Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
gyors elinteztek, egy het mulva mar a kutya se fog ra emlekezni.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Arra én is kíváncsi lennék mit tudhat.weah írta:Jöhet a következő:Varga Judit.Aztan ki kell deríteni mit tud az a szarhazi,mert nem véletlenül kapott kegyelmet.Pipita írta: (mindjárt lemond)
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- Realfan9
- Kedvenc játékosaid: Modric, Ramos, R9, CR, ZZ
Na ez gyors volt. Varga Judit is lemondott, hivatalos.weah írta:Jöhet a következő:Varga Judit.Aztan ki kell deríteni mit tud az a szarhazi,mert nem véletlenül kapott kegyelmet.Pipita írta: (mindjárt lemond)
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Szegény gutihaz tépi itt a száját állandóan 0 eredménnyel, erre jössz Te és rögtön jön a bejelentés is.Pipita írta: (mindjárt lemond)

-
- Kedvenc játékosaid: weah
- Kedvenc csapatod: feyenord arsenal
Jöhet a következő:Varga Judit.Aztan ki kell deríteni mit tud az a szarhazi,mert nem véletlenül kapott kegyelmet.Pipita írta: (mindjárt lemond)
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
komoly szöveget írtak neki azért, még engem is meghatottPipita írta: (mindjárt lemond)

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
(mindjárt lemond)
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Varga Judit a pegazus és a Schadl botrányok főszereplője és valójában mindkettőt túlélte. Valakinek viszont nagyon szúrta már a szemét az alkalmatlansága (felteszem: a nagyfőnöknek), ezért meg lett beszélve, hogy kiutaztatják nyaralgatni brükkszellbe harcolni a magyar érdekekért a hazaárulókkal (sok pénz, nulla munka, nulla felelősség, ezért cserébe le is mondott az igazságügyi miniszteri posztról tavaly). Csütörtökön volt valami gyűlés, akkorra ígérték, hogy kiteszik az EP választáson induló Fidesz-listát, amit neki kellett volna vezetnie az előzetes ígéretek szerint. Igenám, csak közben ugye Juditunk megint megbukott politikus- és emberként egyaránt, szóval valószínűleg bukta a listás első helyét is, de ez még kiderül hamarosan.csababarca írta:Mármint ki a másik?ferni írta:
Mindenki tudja ez történt, de ezt nem lehet bevállalni, hogy ilyen pozícióban random irkálgat alá.
Vicces, hogy be vannak rakva nők a kvóta miatt, erre kettőnél is követelik, hogy mondjon le![]()
Varga Judit már korábbi másik stiklije miatt lemondott, most nincs ilyen pozícióban ha jól tudom.
Simán benne van persze, hogy így is maradhat az élen és kaphatja az ajándék pénzt 5 évig. Ebben az országban még pedofilokat is mentegethetsz, annak sincs következménye, maximum jutalma.
Hányinger az egész, és mindig van lejjebb.
És ha már tépem a számat, akkor leírom ezt is: persze, felesleges pozi az államfő, csak mégis az képviseli hazánkat a nagyvilágban hivatalosan, aki ezt a pozíciót betölti. A magyar köztársaság elnöke pedofilok segédjeit mentegeti. Ízlelgessük, ennyit ér a hazánk első embere. Tök mindegy, hogy tudott-e róla vagy nem, a felelősség az övé. A feladatára nyilvánvalóan alkalmatlan, emberileg pedig midnent elmond róla, hogy még mindig nem mondott le.
A következő gusztustalan, hányingerkeltő botrányig visszavonulok, szóval nagyjából két hét múlva itt tali.

https://www.youtube.com/live/4uIeCdH27cYCaraway írta:
Ugye ez egy 2023 aprilisban tortent kegyelmi dontes amugy, es a 444 hozta le eloszor azzal a szoveggel, hogy “egy olvasojuk felhivta ra a figyelmet”. Szerintem inkabb valaki megszelloztette ezt a hirt.![]()
27:05től.
- csababarca
Mármint ki a másik?ferni írta:
Mindenki tudja ez történt, de ezt nem lehet bevállalni, hogy ilyen pozícióban random irkálgat alá.
Vicces, hogy be vannak rakva nők a kvóta miatt, erre kettőnél is követelik, hogy mondjon le![]()
Varga Judit már korábbi másik stiklije miatt lemondott, most nincs ilyen pozícióban ha jól tudom.
Hát kik követelik?:D valószínűleg azok, akik már a kinevezésekor se értettek egyet, hogy egy ennyire pártcsicska legyen köztársasági elnök, nulla háttérrel.
De bízok a fideszben, mindig van lejjebb, még a Semjén, Győzike, Tóth Gabi, Nagy Feró vonalon is elindulhatnak:D Náluk csak egy fokkal lenne "jobb" Bayer vagy Schmitt Mária:D
Mindenki tudja ez történt, de ezt nem lehet bevállalni, hogy ilyen pozícióban random irkálgat alá.csababarca írta: Valószínűleg alátettek egy tucatnyi kérvényt, hogy ezeket fogadja el, aláírta, csókolom.
Szerintem se tudta, hogy mi van benne, kit ment fel, mert ekkora támadási felületet nem adnak ezek maguknak.
Vicces, hogy be vannak rakva nők a kvóta miatt, erre kettőnél is követelik, hogy mondjon le

Partizánban beszéltek róla, hogy egy vidéki ügyvéd olvasgatta ezeket és ott akadt meg a szeme K.Endrén.Ugye ez egy 2023 aprilisban tortent kegyelmi dontes amugy, es a 444 hozta le eloszor azzal a szoveggel, hogy “egy olvasojuk felhivta ra a figyelmet”. Szerintem inkabb valaki megszelloztette ezt a hirt.![]()
És utána szólt és a többit ismerjük.
- csababarca
Valószínűleg alátettek egy tucatnyi kérvényt, hogy ezeket fogadja el, aláírta, csókolom.
Szerintem se tudta, hogy mi van benne, kit ment fel, mert ekkora támadási felületet nem adnak ezek maguknak.
Mondjuk eddig is egy szégyen volt, hogy egy ilyen Novák-féle lehetett köztársasági elnök (kellett a női kvóta, mert akkoriban pont ezzel támadták a fideszt), de most megint feltehetjük a kérdést, hogy ha lemond, ki lesz helyette?
Még a fideszen belül se tudnék egy értelmes jelöltet mondani, de fideszen kívülit se.
Semjént gondolom, hogy be fogják tolni, mindig van lejjebb alapon.
Egyébként szerintem sincs sok értelme ennek a pozíciónak, ilyen viszonyok között pláne.
Mondjuk eddig is egy szégyen volt, hogy egy ilyen Novák-féle lehetett köztársasági elnök (kellett a női kvóta, mert akkoriban pont ezzel támadták a fideszt), de most megint feltehetjük a kérdést, hogy ha lemond, ki lesz helyette?
Még a fideszen belül se tudnék egy értelmes jelöltet mondani, de fideszen kívülit se.
Semjént gondolom, hogy be fogják tolni, mindig van lejjebb alapon.
Egyébként szerintem sincs sok értelme ennek a pozíciónak, ilyen viszonyok között pláne.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Ilyenkor kene ugye gerinc, es eskuszom ember maradna a szememben, ha kiallna es elmondana, hogy hibazott es/vagy figyelmetlen volt, visszavonja a donteset, aztan lemond, de nem azert mert kegyelmet adott egy pedofilnak, hanem mert nem jol vegezte a munkajat.
Akkor vennek egy katinenis polot eskuszom bazmeg.
Akkor vennek egy katinenis polot eskuszom bazmeg.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Tovabbmegyek, szerintem el sem olvasta. Evente 400 kerveny erkezik allitolag, el nem tudom kepzelni, hogy melyen kielemezne az osszeset. Nem szeretem Novakot es egy vegtelen cinikus arcnak tartom, de nem tudom elkepzelni rola, hogy az informaciok teljes tudataban alairta volna. Az biztos, hogy itt tobb ember hibazhatott.hehetheoriginal írta:Egy báb.Caraway írta: Na ahogy latom novak katka se lesz sokaig koztarsasagi elnok es belebukik a pedofilbotranyba. Mar csak arra lennek kivancsi, hogy kinek szurta ennyire a szemet, hogy valasztasok elott par honappal el kell tavolitani.
Ugye ez egy 2023 aprilisban tortent kegyelmi dontes amugy, es a 444 hozta le eloszor azzal a szoveggel, hogy “egy olvasojuk felhivta ra a figyelmet”. Szerintem inkabb valaki megszelloztette ezt a hirt.![]()
Szoval en azert ennyire nem hiszek a veletlenekben, siman lehet valami belso harc a hatterben.
Hatásköre lett volna mas dontest hozni, de nem tette.
Gondolom fel se fogta ezt az egeszet, annyira buborekban meg sajat vilagban elnek ezek.
Meg is érdemli. Amugyis full felesleges pozicio, semmi ertelme
A legitimitasa eddig sem volt tul eros, hiszen nem volt egy konszenzusos jelolt. Ezek utan meg az orszag masik felet is elvesztette. Szerintem a karrierjenek annyi, ezt mar nem mossa le magarol. Gondolom azert nem mondott csak meg le mert Roganek keszitik elo a kommunikaciot. Kivancsi vagyok milyen temat dobnak be a kozeletbe, hogy eltereljek a figyelmet. Nagy gcisegekre szamitok az elkovetkezo hetekben.
- hehetheoriginal
Egy báb.Caraway írta: Na ahogy latom novak katka se lesz sokaig koztarsasagi elnok es belebukik a pedofilbotranyba. Mar csak arra lennek kivancsi, hogy kinek szurta ennyire a szemet, hogy valasztasok elott par honappal el kell tavolitani.
Szoval en azert ennyire nem hiszek a veletlenekben, siman lehet valami belso harc a hatterben.
Hatásköre lett volna mas dontest hozni, de nem tette.
Gondolom fel se fogta ezt az egeszet, annyira buborekban meg sajat vilagban elnek ezek.
Meg is érdemli. Amugyis full felesleges pozicio, semmi ertelme
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na ahogy latom novak katka se lesz sokaig koztarsasagi elnok es belebukik a pedofilbotranyba. Mar csak arra lennek kivancsi, hogy kinek szurta ennyire a szemet, hogy valasztasok elott par honappal el kell tavolitani.
Ugye ez egy 2023 aprilisban tortent kegyelmi dontes amugy, es a 444 hozta le eloszor azzal a szoveggel, hogy “egy olvasojuk felhivta ra a figyelmet”. Szerintem inkabb valaki megszelloztette ezt a hirt.
Ugye ez egy 2023 aprilisban tortent kegyelmi dontes amugy, es a 444 hozta le eloszor azzal a szoveggel, hogy “egy olvasojuk felhivta ra a figyelmet”. Szerintem inkabb valaki megszelloztette ezt a hirt.

- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Hat az hogy sokszor fogalma nem volt a regio tortenelmerol az kellemetlen. Ilyen erovel Putyin egy szalmabalaval is beszelgethetett volna, hasonlo lett volna a hozzaadott ertek az interjuhoz. Tipikus amerikai.hehetheoriginal írta:Igen. Mintha engedtek volna maskepp az interjutBlancoMark írta:
Szar az egesz, Tucker odament felkeszuletlenul, ugyhogy zavartalanul folyt az orosz propaganda ket oran keresztul.![]()
![]()
Vagy te mire szamitottal?![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Sok minden kiderülne, amit el sem tudunk hinnisoadroli írta: Bidennel miért nem csinálnak egy 2 órás interjút?![]()
![]()
![]()

3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- hehetheoriginal
Igen. Mintha engedtek volna maskepp az interjutBlancoMark írta:Szar az egesz, Tucker odament felkeszuletlenul, ugyhogy zavartalanul folyt az orosz propaganda ket oran keresztul.hehetheoriginal írta: délelőtti progi egy jó 2 órás tucker-putyin interjú.![]()
![]()

Vagy te mire szamitottal?

thereisonly1ronaldo