenek.
Profi eddig a meccs.
Profi eddig a meccs.
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Nem meglepetés, de minden poszton jobbak vagyunk, minden párharc a miénk, megmutatjuk ki a főnök a bajnoki menetelesben.
A védelem is remek, Lucassal, Carvajallal...
Vini egy félidő alatt csúnyán zsebre rakta és beárazta az idény nagy felfedezettjét, ezt a rózsaszín hajút.
Le kell zárni a meccset a másodikban, a 2-0 még veszélyes eredmény.
Camavinga, Fede, Kroos kp az hozza magát, parádés, élmény nézni...Bellingham meg tökéletesse teszi.
Gyerekek...én azt mondom, idén nagyon jo real meccseket nézni
A védelem is remek, Lucassal, Carvajallal...
Vini egy félidő alatt csúnyán zsebre rakta és beárazta az idény nagy felfedezettjét, ezt a rózsaszín hajút.
Le kell zárni a meccset a másodikban, a 2-0 még veszélyes eredmény.
Camavinga, Fede, Kroos kp az hozza magát, parádés, élmény nézni...Bellingham meg tökéletesse teszi.
Gyerekek...én azt mondom, idén nagyon jo real meccseket nézni
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Ennek a Coutonak olyan a jelleme mint a haja. Szinészkedik, magyaráz, még pletyka szinten is felejtődjön el örökre.
Te voltál aki szerint Kvara klasszisokkal jobb játékos mint Vini, ugye?gólvonal írta:Szerintem ezt ne erőltesd. Majd ha konstans 10-15 meccsen keresztül hozza ezt, akkor majd gyere vissza.ToniKroos írta:
mindent elbasz, hagyjuk már, bárki ad ilyet
Próbálj meg úgy valamihez hozzászólni hogy nem gyűlölködsz vagy károgsz