szerinted ilyen stílusban beszélek róla és ilyen gyakran?mocsok írta: Neked is sikerul megcsinalni ugyanezt ancelottival.![]()

amúgy poénon kívül többször meg is védtem, az elmúlt pár hónapban

HozzászólásSzerző: Jim » 2024. február 9., péntek 21:54
szerinted ilyen stílusban beszélek róla és ilyen gyakran?mocsok írta: Neked is sikerul megcsinalni ugyanezt ancelottival.![]()
HozzászólásSzerző: mocsok » 2024. február 9., péntek 18:07
Neked is sikerul megcsinalni ugyanezt ancelottival.Jim írta:ez már betegeshehetheoriginal írta: Nacshosz helyett eleg lenne a cipojet kirakni a palyara, mar beljebb vagyunk![]()
![]()
hogy lehet minden nap Nachot basztatni?
![]()
HozzászólásSzerző: Jim » 2024. február 9., péntek 18:00
ez már betegeshehetheoriginal írta: Nacshosz helyett eleg lenne a cipojet kirakni a palyara, mar beljebb vagyunk![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 9., péntek 16:58
Ancelotti: "Rüdiger trained well today and felt good. We will evaluate him tomorrow and decide."Realista24 írta: Rüdiger es Vini keretben. Jacobo atvette Nacho helyet.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 9., péntek 16:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 9., péntek 15:24
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 8., csütörtök 16:53
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 8., csütörtök 16:52
Csokival vagyok, hazai pályán nyerni kell, főleg úgy hogy múlthéten nem sikerült ellépni.dzsi91 írta:Egy döntetlen nem lenne világ vége mert szerintem nem tartanak ki a végéig de ha nyerünk kb el is dőlt már csak az egymásellenik miatt is. Lehetne a bl-re tartalékolni bajnokikon.CS0ki írta: Nekem nem jó az x, Atleticonál simán elfogadtam a körülményeket tekintve. Ők abszolút erősek íveléseknél, meg évek óta mumus nálunk. Gironát simán verni kell. Nem nagyon simán, de verni kell őket hazai pályán.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. február 8., csütörtök 16:34
Egy döntetlen nem lenne világ vége mert szerintem nem tartanak ki a végéig de ha nyerünk kb el is dőlt már csak az egymásellenik miatt is. Lehetne a bl-re tartalékolni bajnokikon.CS0ki írta: Nekem nem jó az x, Atleticonál simán elfogadtam a körülményeket tekintve. Ők abszolút erősek íveléseknél, meg évek óta mumus nálunk. Gironát simán verni kell. Nem nagyon simán, de verni kell őket hazai pályán.
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 8., csütörtök 14:52
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2024. február 8., csütörtök 14:51
Azt irjak hogy elvileg hetek ota serulten jatszik. Megmagyarazna sok mindent.hehetheoriginal írta:hala a magassagosnak bazmeg.Nacho viszont fixen off.
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2024. február 8., csütörtök 14:48
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. február 8., csütörtök 14:26
hala a magassagosnak bazmeg.Nacho viszont fixen off.
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. február 8., csütörtök 14:25
Vini is edzett ma, elvileg ő is.Realista24 írta: Azt irjak, hogy kedvenc desszantosunk, Rüdiger keszen lesz szombatra.![]()
HozzászólásSzerző: Yazid » 2024. február 8., csütörtök 13:46
Akkor is én mar az xet is alaírom ugyanúgy mint az atletio ellen, ennyi sérülttel meg döcögős játékkal.Realista24 írta: Azt irjak, hogy kedvenc desszantosunk, Rüdiger keszen lesz szombatra.![]()
HozzászólásSzerző: ELSiete » 2024. február 8., csütörtök 13:35
Így azért a Tchou Rudi lehet erősebb is lesz, mint a Nacho Rudiger.Realista24 írta: Azt irjak, hogy kedvenc desszantosunk, Rüdiger keszen lesz szombatra.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. február 8., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: KAG » 2024. február 8., csütörtök 10:27
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2024. február 8., csütörtök 10:19
Max Mendyt tolnám be középre, ez a mostani Carva többet ér szélen és nem meggyőző középen. Nálam Carva - Tchouaméni - Mendy - Fran a legkisebb rossz. Meg persze Fede játsszon vasárnapi formábanTjacks írta:Tchou-val szerintem senkinek nincs gondja a jelenlegi körülmények között, itt a Carvajal-Mendy páros mint középhátvéd alternatívák az ami "kiveri" a biztosítékot sokunknál.Realista24 írta:
Nekem nincs vele gondom, es jobban orulok annak, hogy Tchou megy hatra mondjuk, mint Rafa. Igy a kozeppalyasok kozul, akik padoznak, jatszhatnak, meccsben lesznek, amire kezdodik a tavasz.
Én személy szerint a lucas-carvajal-tchou-mendy négyesre voksolok ( és dobok egy keresztet), + Valverdének fixen kezdenie kell hogy segítse a jobb oldali védekezést.
HozzászólásSzerző: Tjacks » 2024. február 8., csütörtök 9:49
Tchou-val szerintem senkinek nincs gondja a jelenlegi körülmények között, itt a Carvajal-Mendy páros mint középhátvéd alternatívák az ami "kiveri" a biztosítékot sokunknál.Realista24 írta:
Nekem nincs vele gondom, es jobban orulok annak, hogy Tchou megy hatra mondjuk, mint Rafa. Igy a kozeppalyasok kozul, akik padoznak, jatszhatnak, meccsben lesznek, amire kezdodik a tavasz.
Jelenlévő fórumozók: 90 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem