Politika
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Re: Politika
Ilyenkor kene ugye gerinc, es eskuszom ember maradna a szememben, ha kiallna es elmondana, hogy hibazott es/vagy figyelmetlen volt, visszavonja a donteset, aztan lemond, de nem azert mert kegyelmet adott egy pedofilnak, hanem mert nem jol vegezte a munkajat.
Akkor vennek egy katinenis polot eskuszom bazmeg.
Akkor vennek egy katinenis polot eskuszom bazmeg.
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Tovabbmegyek, szerintem el sem olvasta. Evente 400 kerveny erkezik allitolag, el nem tudom kepzelni, hogy melyen kielemezne az osszeset. Nem szeretem Novakot es egy vegtelen cinikus arcnak tartom, de nem tudom elkepzelni rola, hogy az informaciok teljes tudataban alairta volna. Az biztos, hogy itt tobb ember hibazhatott.hehetheoriginal írta:Egy báb.Caraway írta: Na ahogy latom novak katka se lesz sokaig koztarsasagi elnok es belebukik a pedofilbotranyba. Mar csak arra lennek kivancsi, hogy kinek szurta ennyire a szemet, hogy valasztasok elott par honappal el kell tavolitani.
Ugye ez egy 2023 aprilisban tortent kegyelmi dontes amugy, es a 444 hozta le eloszor azzal a szoveggel, hogy “egy olvasojuk felhivta ra a figyelmet”. Szerintem inkabb valaki megszelloztette ezt a hirt.![]()
Szoval en azert ennyire nem hiszek a veletlenekben, siman lehet valami belso harc a hatterben.
Hatásköre lett volna mas dontest hozni, de nem tette.
Gondolom fel se fogta ezt az egeszet, annyira buborekban meg sajat vilagban elnek ezek.
Meg is érdemli. Amugyis full felesleges pozicio, semmi ertelme
A legitimitasa eddig sem volt tul eros, hiszen nem volt egy konszenzusos jelolt. Ezek utan meg az orszag masik felet is elvesztette. Szerintem a karrierjenek annyi, ezt mar nem mossa le magarol. Gondolom azert nem mondott csak meg le mert Roganek keszitik elo a kommunikaciot. Kivancsi vagyok milyen temat dobnak be a kozeletbe, hogy eltereljek a figyelmet. Nagy gcisegekre szamitok az elkovetkezo hetekben.
- hehetheoriginal
Egy báb.Caraway írta: Na ahogy latom novak katka se lesz sokaig koztarsasagi elnok es belebukik a pedofilbotranyba. Mar csak arra lennek kivancsi, hogy kinek szurta ennyire a szemet, hogy valasztasok elott par honappal el kell tavolitani.
Ugye ez egy 2023 aprilisban tortent kegyelmi dontes amugy, es a 444 hozta le eloszor azzal a szoveggel, hogy “egy olvasojuk felhivta ra a figyelmet”. Szerintem inkabb valaki megszelloztette ezt a hirt.![]()
Szoval en azert ennyire nem hiszek a veletlenekben, siman lehet valami belso harc a hatterben.
Hatásköre lett volna mas dontest hozni, de nem tette.
Gondolom fel se fogta ezt az egeszet, annyira buborekban meg sajat vilagban elnek ezek.
Meg is érdemli. Amugyis full felesleges pozicio, semmi ertelme
thereisonly1ronaldo
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
Na ahogy latom novak katka se lesz sokaig koztarsasagi elnok es belebukik a pedofilbotranyba. Mar csak arra lennek kivancsi, hogy kinek szurta ennyire a szemet, hogy valasztasok elott par honappal el kell tavolitani.
Ugye ez egy 2023 aprilisban tortent kegyelmi dontes amugy, es a 444 hozta le eloszor azzal a szoveggel, hogy “egy olvasojuk felhivta ra a figyelmet”. Szerintem inkabb valaki megszelloztette ezt a hirt.
Ugye ez egy 2023 aprilisban tortent kegyelmi dontes amugy, es a 444 hozta le eloszor azzal a szoveggel, hogy “egy olvasojuk felhivta ra a figyelmet”. Szerintem inkabb valaki megszelloztette ezt a hirt.

- hehetheoriginal
thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Hat az hogy sokszor fogalma nem volt a regio tortenelmerol az kellemetlen. Ilyen erovel Putyin egy szalmabalaval is beszelgethetett volna, hasonlo lett volna a hozzaadott ertek az interjuhoz. Tipikus amerikai.hehetheoriginal írta:Igen. Mintha engedtek volna maskepp az interjutBlancoMark írta:
Szar az egesz, Tucker odament felkeszuletlenul, ugyhogy zavartalanul folyt az orosz propaganda ket oran keresztul.![]()
![]()
Vagy te mire szamitottal?![]()

-
- Kedvenc játékosaid: Mascherano, Rakitic
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Sok minden kiderülne, amit el sem tudunk hinnisoadroli írta: Bidennel miért nem csinálnak egy 2 órás interjút?![]()
![]()
![]()

3,14159265358979323846264338327950288419716939937510
- hehetheoriginal
Igen. Mintha engedtek volna maskepp az interjutBlancoMark írta:Szar az egesz, Tucker odament felkeszuletlenul, ugyhogy zavartalanul folyt az orosz propaganda ket oran keresztul.hehetheoriginal írta: délelőtti progi egy jó 2 órás tucker-putyin interjú.![]()
![]()

Vagy te mire szamitottal?

thereisonly1ronaldo
- BlancoMark
Szar az egesz, Tucker odament felkeszuletlenul, ugyhogy zavartalanul folyt az orosz propaganda ket oran keresztul.hehetheoriginal írta: délelőtti progi egy jó 2 órás tucker-putyin interjú.![]()

- hehetheoriginal
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem lennék a főnök, utolsó 5 hsz a fórumon: te, te, te, te és Tehehetheoriginal írta: délelőtti progi egy jó 2 órás tucker-putyin interjú.![]()

2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
- Bencze
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
- Kedvenc csapatod: Tippelj :)
Szolasszabadsag egy magankezben levo forumon… majd ha a fityesz bortonbe zar az itteni hozzaszolasaid miatt, akkor mehet a szolasszabadsagozas
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En szoltam, a tobbi rajtad mulik, csak ne lepodj meg.gutihaz14 írta: hat erre lehet azt irni hogy haragosok koze kell tenni, attol meg hogy szoltal nem allt le nem is kell hogy lealljanak, ha ugyerzik az a megnevezes illik ra
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hat erre lehet azt irni hogy haragosok koze kell tenni, attol meg hogy szoltal nem allt le nem is kell hogy lealljanak, ha ugyerzik az a megnevezes illik ra
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kiskocsog miatt pont, hogy szoltam, es le is lett allitva, es ment ki warn is miatta. Amugy meg ha nem tetszik, akkor nem kell irnod. Easy.gutihaz14 írta: bappet lehet kiskocsognek hivni az meg szint de pedofidesz mar sok?
hehe ilyenkor kap agyergorcsot a szolas szabadsag miatt
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
bappet lehet kiskocsognek hivni az meg szint de pedofidesz mar sok?
hehe ilyenkor kap agyergorcsot a szolasszabadsag miatt
hehe ilyenkor kap agyergorcsot a szolasszabadsag miatt
valamelyik univerzumban:

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tamogatom.h3x0r írta:Nem a fideszt akarom vedeni, de nem lehetne legalabb ezen a forumon tartani egy minimalis szintet?gutihaz14 írta: pedofidesz
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Nem a fideszt akarom vedeni, de nem lehetne legalabb ezen a forumon tartani egy minimalis szintet?gutihaz14 írta: pedofidesz